Er der indbetalingsgrænser?

De gyldige standard indbetalingsgrænser kan brugeren se i sin konto. Selskabet forbeholder sig retten til at kontrollere og hvis nødvendigt ændre disse grænser. Gevinster, som udbetales fra brugerens konto, har indvirkning på den personlige indbetalingsgrænse, der stiger i henhold til summen af alle udbetalinger de sidste 30 dage. Brugeren kan også formindske den personlige grænse fra standardgrænsen. Da skal brugeren sætte sin egen grænse, men den kan justeres senere. Det er også muligt for brugeren i samarbejde med selskabet at aftale en indbetalingsgrænse, som er højere end standardgrænsen med vores finansafdeling. I sådanne tilfælde forbeholder selskabet sig ret til når som helst at reducere denne grænse til standard indbetalingsgrænsen.