Merry Reels

Mål:

Merry Reels er en spilleautomat med 5 hjul og 2 bonusspil: Santa’s Bonus Quest og et and freespin bonusspil. Santa’s Bonus Quest præmier ganges med den samlede indsats. I freespin bonusspilet kan du både udløse flere freespin og bonusspil.

3 eller flere BONUS-symboler udløser Santa’s Bonus Quest. 3, 4 eller 5 SCATTER-symboler udløser 15, 20 eller 25 freespin.

Information:

• Spillereglerne og udbetalingerne er identiske i både versionen med rigtige penge og med spillepenge.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95.14%.

Sådan spiller du

1

• Der spilles automatisk på 20 linjer.
  • Når du starter er der sat en standard indsats for spillet.
  • Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på “+”eller “-” på LINJER & SPIL panelet.
  • Du kan ændre antallet af linjer ved at klikke på “+”or “-” på LINJER & SPIL panelet.

2

• Alle symboler udbetales fra venstre til højre, startende på hjulet yderst til venstre, undtagen scatters og bonusser som udbetaes over alt.
  • Vores SAMLET INDSATS er antal valgte linjer ganges med indsatsen per linje.
  • Vores SPIN knappen til højre for midten starter spillet.
  • AUTOSPIN: For at bruge AUTOSPIN Skal du SPIN og holde knappen nede. Du kan ændre antallet af autospin ved at klikke på “+” og “-” knapperne. Klip på "SPIN" for at starte autospins.
  • Klik på STOP for at deaktivere AUTOSPIN og vende tilbage til normalt spil.

3

• Vær opmærksom på: Vores AUTOSPIN er ikke tilgængelig i spil for sjov modus.
  • Alle symboler animeres når der er gevinst.
  • Den samlede gevinst vises i WIN Vinduet nederst på skærmen.
  • Din resterende spillesaldo vises nær $-meteret øverst på skærmen.
  • Klik på "?" øverst til venstre for at se spillereglerne.
  • Indsatser under freespin er de samme som i det spil der udløste bonusspillet
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Bonusspil:

4

REGLER

• Klik på "i" for at gå til spillereglerne.
  • Hjælp siderne kan læses ved at scrolle.

5

• Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på TILBAGE TIL SPILLET knappen

Gevinstoversigt:

• Vores GEVINSTOVERSIGT kan ses ved at klikke på "i" og GEVINSTOVERSIGT knappen på hjælp-siderne

6

7

Spilhistorik:

Du kan se detaljeret spilhistorik ved at logge ind på din konto i desktop-versionen og se spillogs.

Indbetal penge på din konto

Du kan indbetale penge på din konto ved at klikke på "+" i kasse-menuen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (Spil hvor som helst klient) eller at klikke på "INDBETAL" i kasse-menuen til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (Download klient). Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse

Hvis din saldo falder under minimumindsatsen, vises en fejlmelding med en Indbetal knap Hvis du klikker på "Indbetalings"-knappen åbnes indbetalingssiden.

Klik på "+" ved siden af din saldo øverst til højre på skærmen, for at indbetale penge på din konto.

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt når wild-symbolet vises på hjulene og før det udvider sig, vil wild-symbolet, ved gentilslutning, ændre alle nedenstående symboler til wild-symboler.

Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af gratis spin, vil softwaren automatisk, ved genoprettelse af forbindelsen, automatisk starte gratis spin, hvis det ikke allerede er startet, eller at fortsætter fra der hvor det blev afbrudt.

Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam