Hvad er udbetalingsproceduren?

Alle udbetalinger er underlagt følgende udbetalingsprocedure:

1. Alle udbetalinger vil blive gennemgået af vores interne team og skal godkendes af dem, før vi distribuerer eventuelle midler. Denne interne gennemgangsproces tager 1 - 2 hverdage, og så tager det yderligere tid for os at fordele midlerne.
  2. Udbetalinger kan fusioneres og behandles som en anmodning, hvis en tidligere transaktion ikke er blevet behandlet endnu. Dette vil blive taget i betragtning inden udbetalingen, i henhold til grænsen for den valgte udbetalingsmetode.
  3. Vi forbeholder os retten til at behandle udbetalinger tilbage til de anvendte betalingsmetoder ifm. dine indskud, op til det samlede indskudte beløb, før andre udbetalingsmuligheder bliver anvendt. De pågældende betalingsmetoder vælges efter vores skøn og kan inkludere, men ikke begrænset til, kredit-/betalingskort.
  4. Du har mulighed for at annullere og få beløb ført tilbage til din konto indtil udbetalingen er godkendt og sendt.
    For at gøre dette, skal du gå til kassen og klikke på "Indbetal". Afventende udbetalinger vil blive vist og du kan indtaste det beløb du vil have ført tilbage på din konto.