Win-Win Blackjack

igtwinwinblackjack

Indledning

Win-Win Blackjack™ tilbyder et Blackjack-spil med alle funktioner og en spændende bonusmulighed, som kan vende en slået hånd til en meget udbytterig bonusgevinst.

Ulig de fleste funktioner af hedge-stilen, er Rescue Bonus™ -indsatsen fredet, hvis bonussen ikke udløses. Dette betyder, at bonusindsatsen returneres, når du står eller auto-står på din blackjack-hånd.

Endelig en spændende Blackjack-variation for både nybegyndere og erfarne spillere.

• Seriøse spillere kan nyde indbringende bonusmuligheder uden overhovedet at være involveret i mål på tværs af hovedspillet.
  • Afslappede spillere kan nyde mere spænding og mindre skuffelse uden at være nødt til at lære nogen form for yderligere spillestrategier.
  • Alle spillere kan nyde Rescue Bonus™ -fordele såsom:
    • Høj succesfrekvens
    • Et utal af muligheder, hvor tilbagebetalingen til spilleren overskrider 100 %
    • Bonusgevinster på op til 250 til 1

Win-Win Blackjack™ -- fantastiske nye funktioner skabt til blackjack-spillere af blackjack-spillere.

Sådan spiller du

Klik på en chip i det nederste venstre hjørne for at vælge a chip-værdi.

Klik på budcirklen i midten af bordet for at tilføje værdien af den valgte chip til hovedbuddet. Rescue Bonus™ -budcirklen er aktiveret, hvilket tillader dig at klikke og placere et Rescue Bonus™ -sidebud på op til to gange hovedbuddet.

De følgende kommandoer er mulige i løbet af spillet:

• DEAL – Klik for at begynde et spil. Mindstebuddet skal placeres for at spille.
  • DOBBELBUD – Klik for at fordoble det nuværende hovedbud (sidebuddet vil ikke blive fordoblet).
  • BYD IGEN – Klik efter et spil for at placere det tidligere bud plus sidebud.
  • BYD IGEN OG DEAL – Klik for at placere det tidligere bud og begynde et nyt spil med ét klik.
  • RYD ALT – Klik for at fjerne alle bud fra bordet.

Hvordan du spiller

Blackjack oversigt

I Win-Win Blackjack™ er målet at slå dealerens hånd. Hver hånd har en værdi, som fastsættes ved at kombinere værdierne af dens kort. Alle billedkort har en værdi af 10, Esser har en værdi af 1 eller 11, og alle andre kort har den værdi, der står på dem. Hvis værdien af en hånd overskrider 21, er hånden ”slået” og taber automatisk. Esser har værdien 11, medmindre det får hånden til at tabe.

At få Blackjack

Til at begynde med uddeler dealeren to kort til hver spiller. Dealeren modtager et åbent kort og et skjult kort. Hvis spilleren eller dealeren til at starte med får uddelt to kort, som sammenlagt giver 21, er hånden en "blackjack".

Hvem har Blackjack

Resultat

Kun spilleren

Spilleren vinder automatisk og får udbetalt 3 til 2 på hovedbuddet.

Kun dealer

Dealer vinder automatisk, og hovedbuddet er tabt.

Både spiller og dealer

Her står det lige, og hovedbuddet tilbagebetales.

Blackjack forsikring
Blackjack forsikring tilbydes, når dealerens åbne kort er et es. Hvis tilbuddet om forsikringen accepteres, bliver et andet bud lig hovedbuddet placeret, før dealerens hånd tjekkes for blackjack.

Dealerens hånd

Resultat af hovedbud

Resultat af forsikring

Blackjack

Tabt

Giver 2 til 1

Ikke Blackjack

Forbliver aktiv

Tabt

Hvis dealerens åbne kort er af værdien 10, tjekkes dealerens skjulte kort uden noget forsikringsbud.

Køre på hånden

Hvis hverken spilleren eller dealeren har blackjack, kan spilleren prøve at forbedre resultatet ved at køre videre på hånden. Afhængig af kortene kan følgende kommandoer vælges:

• KØR – Klik for at anmode om et andet kort til hånden. Kort kan trækkes, indtil spilleren står, eller håndens værdi bliver 21 eller mere. Hvis håndens værdi bliver 21, står hånden automatisk. Hvis hånden bliver slået, tabes alle bud, som blev placeret på den hånd.
  • STÅ – Klik for ikke at få uddelt flere kort til denne hånd.
  • SPLIT – Denne kommando er mulig, hvis de første to spillerkort har samme værdi. Klik for at splitte kortene i to separate hænder og placer et ekstra bud lig med hovedbuddet. Splittede esser får kun et kort pr. splittet hånd. Splits kan kun udføres på de to første kort.
  • DOUBLE DOWN – Denne kommando er mulig for de første to kort på alle hænder. Klik for at fordoble hovedbuddet and trække præcist ét til kort. Double Down er muligt på de første to kort på en splittet hånd på nær ved splittede esser.

