Blackjack

igtblackjack

Sådan placerer du en indsats

Klik på en jeton i nederste venstre hjørne for at vælge en jetonværdi.

Klik på indsatscirklen i midten af de bordet for at tilføje værdien af de den valgte jeton til din indsats.

Følgende kommandoer er tilgængelige under spillet:

• GIV KORT - Klik for at starte et spil. Du skal have placeret minimumsindsatsen for at kunne spille.
  • DOBBELT INDSATS - Klik for at fordoble din nuværende indsats.
  • GENTAG INDSATS - Klik på denne knap efter et spil for at placere din forrige indsats.
  • FORDOBLET GENTAGET INDSATS - Klik på denne knap efter et spil for at fordoble din forrige indsats.
  • GENTAG INDSATS OG GIV KORT - Klik for at placere din forrige indsats og starte et nyt spil med et enkelt klik.
  • RYD ALLE - Klik for at fjerne din indsats fra bordet.

Sådan spiller du

Blackjack-oversigt

I Players Suite® Blackjack, er dit mål er at slå dealerens hånd. Hver hånd har en værdi, der bestemmes ved at kombinere værdierne af de to kort. Alle billedkort har en værdi på 10, Esser har en værdi på 1 eller 11, og alle andre kort har den værdi, der står på dem. Hvis en hånds værdi overstiger 21, er den "bust" og taber automatisk. Esser har en værdi på 11, medmindre det ville få hånden til at buste.

Sådan får du Blackjack

Der gives to startkort til dig og dealeren. Dealeren modtager et kort med billedsiden opad og et med billedsiden nedad. Hvis du eller dealeren i første omgang får to kort, der til sammen giver 21, er denne hånd er en "blackjack".

Hvem har blackjack Resultat
Kun dig Du vinder automatisk og får udbetalt 3 til 2 på din primære indsats.
Kun dealeren Dealeren vinder automatisk, og din primære indsats er tabt.
Både du og dealeren Dette er en uafgjort, og din indsats returneres.

Blackjack-forsikring

Du tilbydes en blackjack-forsikring, når dealerens kort med billedsiden opad, er et es. Hvis du accepterer forsikringen, placeres endnu en indsats svarende til halvdelen af de din primære indsats, før dealerens hånd kontrolleres for blackjack.

Dealerens hånd Resultat for primær indsats Resultat for forsikringsindsatsen
Blackjack Tabt Betaler 2 til 1
Ikke blackjack Forbliver aktiv Tabt

Hvis dealerens kort med billedsiden opad har værdien 10, kontrolleres dealerens kort med billedsiden nedad, uden at der tilbydes forsikring.

Sådan spiller du din hånd

Hvis hverken du eller dealeren har blackjack, kan du forsøge at forbedre dit resultat ved at spille din hånd. Afhængigt af dine kort kan du vælge følgende kommandoer:

• HIT - Klik for at få et ekstra kort til denne hånd. Du kan fortsætte med at trække kort, indtil du står (stopper), eller håndens værdi bliver 21 eller derover. Hvis håndens værdi bliver 21, står den automatisk. Hvis hånden buster, tabes alle indsatser, der er placeret på hånden.
  • STÅ - Klik for at ikke tage flere kort til denne hånd.
  • SPLIT - Denne kommando er tilgængelig, hvis håndens første to kort har den samme værdi. Klik for at splitte dine kort i to separate hænder og placere en ekstra indsats svarende til din primære indsats. Splittede esser får kun ét kort pr. splittet hånd. Du kan splitte igen én gang pr. splittet hånd, med undtagelse af splittede esser.
  • FORDOBLING - Denne kommando er tilgængelig for de første to kort i enhver hånd. Klik for at fordoble din primære indsats og få tildelt ét kort mere. Du kan fordoble på de første to kort i en split-hånd, med undtagelse af splittede esser.

Når du er færdig med at spille alle hænder, afslører dealeren kortet med billedsiden nedad og trækker kort, indtil håndens værdi er 17 eller højere. Hvis dealerens håndværdi overstiger 21, buster dealeren og alle dine ikke-bustede hænder vinder. Ellers er sammenlignes dealerens hånd med hver af dine ikke-bustede hænder. Når hænderne sammenlignes, er det kun de højeste værdier, der er mindre end 21, som anvendes til hver hånd. Alle vindende hænder betaler 1 til 1. Hvis hånden er uafgjort, kaldes det et ‘push’ og du får din indsats igen.

Indstillinger

Hastighed

• NORMAL - Normal hastighed afspiller alle animationer.
  • TURBO - Turbohastighed springer over visse animationer.

Grafikkvalitet

• BEDSTE – Den bedste grafik, men ydelsen kan blive forringet.
  • HØJ - Optimal grafik og ydelsesindstilling.
  • MELLEM - Lavere kvalitet, men øget ydeevne.
  • LAV – Forringet grafik, men den jævne animation virker optimalt på langsomme computere.

Tilbyd forsikring

• NORMAL - Tilbyder forsikring, når dealerens kort med billedsiden opad er et es.
  • KUN VED SPILLERS BLACKJACK - Tilbyder forsikring når dealerens kort med billedsiden opad er et es, og du har en blackjack.
  • ALDRIG – Der tilbydes ikke forsikring.

Sikkerhedsnet- Aktiver/deaktiver et sikkerhedsnet, der advarer dig, hvis du forsøger at trække et kort på en blød 20 eller på en hård 17 og derover.

Kommentering- Aktiver/deaktiver kommentering.

Andre regler

• Dealeren skal trække på 16.
  • Dealeren skal stå på alle 17’ere. Dette omfatter bløde værdier, hvor et es har en værdi på 11.
  • Spilleren kan højst trække otte kort til en hånd. En hand med otte kort vinder automatisk, uanset resultatet af dealeres hånd.
  • Kortene gives fra seks sæt kort med standard spillekort, der blandes før hvert spil.
  • Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle varemærker er registrerede varemærker eller patentanmeldte varemærker, der tilhører IGT og/eller deres licensgivere i USA og/eller andre lande. © 2012 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.