Politik for uretfærdig fordel

Vi er forpligtet til at træffe alle rimelige foranstaltninger, og at gøre det samme, for at forhindre noget, der enten gør det mindre sjovt for dig at spille på vores hjemmeside, eller giver andre en fordel over for dig, når du spiller imod dem.

Derfor forbyder vi uretfærdig praksis (herunder brug af visse typer af online poker-relaterede programmer). Vi gør dette for at beskytte vores kunder og for integriteten af vores system.

Hvad er uretfærdig praksis?

Uretfærdig brug er al brug (inklusiv, men ikke begrænset til brugen af bots, AI-program, flere konti og/eller aktiviteter i samarbejde med andre spillere) som udføres af en eller flere spillere med en eller flere konti som kan føre til at en anden spiller, som ikke er indblandet i sådanne aktiviteter, får en konkurrencemæssig ulempe, hvor uretfærdigheden i aktiviteterne grundes aktivitetens fremgang, som i en vis grad baseres på hemmelig og/eller manipulering i forhold til sådanne spillere. En måde at overveje dette på er, om en gruppe af lige spillere, når de præsenteres for oplysninger om denne praksis, ville kalde denne praksis uretfærdig.

Eksempler på praksis som vi anser for at være uretfærdig(bemærk, at denne liste blot er illustrativ for nogle af de former for praksis, vi altid vil kalde uretfærdig):

1. Flere konti:

En person, der har flere konti, enten i spillerens navn eller andet navn, alene med det formål at spille fra begge konti på samme tid, enten på det samme eller forskellige borde. Under alle omstændigheder er det ikke tilladt at have mere end én konto i henhold til vores betingelser og vilkår.

2. Aftalt spil:

To eller flere spillere som deler og bruger deres samlede viden til at opnå en fordel over andre spillere ved et bord.

3. Manipulering af rang:

Spiller som bevidst taber spil på low stakes borde for at holde deres rang på et lavere niveau, end det ellers ville være.

4. Ekstraherede spillerprofiler:

Nogle selskaber tilbyder programmer skabt til at gemme spillerprofiler og derefter sælge dem i form af enorme databaser med løftet om, at enhver der køber disse programmer kan bruge disse oplysninger til deres fordel mod andre spillere. Det samler oplysninger om dig og sælger dem derefter til andre til brug, når de spiller mod dig online.

Disse programmer er baseret på spillerens håndhistorik og bruger følgende metoder: screen-scraping, læser "Dealer Chat" og får adgang til håndhistorik direkte fra individuelle spilleres computere ved hjælp af programmet.

5. Brugen af "BOTS":

Nogle selskaber sælger programmer ("BOTS") specielt oprettet til at spille et spil i stedet for en menneskelig spiller og skjuler sin brug fra de andre spillere for at undgå at blive opdaget af online gaming siderne. Disse programmer markedsføres ved at love potentielle køber en fordel over andre online spillere, som ikke bruger det pågældende program.

Forbyder vi alle online-programmer?

Nej, bestemt ikke. Vores egen hjemmeside giver programmer til at spille online. Vores mål er imidlertid at yde og fremme lige vilkår og den bedst mulige brugeroplevelse for alle vores spillere.

Hvordan skelner man mellem tilladte og forbudte kategorier af programmer? Er det ikke sandt, at mange af disse programmer er til for at træne og forbedre gaming-færdigheder?

Programmer, der giver en spiller en fordel i forhold til andre er ikke noget, vi ønsker at forbyde. Fordel er ikke det samme som uretfærdig fordel, hvilket vi ser som bedrag. Det samme gælder krænkelse af privatlivets fred og tyveri af data.

Til at begynde med er vores grundlag for skelnen ikke baseret på, om et bestemt program giver brugeren en fordel i forhold til spillere, som ikke anvender dette program, ej heller på det særlige indhold.

For os er de vigtigste faktorer, der definerer de programmer, vi forbyder på vores side: bedrag og brug af vores kunders personlige oplysninger.

Ikke desto mindre vil det, som vores kunder ønsker, altid forblive den primære indflydelse på, hvad vi gør ved det. Så for eksempel har vi ingen tvivl om, at noget, der kompromitterer spillets integritet, eller som underminerer vores kunders tillid, hvis de på uretfærdig vis stilles ringere, mens de spiller på vores hjemmeside, skal fjernes. Og det er der, vi retter vores indsats imod. Men vores kunder vil altid have det sidste ord om, hvad det er, de ønsker at spille, og mod hvem. Så hvis vores kunder ønsker at spille mod bots, så vil vi alvorligt overveje denne anmodning. Men igen, vi vil gøre, hvad det tager for at sikre, at vores kunder ikke bliver bedraget, og at deres privatliv ikke krænkes.

Hvad vi taler om her, er programmer som: (i) annoncerer som et centralt element, at køberen / brugeren ønsker at opnå en unfair fordel (ganske ofte bruger de selv ordet "snyde") over for de andre spillere, med andre ord , lover de at hjælpe en spiller med at snyde, eller at (ii) deres anvendelse af køberen / brugeren skal forblive skjult for de andre spillere og fra "operatøren" (dvs. online gaming-siden), eller (iii) at stjæle retsligt beskyttet materiale (f.eks spilleridentiteter), hvilket overtræder internationale love om ophavsret samt privatlivets fred.

