Godt at vide

Du kan købe et forudbetalt WebMoney-kort og indskyde med det samme

Alternativt skal du downloade en WM Keeper klient og registrere en WebMoney-konto.

Det er gratis at registrere sig: du skal bare acceptere betingelserne for brug, så får du et personligt WebMoney-ID.

I forbindelse med registreringen skal du oplyse og bekræfte dine personlige oplysninger. WebMoney-overførsler bruger et unikt bekræftelsessystem, hvor alle brugere har et WebMoney-pas, et digitalt certifikat, som er baseret på de personlige oplysninger, som gives af et WebMoney-medlem.