Beskyttelse af brugerkonto

Sikre din logininformation og dit password

Punkter at ta hensyn til for at sikre din logininformation:

• Del aldrig en datakonto
  • Brug aldrig samme password for mere end én konto
  • Fortæl aldrig hvilket password du har, inklusive personer som påstår at de tilhører kundeservice eller sikkerhedsafdelingen
  • Skriv aldrig dit password ned
  • Fortæl aldrig dit password via telefon, e-mail eller chat
  • Vær forsigtig og log ud inden du forlader PC ubeskyttet
  • Skift du password, hvis du mistænker det for stjålet
  • Ha forskellige password til operativsystemet og applikationen
  • Passwordet bør være alfanummerisk
  • Lad passwords være vilkårlige, men lette at huske
  • Ha et opdateret antivirusprogram
  • Ha en opdateret personlig firewall
  • Undgå brug af bwin-kontoen på PCer som andre har adgang til . F.eks på internetcaféer
  • Ændre dit passord regelmæssigt, f.eks. hver 90. dag
  • Hold dit OS, browser, og browser plug-ins aktuelle
  • Inaktiver eller deinstaller all software eller browser plug-ins som du ikke bruger — det reducerer risikoen for ulovlig brug

Sådan vælger du et sikkert password

• Brug både store og små bogstaver
  • Passwordet bør bestå af mindst 6 tegn
  • Inkluder en eller flere cifre
  • Brug ikke et ord som findes i et leksikon eller i brugerens personlige information
  • Brug ikke passwords som matcher kalenderdatoformat, registreringsskilter, telefonnummer eller andre sædvanlige nummerkombinationer
  • Ikke bruk foretaksnavn eller deres forkortelser
  • Passordet skal ikke være det samme som ditt brukernavn.

Information om indikationer på at din konto er blevet hackat

En konto kan være blevet hacket hvis:

• Der findes ændringar i dine kontodetaljer som du ikke selv har foretaget, som f.eks. ændring af email-adresse eller telefonnummer
  • Der findes kontorbevægelser som du ikke selv har foretaget, f.eks. ind- og udbetalinger eller placerede spil
  • Hvis du har fået en meddelelse om ændring af dit password, selvom du ikke har bedt om det

Hvis du skulle observere noget af ovenstående beder vi dig om at ændre dit password og tage kontakt med vores bwin kundeservice med det samme.