Hvordan kan jeg søge efter og tilføje venner?

Når du logger ind i systemet, er der forskellige steder, og metoder, som du kan bruge til at søge efter og tilføje venner.

Find og tilføj venner fra ”Find venner"-siden. Du kan søge efter en spiller ved hjælp af de tilgængelige metoder som er anført nedenfor:

Brugernavn:

Du kan finde en ven ved hjælp af brugernavnet. Vælg 'brugernavn "-radioknappen og indtast din vens brugernavn i tekstfeltet (mindst 3 tegn), de mest relevante resultater begynder at vises i det dynamiske resultatområde.

Email-adresse:

Du kan finde en ven ved at søge på dennes email-adresse. Vælg ‘Email-adresse‘-radioknappen og indtast din vens email adresse i tekstfeltet og klik Enter. Resultatsektionen viser spillere som du kan sende en venskabsanmodning

Web mail-udbyder:

Du kan finde og tilføje venner ved at finde kontakter i din email-adressebog.

• Klik på en af de tilgængelge web mail-metoder (Gmail, Yahoo, etc)
  • Indtast dine email-login-detaljer i pop-up-vinduet (Sørg for at din browser tillader pop-ups)
  • ”Klik på ”Godkend og tillad adgang” når systemet anmoder om at dele din information
  • Kontakter som allerede er i systemet vil blive vist. Tilføj spillere ved at klikke på ”Tilføj”-knappen

Du kan også invitere kontakter til at tilslutte sig systemet fra denne side. Vi sender ikke en e-mail automatisk, og du vælger hvem der skal inviteres fra en liste, der vises, når du klikker "Henvis en ven"-knappen

Find og tilføj en ven fra lobbyen:

Du kan finde og tilføje venner fra infopanelet i lobbyen. Når du er i klassisk visning af lobbyen og du vælger et bord, kan du se de spillere, der sidder ved bordet i højre side. Hold musen over en spillers brugernavn, for at se dennes miniprofil og at sende ham eller hende en venskabsanmodning.

Find og tilføj en ven fra et bord:

Du kan finde og tilføje venner direkte fra bordet. Højreklik på en anden spillers miniprofil eller på klik på pilen nederst i højre hjørne, hvor en rullemenu vises med nogle valgmuligheder. Vælg ”Tilføj ven” for at sende en venskabsanmodning til spilleren.