Maestro - hyppigt stillede spørgsmål

1. Hvordan laver jeg indskud til min konto med Maestro?
  2. Hvor finder jeg udstedelsesnummeret på mit Maestro-kort?
  3. Er der gebyrer forbundet med Maestro?
  4. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?
  5. Kan jeg lave udbetalinger til Maestro?

1. Hvordan laver jeg indskud til min konto med Maestro?

Følg nedenstående trin:

1. Log ind på din konto.
  2. Gå til "Cashier" og vælg "Indskyd".
  3. Du vil nu se Maestro-logoet. Klik på ikonet for at vælge denne indskudsmulighed.
  4. Indtast eller vælg dit indskudsbeløb og bonuskode (hvis du har en) og klik på "Indskyd".
  5. Udfyld nedenstående oplysninger og klik på "Indsend".
  6. Det næste skærmbillede vil vise om din Maestro-transaktion blev gennemført eller mislykkedes.
  7. Hvis transaktionen mislykkedes, vil du se en fejlbesked med årsagen til at transaktionen mislykkedes.
  8. Hvis transaktionen gennemføres, vil du se en besked med "Gennemført køb med betalingskort" samt et unikt transaktions-ID, som du skal gemme på et sikkert sted.

Opdateringen af din kontosaldo tager kun et par minutter. Hvis din saldo ikke bliver opdateret efter to minutter, skal du logge ud og derefter logge ind igen.

2. Hvor finder jeg udstedelsesnummeret på mit Maestro-kort?

Ikke alle Maestro-kort har et udstedelsesnummer. Det afhænger af hvilken bank som har udstedt dit kort.Hvis dit kort har et udstedelsesnummer, findes det nederst på kortet og er tydeligt markeret, f.eks. med ordene "Uds." eller "Udstedelse".

3. Er der gebyrer forbundet med Maestro?

Vi tager ikke noget gebyr for indskud med Maestro. Maestro kan tage et gebyr afhængig af deres gebyrstruktur. Se http://www.mastercard.com/gateway/index.html for mere information.

4. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?

Beløbet krediteres din konto med det samme.

5. Kan jeg lave udbetalinger til Maestro?

Ja, for at lave en udbetaling med Maestro skal du have lavet et indskud med din Maestro-konto i løbet af de seneste seks måneder.