Space Venture

Mål:

Space Venture er en spilleautomat med The Big One Jackpot. Vælg dine egne scatter symboler for forskellige præmier. Når bonusspillet udløses, kan du vælge en instant gevinst i stedet for freespin og gå tilbage til hovedspillet.

Information:

• Spillets regler og udbetalingerne er identiske i både versionen med rigtige penge og med spillepenge.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95.00%.

Sådan spiller du

• Når du starter spillet er der sat en standard indsats per linje.
  • Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på “◄“ eller “►”-knapperne på siderne af INDSATS panelet.

• Alle gevinster betales fra venstre til højre, startende yderst til venstre, undtagen scatters som giver gevinst hvor som helst.
  • Den SAMLEDE INDSATS er 50 gange indsasten per vundet.
  • SPIN starter spillet.
  • AUTOSPIN: Brug AUTOSPIN funktionen ved at klikke på og holde SPIN-knappen nede. Du kan ændre antallet af autospin ved at klikke på “▲” eller “▼”-knappen. Mulighederne er:
    • X5: Der spilles automatisk 5 spil.
    • X10: Der spilles automatisk 10 spil.
    • X25: Der spilles automatisk 25 spil.
    • x50: Der spilles automatisk 50 spil.
    • X100: Der spilles automatisk 100 spil.
  • Klik på SPIL-knappen for at starte autospin.

• Klik på STOP-knappen for at deaktivere AUTOSPIN og fortsætte det normal spil.
  • Vær opmærksom på: AUTOSPIN kan ikke bruges i spil for sjov.
  • Alle symboler og jackpots animeres når de vindes.
  • Den samlede gevinst vises nederst på skærmen i VUNDET displayet.
  • Din saldo vises i øverst til højre i den øverste bjælke.
  • Fejl annullerer alle betalinger og spil.

Knapper på spilmenuen

Klik på ►-knappen for at åbne SPILMENUEN.

• Klik påHJEM for at forlade spillet.
  • Klik på REBUY for at indbetale på din konto.
  • Klik på INDSTILLINGER for at slå lyd til\ fra.
  • Klik på HJÆLP (?) for at se spillereglerne.

REGLER

• Klik på ?-knappen i Spilmenuen for at gå til spillereglerne.
  • Hjælp siderne kan læses ved at scrolle.

• Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på TILBAGE.

Funktioner:

Gevinstoversigt:

• Du kan se GEVINSTOVERSIGTEN ved at klikke på Hjælp-knappen (?) og GEVINSTOVERSIGT -knappen på Hjælp-siden.

• Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på TILBAGE.

Scatter valg:

• Vælg din SCATTER ved at klikke på Scatter-ikonet over SPIN-knappen.
  • Alpha, Sigma eller Omega.

• Dit vælg afgører gevinsten og antal freespin der tiladeles i SCATTER BONUSSPILLEt.

ALPHA SCATTER (LOW VOLATILITY)

VÆLG PRÆMIER ELLER FREESPIN

INSTANT PRÆMIE

25X, 30X ELLER 35X

GANGE DEN SAMLEDE INDSATS

FREESPIN

12, 15 ELLER 20

MED ALLE WILD SYMBOLER

ERSTATTET AF SCATTER

SIGMA SCATTER (MEDIUM VOLATILITY)

VÆLG PRÆMIER ELLER FREESPIN

INSTANT PRÆMIE

15X, 20X ELLER 50X

GANGE DEN SAMLEDE INDSATS

FREESPIN

10, 15 ELLER 25

MED ALLE WILD SYMBOLER

ERSTATTET AF SCATTER

OMEGA SCATTER (HIGH VOLATILITY)

VÆLG PRÆMIER ELLER FREESPIN

INSTANT PRÆMIE

5X, 15X ELLER 100X

GANGE DEN SAMLEDE INDSATS

FREESPIN

5, 15 ELLER 40

MED ALLE WILD SYMBOLER

ERSTATTET AF SCATTER

Spilhistorik:

Du kan se detaljeret spilhistorik ved at logge ind på din konto på en PC og vælge menuen "Spilhistorik".

Indbetal penge på din konto

Du kan tilføjre penge på din konto, ved at klikke på "Rebuy" i "Spil" menuen og vælge den ønskede indbetalingsmetode.

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelse midt i hovedspillet eller i jackpot-spillet, vil softwaret automatisk genstarte spillet fra det sted du mistede forbindelsen, når du forbinder igen.

Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af gratis spin, vil softwaren, når forbindelsen genoprettes,automatisk starte gratis spin, hvis det ikke allerede er startet, eller fortsætte fra der hvor det blev afbrudt.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdateringsdato: 29.11.2016