Filter

"Mine spil" siderne er optimeret til at give dig et detaljeret overblik over din spilhistorik. Denne side indeholder nogle forudvalgte filtre baseret på status, som gør det let og hurtigt at gå til en bestemt gruppe af spil.

Disse filtre er:

• Åbne -> en liste over spil som endnu ikke er afgjort
  • Vundet -> en liste over spil du har vundet
  • Tabt -> en liste over tabte spil
  • Aflyste -> spil som af blevet aflyst på grund af regler/omstændigheder.
  • Alle -> viser alle spil på én side

For at gå til hvert filters indhold, skal du blot klikke på det pågældende filters fane. Den valgte fane markeres bliver gul. Indholdet sorteres efter dato, med det nyeste først på listen.

Vær opmærksom på at "Mere"-fanen er en rullemenu, hvor du kan vælge flere filtre. Nummeret ved siden af hvert filter viser det tilgængelige antal spil. Klik på  knappen, for at lukke hele "Mine spil"-siden.