Jeg er flyttet. Hvordan kan jeg ændre min adresse og regionale indstilling?

For at sætte den regionale indstilling, skal du uploade en bekræftelse af, hvor du bor, eller f.eks en regning på kommunale afgifter, strøm osv. Sørg for at kopien eller det scannede dokument ikke er for mørkt, og at det ikke overstiger en filstørrelse på 5 MB.

Du kan til enhver tid logge dig ind og ændre din adresse under “Min konto / Indstillinger: Personlige oplysninger”.