WebMoney - hyppigt stillede spørgsmål

1. Hvad er WebMoney?
  2. Hvad skal jeg gøre for at bruge WebMoney?
  3. Hvordan laver jeg indskud til min WebMoney-konto?
  4. Hvordan laver jeg indskud til min konto med WebMoney?
  5. Er der transaktionsgebyrer forbundet med indskud med WebMoney?
  6. Kan jeg lave udbetalinger til min WebMoney-konto?
  7. Hvordan laver jeg udbetalinger med WebMoney?
  8. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?
  9. Er det sikkert at bruge WebMoney?
  10. Hvad er det minimum- og maksimumbeløb som jeg kan få udbetalt med WebMoney?
  11. Hvor lang tid tager det at overføre WM-enheder?
  12. Kan en partner overføre penge fra hans eller hendes bankkonto til min WM-konto?
  13. Hvor mange WebMoney-ID'er kan jeg bruge med min konto?
  14. Hvad er årsagen til at jeg ikke kan indskyde med WebMoney i min kontovaluta?

1. Hvad er WebMoney?

WebMoney er en online betalingsmetode, som giver dig mulighed for at lave transaktioner med andre WebMoney-brugere og -forhandlere.

2. Hvad skal jeg gøre for at bruge WebMoney?

Du skal bare købe et forudbetalt WebMoney-kort og indskyde med det samme.

Alternativt skal du downloade en WM Keeper klient og registrere en WebMoney-konto.Det er gratis at registrere sig: du skal bare acceptere betingelserne for brug, så får du et personligt WebMoney-ID.

I forbindelse med registreringen skal du oplyse og bekræfte dine personlige oplysninger. WebMoney-overførsler bruger et unikt bekræftelsessystem, hvor alle brugere har et WebMoney-pas, et digitalt certifikat, som er baseret på de personlige oplysninger, som gives af et WebMoney-medlem.

3. Hvordan laver jeg indskud til min WebMoney-konto?

Du kan lave indskud på din WebMoney-konto via bankoverførsel, postordre, kontant via pengeautomater og i kiosker, via forudbetalte kort, via butikker med valutaveksling eller fra andre betalingssystemer.Klik her for yderligere information om indskud til WebMoney-konti.

4. Hvordan laver jeg indskud til min konto med WebMoney?

Følg nedenstående trin:

1. Log ind på din konto.
  2. Gå til "Cashier" og vælg "Indskyd".
  3. Du vil nu se WebMoney-logoet. Klik på ikonet for at vælge denne indskudsmulighed.
  4. Indtast eller vælg dit indskudsbeløb og bonuskode (hvis du har en) og klik på "Indskyd".
  5. Du bliver nu ført videre til WebMoney.
  6. Dine Indskud/WebMoney-oplysninger bliver vist.
  7. Download WebMoney Keeper, hvis nødvendigt.
  8. Du vil derefter se dine bekræftede oplysninger.
  9. Vælg "Send WM" fra listen.
  10. Følg instruktionerne for den valgte betalingsmetode på skærmbilledet for at gennemføre dit indskud
  11. Klik på "OK", du ser derefter en "Indskud gennemført" bekræftelse.

5. Er der transaktionsgebyrer forbundet med indskud med WebMoney?

Vi tager ikke noget gebyr når du indskyder med WebMoney. WebMoney tager et transaktionsgebyr på 0,8% på mindre end 0,01WM. For udbetalinger tager vi et transaktionsgebyr på 3.0 %;

6. Kan jeg lave udbetalinger til min WebMoney-konto?

Ja, du kan lave udbetalinger med WebMoney. Du kan dog kun lave en udbetaling med det WebMoney-brugernavn, som du har anvendt til at lave et gennemført indskud.

7. Hvordan laver jeg udbetalinger med WebMoney?

Følg nedenstående trin:

1. Log ind på din konto
  2. Gå til Cashier og vælg "Udbetaling".
  3. Du vil nu se WebMoney-logoet. Klik på ikonet for at vælge denne udbetalingsmulighed.
  4. Indtast det beløb du vil udbetale og klik derefter på "Udbetal".
  5. Hvis du har tilstrækkelige midler på din konto til din udbetaling vil du se en besked med bekræftelse om "Udbetaling gennemført".

8. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?

Beløb krediteres din WebMoney-konto i løbet af 24 timer efter godkendelse.

9. Er det sikkert at bruge WebMoney?

Ja, WebMoney er fuldstændig sikker. Med en kombination af transaktionsovervågning, SMS transaktionsbekræftelse af kortindehavere og et dygtigt anti-svindel team udgør WebMoney en fuldstændig sikker online betalingsmetode.

10. Hvad er det minimum- og maksimumbeløb som jeg kan få udbetalt med WebMoney?

Det mindste udbetalingsbeløb er 10.00 USD (eller tilsvarende i din valuta) og det maksimale udbetalingsbeløb pr. transaktion er 5000.00 USD.

11. Hvor lang tid tager det at overføre WM-enheder?

Du kan lave hurtige WM-enhedsoverførsler. WebMoney-teknologien mindsker risikoen for tab af penge som følge af Internet-problemer.

12. Kan en partner overføre penge fra hans eller hendes bankkonto til min WM-konto?

Nej, kun kontoindehaveren kan overføre penge til hans eller hendes konto.

13. Hvor mange WebMoney-ID'er kan jeg bruge med min konto?

Du kan kun benytte et WebMoney-ID pr. konto.

14. Hvad er årsagen til at jeg ikke kan indskyde med WebMoney i min kontovaluta?

WebMoney kan kun benyttes med EUR, USD.