Indrømmet, nogle af de virksomheder, der laver programmer, som vi anser for "forbudte" (dvs. som opfylder ovennævnte kriterier) hævder, at formålet med deres programmer ikke er at hjælpe en spiller med at snyde i online spil, men snarere at støtte til uddannelse (selvom de måske indrømme, at for skrupelløs brug kan bruges med henblik på snyd). Tænk et øjeblik over denne påstand. Hvilken anden plausibel årsag er der til at lave og sælge programmer, som lover at give dig vej til unfair fordel og samtidig forbliver skjult for de andre spillere og online platforme og faktisk optræder i stedet for en spiller ved bordet, men som ikke kan opdages af andre. Denne sidebemærkning understreger én attribut ved at reklamere for deres programmer ("at snyde"), men at afstå den pågældende attribut helt i hver anden instans er uærligt at sige det mildt, og gør intet for at hjælpe det billede af vores branche.

Så hvis disse virksomheder, der foretager sådanne påstande var ærlige, ville de slå den funktionalitet fra, der tillader brugen af programmet, der skjules, da det ikke ville bringe den påståede værdi.

Hvilke modforanstaltninger tager vi for at forhindre brugen af BOTS?

Vores bestræbelser kan opdeles i tre separate kategorier: (i) detektions- og identifikationsmetoder, (ii) advarsel / suspendering ulovlige brugere, og (iii) yderligere foranstaltninger gennem udvidede kundernes valgmuligheder.

Identifikation og sporingsmodforanstaltninger, er på markedet nu og har været det i et stykke tid. Disse bestræbelser vil vi fortsætte med at forbedre - så vi er i stand til at opdage eksisterende BOTS mere præcist, men endnu vigtigere, når nye robotter er oprettet / løsladt, så vi kan forhindre dem i at udhule din oplevelse på hjemmesiden.

Anvendelsen af visse programmer og deres hjemmesider på vores system er spærret fuldstændigt. Disse er: WinHoldem, Holdem hukommelse, Pokerbot plus, Poker Edge, Poker Prophecy, Poker Sherlock, Pokerbot Pro Backgammon Snowie, Jellyfish Backgammon, BGBlitz, 3DFiBs og GNU Backgammon.

Når de er identificeret, vil en spiller ved hjælp af programmer i denne kategori normalt meddeles, at det er forbudt. I denne meddelelse vil vi forklare, hvad vi mener, denne afspiller gør, og hvilke skridt vi vil tage, hvis han eller hun ikke stopper med at gøre det samme. I de mest ekstreme tilfælde, er vi parate til at suspendere deres konto og konfiskere midlerne på denne konto uden forudgående varsel.

Involverer indsatsen "data mining" eller andre indgribende måder at få adgang / læse filer på min computer som led i disse bestræbelser?

Ja og ja, vi ønsker at du skal vide, at vi gør dette, og hvad vi leder efter ved bestemte data, og derfor hvorfor vi har brug for det. Måske er den bedste måde at forklare det på ved en modsætning til den mest kendte form for data mining dvs hvad Google, Yahoo, AOL og andre som dem gør, når de indsamler data om brugeren for (blandt andre grunde) rent kommercielle formål (dvs. at sælge en brugerprofil til online annoncører). Overvej nu, hvad vi gør med vores automatiske software-rapporter om alle processer eller programmer, der kører på computeren, der er blevet identificeret som forbudt software henhørende under vores politik. Vi kan ikke scanne din harddisk eller tage skærmbilleder fra din maskine. De meget begrænsede data, der leveres til os, bruges kun til at forespørge spillerens computere, mens de spiller på vores borde, udelukkende med det formål at afsløre brug af ulovlige typer software, som vi taler om her. Denne type overvågning er fortsat et af de vigtigste modforanstaltninger mod misbrug som følge af BOTS, som vi mener, er til skade for vores spillere. For at finde ud af mere om vores generelle politik med hensyn til databehandling, se venligst vores Privacy Policy.

Konsekvenser af uretfærdig praksis:

Hvor der, efter vores skøn at afgøre, har fundet uretfærdig praksis sted (ligegyldigt om en fordel er opnået eller ej), vil den eller de ansvarlige personer for denne praksis støde på et eller flere af følgende konsekvenser:

• Vi kan e-maile gerningsmanden(mændene) og kræve øjeblikkelig standsning af al urimelig handelspraksis;
  • Vi kan suspendere de ulovlige konto(er) med henblik på at gennemføre en grundig undersøgelse af den urimelige praksis.
  • I sidste ende forbeholder vi os retten til efter eget skøn at ophæve den ulovlige konto(er) på ubestemt tid og at fryse alle midler på kontoen(erne) (se afsnit 6, 17 og 18 i vores betingelser og vilkår)

Ændret / Oprettet 18.12.2012.