Når alle hænder er spillet, afslører dealeren sit skjulte kort og trækker, indtil håndens værdi er 17 eller højere. Hvis værdien af dealerens hånd overskrider 21, taber dealeren, og alle spillernes ikke slåede hænder vinder. Hvis dette ikke er tilfældet, sammenlignes dealerens hånd med hver enkel af spillernes ikke slåede hænder. For hver hånd bruges kun den højeste værdi, som er mindre end 21, når hænder sammenlignes. Alle vinderhænder giver 1 ti 1. I tilfælde af, at det står lige, kører buddet videre for den hånd og gives tilbage.

Rescue Bonus

Description

1. For at være berettiget til Rescue Bonus™ , skal et sidebud placeres i tillæg til hovedbuddet for Rescue Bonus™ -berettigelse (sidebuddet kan ikke være mere end 2x hovedbuddet).
  2. Rescue Bonus™ udløses, når spilleren taber en hånd.
  3. Efter det almindelige Blackjack-spil er afgjort, bliver det slåede kort, som udløste Rescue Bonus™ , det første kort på Rescue Bonus™ -hånden.
  4. Fire ekstra kort uddeles for at skabe en pokerhånd på fem kort.
  5. Denne hånd betales i henhold til Rescue Bonus™ -betalingstabellen.

Tabellen nedenfor beskriver de mulige vinderresultater:

Hånd

Beskrivelse

Eksempel

Royal Flush

10, J, Q, K, A i samme kulør

10S JS QS KS AS

Straight Flush

5 på hinanden følgende kort i én kulør

AC 2C 3C 4C 5C

5 ens

5 kort med én rang

4C 4D 4S 4H 4D

4 ens

4 kort med én rang

9C 9D 9S 9H 3C

Fuldt hus

3 kort med én rang, 2 kort med en anden rang

AH AC AD 6C 6H

Flush

5 kort i én kulør

8H 9H 2H JH AH

Straight

5 på hinanden følgende kort

8H 9H 10S JD QD

3 ens

3 kort med én rang

6S 6D 6C AD JC

2 par

2 kort med én rang, 2 kort med en anden rang

QD QH 7H 7S 4D

Højeste par

2 kort med én rang (K, D, K eller E)

KD KC 9H 8C 2S

Suited Par

2 kort i én rang og én suit

3C 5D 5D KH QS

Yderligere Rescue Bonus™ -regler

• Sidebud tabes, når dealeren har blackjack, og spilleren ikke har blackjack.
  • Sidebud kører videre, når både dealeren og spilleren har blackjack.
  • Sidebud returneres, når dealeren ikke har blackjack, og spilleren ikke taber på nogen hånd.
  • Størrelsen af sidebud ændres ikke med kommandoer om split eller Double Down.
  • Den første splittede hånd, som bliver slået, udløser bonussen, når et sidebud er placeret.

Muligheder

Hastighed

• NORMAL – Normal hastighed spiller alle animationer.
  • TURBO – Turbohastighed springer bestemte animationer over.

Grafisk kvalitet

• BEDST– Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.
  • HØJ (standard) – Optimal indstilling for grafik og præstation.
  • MELLEM – Lavere kvalitet, men øget præstation.
  • LAV – Forringet grafik, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på langsommere computere.

Tilbyder forsikring

• NORMAL – Tilbyder forsikring, hver gang dealerens åbne kort er et es.
  • KUN VED SPILLER BLACKJACK – Tilbyder forsikring, hver gang dealerens åbne kort er et es, og spilleren har blackjack.
  • ALDRIG – Forsikring tilbydes aldrig.

Sikkerhedsnet – Aktiver/deaktiver sikkerhedsnettet, som advarer spilleren ved forsøg på at køre på en blød 20 eller en hård 17 og derover.

Stemme – Aktiver/deaktiver stemmeaudio.

Regler

• Dealer skal trække på 16.
  • Dealer skal på alle 17’ere Dette gælder bløde værdier, når es har en værdi af 11.
  • Spillere må højst trække otte kort for en hvilken som helst hånd. En spillehånd på otte kort, hvis værdi er 21 eller mindre, vinder automatisk, uanset hvilket resultat dealeren får på hånden derefter.
  • Kortene gives fra ét almindeligt sæt spillekort, som blandes for hvert spil.
  • Kun ét split er tilladt pr. spil.
  • Bonussen udløses, når Rescue-buddet er placeret, og en hvilken som helst spillerhånd bliver slået.
  • Sidebud tabes, når dealeren har blackjack, og spilleren ikke har blackjack.
  • Sidebud tabes ved ikke-vindende bonusresultater.
  • Sidebud kører videre, når både dealeren og spilleren har blackjack.
  • Sidebud returneres, når dealeren ikke har blackjack, og spilleren ikke taber på nogen hånd.
  • Størrelsen af sidebud ændres ikke med split eller Double Down.
  • Den første splittede hånd, som bliver slået, udløser bonussen, når et sidebud er placeret.
  • Et sidebud kan ikke være mere end 2x hovedbuddet.
  • Kun den højeste bonusgevinst udbetales.
  • Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Alle varemærker er registrerede varemærker eller afventende varemærker, der tilhører IGT og/eller deres licensgivere i USA og/eller andre lande. © 2012 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

Sidst opdateret 4. January 2013