Betingelser og vilkår for PROTEKTOR

1. PROTEKTOR valg og PROTEKTOR pris

Vi kan efter vores skøn, tilbyde PROTEKTOR for visse kombispil i vores mainbook og specifikke spilmarkeder. Du vil have mulighed for at acceptere et PROTEKTOR valg for et forudbestemt antal valg i et kombispil til en pris, som vi vil kommunikere til dig som PROTEKTOR omkostninger ("PROTEKTOR pris"). PROTEKTOR prisen udregnes af os i henhold til sandsynligheden for, at et forudbestemt antal valg i et kombispil vil blive tabt og bruger indsatsen som en ekstra multiplikator. Når du vælger en PROTEKTOR, vil vi fratrække den relevante indsats og PROTEKTOR prisen fra din saldo efter vi har godkendt din indsats og PROTEKTOR udvælgelse.

2. Afvisning af PROTEKTOR valg

Hvis du ikke har tilstrækkelige midler på din konto til at vælge en PROTEKTOR, vil vi afvise hele dit spil og PROTEKTOR. Skulle PROTEKTOR prisen ændre sig i løbet af spillets afvikling eller vi opdager eventuelle tekniske fejl i beregningen af PROTEKTOR, vil din PROTEKTOR udvælgelse og dit spil blive afvist og PROTEKTOR prisen og din indsats vil ikke blive trukket fra din konto.

3. PROTEKTOR valg scenarier

(A), hvis du vinder alle dine individuelle valg i dit kombispil, vil du få udbetalt de respektive gevinster og vi beholder din PROTEKTOR betaling. (B) Hvis du har utilstrækkelig beskyttelse via din PROTEKTOR og du har tabt et enkelt valg i dit kombispil beholder vi din indsats og PROTEKTOR betalingen. (C) Hvis du har tilstrækkelig beskyttelse via din PROTEKTOR og du taber dine valg, får du din indsats og PROTEKTOR betalingen tilbage. Yderligere relevant information kan findes på vores hjælpesider.

4. PROTEKTOR begrænsninger

Du kan ikke købe en PROTEKTOR med bonusser eller freebets. Du vil ikke modtage nogle point for spil med en PROTEKTOR. Du vil ikke modtage point til kampagner eller bonusser for spil med en PROTEKTOR.

5. PROTEKTOR aflysninger

Vi forbeholder os retten til at aflyse PROTEKTOR valg, hvis vi mener at du har misbrugt PROTEKTOR funktionen og du blive tilbagebetalt PROTEKTOR beløbet. Vi vil aflyse PROTEKTOR valg, hvis dele af et kombispil aflyses. I så fald, vil du få PROTEKTOR beløbet tilbagebetalt. Kombispillet forbliver åbent uden PROTEKTOR.