Przelewy24 - hyppigt stillede spørgsmål

1. Hvad er Przelewy24?
  2. Jeg har ikke en bankkonto hos disse banker?
  3. Skal jeg have en konto hos Przelewy24 for at lave indskud?
  4. Hvordan laver jeg indskud til min konto med Przelewy24?
  5. Er der gebyrer forbundet med Przelewy24?
  6. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?
  7. Kan jeg lave udbetalinger til Przelewy24?
  8. Er det sikkert at bruge Przelewy24?
  9. Understøttes Przelewy24 af alle Internet-browsere?
  10. Hvilke valutaer kan Przelewy24 benyttes med?
  11. Kan jeg lave en transaktion via en af de nævnte banker på alle tidspunkter af døgnet i løbet af hele ugen?

1. Hvad er Przelewy24?

Przelewy24 er en online betalingsmetode baseret på netbank. Det er en hurtig, sikker og enkel måde at behandle online betalinger.

2. Jeg har ikke en bankkonto hos disse banker?

Du kan desværre kun bruge Przelewy24 hos de førnævnte banker. Przelewy24 forhandler med andre banker og flere bliver føjet til i nær fremtid.

3. Skal jeg have en konto hos Przelewy24 for at lave indskud?

Nej, du skal blot have en bankkonto hos en af de banker, som blev nævnt i spørgsmål 2 (og penge på kontoen selvfølgelig!).

4. Hvordan laver jeg indskud til min konto med Przelewy24?

1. Log ind på din konto.
  2. Gå til "Cashier" og vælg "Indskyd".
  3. Du vil nu se Przelewy24-logoet. Klik på ikonet for at vælge denne indskudsmulighed.
  4. Indtast eller vælg dit indskudsbeløb og bonuskode (hvis du har en) og klik på "Indskyd".
  5. Du bliver nu ført videre til Przelewy24.
  6. Vælg din bank fra listen.
  7. Du bliver ført videre til din banks hjemmeside.
  8. Indtast login-oplysningerne for din netbank.
  9. Bekræft det beløb du vil indskyde til din konto.
  10. Du modtager en bekræftelse med det samme og bliver ført tilbage til Cashier.

5. Er der gebyrer forbundet med Przelewy24?

Der er ingen gebyrer for indskud med Przelewy24.

6. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?

Beløbet krediteres din konto med det samme.

7. Kan jeg lave udbetalinger til Przelewy24?

Przelewy24 kan i øjeblikket kun benyttes til at lave indskud.

8. Er det sikkert at bruge Przelewy24?

Fuldstændig sikkert! Med Przelewy24 kan du lave fuldstændig sikre online banktransaktioner.

9. Understøttes Przelewy24 af alle Internet-browsere?

Przelewy24 understøttes af de mest almindelige Internet-browsere, såsom Internet Explorer, Chrome og Firefox.