Sikkerhed

Behandling af betalinger

Sikkerhed er nok det vigtigste både for dig og for os, når det gælder overførsel på internettet. Overførsel på nettet er i realiteten sikrere end en kortoverførsel i en butik eller per telefon eller fax, da informationen, som bliver sendt, krypteres ved hjælp af advancerede logaritmekombinationer. Al kommunikation mellem dig og bwin krypteres også maksimalt ved hjælp af 128 Bit SSL, som din browser bruger.

Information om din betaling

Vi bruger et 128 bit Secure Socket Layout (SSL) krypteringsprogramsoftware. Det betyder, at al information, som du indtaster i skemaerne på vores hjemmeside, såsom betalingsinformation, beskyttes automatisk. Vi beskytter din private informaion ved hjælp af SSL-certifikat fra VeriSign.

3-D Secure™-protokollen (Sikkerhed for brugeren)

Du beskyttes også imod kortsvindel i et "kort ikke tilstede"-miljø, af din kortudsteder. Din kortudsteder giver dig retten til at klage over en overførsel, hvis produkterne/tjenesterne ikke blev leveret, eller hvis kortet blev brugt ved svindel. For din sikkerheds skyld på nettet støtter vi også disse autentiseringsprotokoller på nettet: Verified by Visa og MasterCard SecureCode.

Hvad er Verified by Visa?

Verified by Visa er en ny, mere sikker måde at betale på online. Ved at lægge et password på dit eksisterende Visa-kort, forsikrer Verified by Visa dig om, at du er den eneste, som kan bruge dit Visa-kort på nettet. Det er let at aktivere for dit eksisterende Visa-kort, og det er gratis. For mere information, klik her.

Hvad er MasterCard SecureCode?

MasterCard SecureCode er en enkel og sikker måde at betale på i tusindvis af netbutikker. Din SecureCode kendes kun af dig og din bank og er en privat kode, som forbedrer sikkerheden for din eksisterende MasterCard-konto ved at beskytte dig mod uautoriseret brug af kortet, når du handler på nettet. For mere information, klik her.