Lucky Star

Spillet mål:

Lucky Star er et spændende spil med orientalsk tema hvor du vælger spilchip og placerer dem. Et illuminator Lucky Star drejer rundt og standser til sidste på et tal på stjernen. Hvis du vinder overføres gevinsten til din konto Hvis du taber, taber du det satsede beløb.

Information om spillet:

• Den laveste indsats er EUR 1 og den højeste er EUR 1000. Den højeste indsats tilsvarer bordets indsatsgrænse.

Sådan spiller du

• Efter att du valgt spilchip placerer du din indsats ved at klikke på ønskede placering i spilområdet på Lucky Star-bordet.
  • Du kan lægge så mange du vil, men skal holde dig til den laveste bordgrænse på EUR 1 og den højeste på EUR 1000.
  • Hvis du vil fjerne en spilchip fra bordet, vælger du den tilsvarende chipværdi i Chip Selector, holder mellemrumstasten nede og klikker på den placerede indsats.
  • Du kan også fjerne spilchips ved at klikke på knappen CLEAR (fjern). När du klikker på knappen CLEAR fjernes alle indsatser som er placeret på bordet.
  • Det er også en undo kanp som du bruge til at fortryde din seneste handling.
  • Med knappen UNDO nulstilles spiltræk som er gjort for at sætte eller fjerne indsatser. Derimod nulstilles fjernelse af indsatser med CLEAR ikke.
  • Information om din spilsaldo vises øverst til højre i spilvinduet.
  • Information om totalt satset beløb vises øverst til højre på Lucky Star-bordet i spilskærmen (ved BET).
  • Du placerer det beløb du vil satse ved at vælge indsatser i menuen Chip Selector som du ser til højre på Lucky Star-bordet.
  • Knappen BET (satse) aktiveres først efter at mindst en indsats er blevet placeret på bordet. Knapparne CLEAR og UNDO aktiveres når en indsats placeres.
  • Du kan lægge din indsats på et enkelt nummer eller på de forskellige spilalternativer som findes på Lucky Star-bordet.
  • Udover disse alternativer vises yderligere en række spilalternativer til venstre på Lucky Star-bordet.
  • Når du er klar og har placeret dine indsatser starter du spillet ved at klikke på BET.
  • Spillet starter, illuminatoren drejer og stjernen standser på en enkelt tal.
  • Når du klikker på knappen BET begynder illuminatoren at dreje stjernen.
  • Når illuminatoren standser og der er gevinst vises en gevinstanimation i midsten af skærmenog tallet som illuminatoren standsede på lyser. Hvis du da klikker på knappen BET gemmes den vundne gevinst og spillet fortsætter. Vundet chips gemmes altid på bordet, hvis du ikke vælger at fjerne dem.
  • Hvis du vil holde samme indsats klikker du på knapperne REPEAT (gentag) og BET (sats).
  • Du kan aktivere eller inaktivere lyden i spillet med knappen Sound (lyd) som findes i menuen OPTIONS (alternativ) i spilvinduet.
  • Visningskvaliteten for spillet kan også ændres til til HIGH/LOW (høj/lav) ved hjælp af knappen Quality (kvalitet) under menyn OPTIONS i spilvinduet.
  • Efter et spil er slut er standardindsatsen den samme som i foregående spil. Hvis du vil lægge en ny indsats klikker du på + og – i Chip Selector og vælger en ny indsats som du vil placere
  • Trukket tal: Ved Draws (trukket tal) til højre på bordet vises alle tal som er blevet valgt af illuminatoren i de diste syv runder.
  • Indsats: Ved Bet visas den gevinstgivende indsats som gemmes efter et gevinstgivende spil. Ved tab vises ZERO (nul).
  • Udbetalning: I feltet paid (udbetalt) vises totalbeløbet efter hvert spil du har vundet.
  • Saldo: Dit tilbageværende spilsaldo vises under Balance (saldo) efter at du placeret valg indsats.
  • Totalt spilsaldo er summan af de beløb som vises ved Balance og BET.
  • Klik på GAME LOGS hvis du vil se logbog fra dit spil.
  • Klik på knappen Game Rules (spilleregler) hvis du vil se spillereglerne.
  • Klik på REBUY (nyt køb) hvis du vil overføre flere penge fra din bwin-konto.
  • Klik på EXIT GAME (afslut spil) hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobben.
  • Klik på knappen QUICK DEPOSIT (hurtig indbetaling) hvis du vil indsætte flere penge på din bwin-konto.
  • Spillereglerne er de samme i både spil for rigtige penge og play for fun-modus.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalninger og spil.

Regler

• Hvis det aktuelle nummer er mellem 20 og 30 kan du blande igen og få et andet nummer inden du vælger HI eller LO.
  • Hvis samme nummer vises igen efter du har valgt HI eller Lo taber du spillet.
  • Teoretisk gevinst til spilleren er 90 %.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalninger og spil.

Gevinsttabel

Indsatstyper
Indsatser på Lucky Star-bordet
Indsats Beskrivelse (Indsats som illuminatoren standser på…) Odds
Enkelt nummer - på et specificeret nummer (endast nummer 1) X22
Enkelt nummer - på ett specificeret enkelt nummer (nummer 0, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ) X44
Stjernepunkt - på et af de 9 numre (t.ex. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 1, 0 i stjernens venstre eller højre hjørne og 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 1, 8 i stjernens nedre eller øverste hjørne) som udgør et specifik punkt på stjernen. (5 punkter at vælge imellem.)

X4
Stjernens midtpunkt - på et af de 5 numren (t.ex. 6, 7, 1, 2, 3) som forbinder to punkter på stjernen. (5 midtpunkter at vælge imellem.) X7,3
Ulige - på et ulige nummer X1,75
Lige - på et lige nummer (undtaget 0) X2,4
Sort - på et sort nummer X2,2
Rødt - på ett rødt nummer X2,2
Grønt - på et grønt nummer X8,7
Indsatstyper
Indsatser på Additional Menu (ekstramenuen) til venstre på Lucky Star-bordet.
Indsats Beskriveæse (Indsats som illuminatoren standser på…) Odds
Enkelt nummer(alment) - på et alment specificeret nummer (kun 0) X22
Enkelt nummer(alment) - på et alment enkelt nummer (kun 1) X4,35
Enkelt nummer(almwnt) - på et alment enkelt nummer (kun 2, 3, 4, 5, 6, 7) X8,7
Enkelt nummer(almwnt) - på et alment enkelt nummer (kun 8) X14,5
Linjevalg - på en af de 5 linjer hvor numren anges (f.eks. indsats på et af de 9 numre på stjernelinjen
4, 3, 2, 1, 8, 1, 7, 6, 5 eller
4, 3, 2, 1, 0,1, 7, 6, 5)
X3,95
IN - på et nummer på stjernens inre del X2,9
OUT - på et nummer på stjernens ydre del X1,45
HI - på et højt nummer (kun 5, 6, 7, 8) X2,4
LO - på et lavt nummer (kun 1, 2, 3, 4) X1,75

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt under spillet, afsluttes spillet automatisk af softwaret. Du kan finde dit resultat ved at klikke på knappen Game Logs når du logger på igen.

Seneste opdatering: 06-07-2022