QIWI Wallet - hyppigt stillede spørgsmål

1. Hvad er QIWI Wallet?
  2. Skal jeg have en konto hos QIWI Wallet for at indskyde?
  3. Hvordan sætter jeg penge ind på min QIWI Wallet-konto?
  4. Hvordan laver jeg indskud til min konto med QIWI Wallet?
  5. Er der gebyrer forbundet med QIWI Wallet?
  6. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?
  7. Kan jeg lave udbetalinger til min QIWI Wallet-konto?
  8. Er det sikkert at bruge QIWI Wallet?
  9. Understøttes QIWI Wallet af alle Internet-browsere?
  10. Hvad er årsagen til at jeg ikke kan indskyde med QIWI Wallet i min kontovaluta?

1. Hvad er QIWI Wallet?

QIWI Wallet er en e-wallet betalingsmetode, som giver kunder mulighed for at lave sikre online betalinger.Når en betaling bliver sat i gang, vil en faktura blive oprettet på din QIWI Wallet-konto.Du kan derefter vælge at betale fakturaen "nu", med din eksisterende QIWI Wallet saldo eller det kort du registrerede på din QIWI Wallet konto, eller "senere" med kontanter på alle betalingssteder som accepterer QIWI Wallet.

2. Skal jeg have en konto hos QIWI Wallet for at indskyde?

Ja. Du skal have en aktiv konto hos QIWI Wallet før du kan benytte denne indskudsmulighed.Klik her for at åbne en konto nu.

3. Hvordan sætter jeg penge ind på min QIWI Wallet-konto?

QIWI Wallet tilbyder flere metoder til at sætte penge ind på din wallet - kredit-/betalingskort, bankoverførsler, QIWI Wallet betalingsautomater m.m.Klik her for at se alle tilgængelige betalingsmetoder og eventuelle gebyrer.

4. Hvordan laver jeg indskud til min konto med QIWI Wallet?

Følg nedenstående trin:

1. Log ind på din konto.
  2. Gå til "Cashier" og vælg "Indskyd".
  3. Du vil nu se QIWI Wallet-logoet. Klik på ikonet for at vælge denne indskudsmulighed.Indtast eller vælg dit indskudsbeløb og bonuskode (hvis du har en) og klik på "Indskyd".
  4. Du bliver nu ført videre til QIWI Wallet.Du skal logge ind på din QIWI Wallet-konto.
  5. En faktura bliver lavet for din QIWI Wallet-konto for det indtastede indskudsbeløb, så du skal vælge den metode som du vil bruge til at betale fakturaen - QIWI Wallet-saldoen, det kort du registrerede på din QIWI Wallet-konto eller kontant i en QIWI Wallet-automat.
  6. Følg instruktionerne på skærmen for at gennemføre dit indskud.
  7. Hvis du vælger at betale med din eksisterende QIWI Wallet-saldo eller det kort som du har registreret på din QIWI Wallet-konto, og betalingen blev gennemført, vil du få en bekræftelsese-mail som bekræfter transaktionsoplysningerne og beløbet krediteres din konto.
  8. Hvis du vælger at betale ved en QIWI Wallet-automat, bliver beløbet krediteret din konto når du har gennemført din betaling. Du modtager ligeledes en bekræftelsese-mail med bekræftelse på transaktionsoplysningerne.

5. Er der gebyrer forbundet med QIWI Wallet?

Vi tager ikke noget gebyr for indskud med QIWI Wallet. QIWI Wallet kan tage et gebyr afhængig af deres gebyrstruktur. Se https://w.qiwi.ru/fill.action for mere information.

6. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?

Beløbet krediteres din konto med det samme.

7. Kan jeg lave udbetalinger til min QIWI Wallet-konto?

QIWI Wallet kan i øjeblikket kun benyttes til at lave indskud.

8. Er det sikkert at bruge QIWI Wallet?

Ja, QIWI Wallet er fuldstændig sikker. Med en kombination af transaktionsovervågning, SMS transaktionsbekræftelse af kortindehavere og et dygtigt anti-svindel team udgør QIWI Wallet en fuldstændig sikker online betalingsmetode.

9. Understøttes QIWI Wallet af alle Internet-browsere?

QIWI Wallet understøttes af de mest almindelige Internet-browsere, såsom Internet Explorer, Chrome og Firefox.

10. Hvad er årsagen til at jeg ikke kan indskyde med QIWI Wallet i min kontovaluta?

QIWI Wallet kan kun benyttes med USD.