Tornadough

Tornadough_main

Spillets formål:

• Tornadough er en Gold Jackpot spilleautomat med gruppegevinster og en bonusrunde som udløser multiplikator og gratis spins.
  • Spilleren får gevinster når en gruppe af matchende sammenhængende symboler (forbundet enten vandret og/eller lodret) ses på hjulene. Dette spil har ingen betalingslinjer.
  • Spilleren får gevinster når 4 eller flere matchende og sammenhængende symbolgrupper (på en 8x8 isometrisk platform) ses på hjulene og spillet giver gevinst på op til 12 eller flere symbolkombinationer.
  • Kornmark-symbolet er et joker-symbol og udløser en joker-udvidelse, som tilfældigt vil forvandle op til maksimalt 4 symboler på sammenhængende hjul til joker-symboler, med undtagelse af spredte symboler.
  • Flere gevinster fra forskellige grupper bliver lagt sammen.
  • De spredte lade-symboler giver ikke gevinst, men 3 eller flere spredte lade-symboler udløser bonusrunden når de ses på hjulene.
  • I bonusrunden skal du vælge en lade, som vil afsløre et antal gratis spins og en multiplikatorværdi.
  • Bonusrunden kan genudløse flere gratis spins.
  • Du kan se indsatsgrænserne i spilskærmens titelbjælke.
  • Når du klikker på "SPIN" starter spillet med den valgte "INDSATS".
  • Alle gevinster sker i grupper, undtagen de spredte lade-symboler som dukker op på hjulene.
  • Valg af "INDSATS": Når du åbner spillet er der valgt en standardindsats, som viser den samlede indsats. Du kan øge eller reducere indsatsen med ◄ og ► til henholdsvis venstre og højre for "INDSATS". Hvis din spilsaldo ryger under den samlede placerede indsats, vil indsatsen ikke blive justeret til det næste mulige beløb. Derimod vil et "Re-buy" vindue dukke op. Hvis du ikke har penge på din konto, vil du få vist indskudsmulighederne.
  • Maks. indsats: Klik på "MAKS. INDSATS" for at spille med den maksimale indsats. Hvis du ikke har tilstrækkelige midler på din spilsaldo, vil denne mulighed blive deaktiveret.
  • Det beløb du satser vises i "Indsats" på spilskærmen.
  • REGLER: For at se spillereglerne skal du klikke på "REGLER" til højre for "SAMLEDE KREDITTER". Du kan komme tilbage til spillet hvis du klikker på "TILBAGE TIL SPIL" på skærmbilledet med regler.
  • Du kan se jackpot-reglerne hvis du klikker på "JACKPOT-REGLER", som hænger på en tavle under det samlede jackpot-beløb. Du kan også se jackpot-reglerne hvis du klikker på "JACKPOT-REGLER" under "SPILLEREGLER", "GEVINSTOVERSIGT 1" & "GEVINSTOVERSIGT 2". Du kan komme tilbage til spillet hvis du klikker på "TILBAGE TIL SPIL" på skærmbilledet med jackpot-regler.
  • "GEVINSTOVERSIGT1": Du kan se "GEVINSTOVERSIGT1" hvis du klikker på "GEVINOVERSIGT" oven over "SAMLEDE KREDITTER". Du kan komme tilbage til spillet hvis du klikker på "TILBAGE TIL SPIL" på skærmbilledet med "GEVINSTOVERSIGT1".
  • "GEVINSTOVERSIGT2": Du kan se "GEVINSTOVERSIGT2" hvis du klikker på "GEVINSTOVERSIGT2" på skærmbilledet med "GEVINSTOVERSIGT1". Du kan komme tilbage til spillet hvis du klikker på "TILBAGE TIL SPIL" på skærmbilledet med "GEVINSTOVERSIGT2".
  • SPIN: Klik på "SPIN" for at starte spillet. Når du klikker på "Spin" vil en tornado dukke op på skærmen og samle symbolerne op mens den raser. Tornadoen vil derefter droppe nye symboler på overfladen og forlade skærmbilledet.
  • Resultat: Alle vindende symboler bliver fremhævet og kommer til live. Den samlede gevinst vises i tickeren nederst i venstre hjørne på spilskærmen. De symboler som optræder i den vindende kombination bliver fremhævet og kommer til live.
  • Saldo: Din resterende spilsaldo, efter du har placeret din indsats, vises i "SAMLET INDSATS".
  • INDSATS: Det beløb som du satser i et spil vises i "INDSATS".
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SAMLEDE KREDITTER" og "INDSATS".
  • Gentag indsats/Skift indsats: Hvis du allerede har placeret en indsats, vil denne indsats automatisk blive overført til det efterfølgende spil, forudsat at du har tilstrækkelige midler på din konto. Du skal bare klikke på "SPIN" for at spille med samme indsats. For at ændre din indsats skal du som tidligere nævnt bruge ◄ og ► knapperne ved "INDSATS".
  • AUTO-SPIN': Du kan benytte denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit" spil. De tilgængelige muligheder i denne funktion er:

• Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, som du valgte i rullemenuen.
    • Spin til gevinst er lig med eller større end: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er større end eller lig med det valgte beløb i rullemenuen.
    • Spin til gevinst: Spillet fortsætter automatisk indtil næste gevinst.
    • Spin indtil bonusspil/-runde udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil den næste bonusrunde udløses. Spin til min saldo er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter automatisk indtil spilsaldoen er større end eller lig med det indtastede beløb. Vær opmærksom på at "spilsaldo" er summen af de beløb, som vises i "SAMLEDE KREDITTER" og "INDSATS".
    • Spin indtil min saldo er lig med eller ryger under: Spillet fortsætter automatisk indtil spilsaldoen er mindre end eller lig med det indtastede beløb. Vær opmærksom på at "Spilsaldo" er summen af de beløb, som vises i "SAMLEDE KREDITTER" og "INDSATS".
    • Spil hurtigere: Med denne mulighed kan du spille hurtigere end normalt ved at reducere pausetiden. Du skal vælge mindst en af de andre tilgængelige auto-spin muligheder for at spille med denne mulighed.
    • Hvis du vil benytte auto-spin skal du klikke på "AUTO-SPIN" nederst på spilskærmen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder som du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på "ANNULLER" for at vende tilbage til normalt spil.
    • Klik på "STOP SPIN" for at stoppe auto-spin. Når et spin er i gang, vil "AUTO-SPIN" stoppe når det pågældende spin er færdigt. I øvrige tilfælde stopper "AUTO-SPIN" med det samme og det normale spil vender tilbage.
    • Når du spiller med flere auto-spin muligheder, vil den mulighed som først opfyldes, blive prioriteret over de øvrige, som derefter bliver ignoreret. Du kan derefter vælge de samme muligheder igen eller prøve nogle af de andre muligheder og fortsætte med "AUTO-SPIN"

• Bemærk: "AUTO-SPIN" er ikke tilgængelig når du spiller med fiktive penge.
  • Klik på spilhistorik for at se dine tidligere spil.
  • Klik på "SPILLEREGLER" for at se spillets aktuelle versionsnummer & spillereglerne.
  • Klik på "RE-BUY" for at overføre flere midler til spillet fra din konto.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på "LYNINDSKUD" for at lave indskud til din konto
  • Tekniske fejl annullerer alle spil og gevinster.
  • Spillereglerne er de samme uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.
Joker-udvidelse:
  • Kornmark-symbolet er et joker-symbol.
  • Joker-symboler kan kun erstatte en matchende og sammenhængende symbolgruppe i dannelsen af en vindende kombination. Alle 4 eller flere matchende og sammenhængende symboler, inklusiv joker-symbolet, giver gevinst i henhold til gevinstoversigten.
  • Kornmark-jokersymbolet kan erstatte alle andre symboler, undtagen de spredte lade-symboler.
  • Kornmark-jokersymbolet kan kun erstatte en symboltype og kan kun bruges i stedet for en matchende symbolgruppe i en gevinst.
  • Når der er flere symboltyper som joker-symbolet kan erstatte i matchende symbolgruppegevinster, bliver symbolet kun anvendt for den kombination som giver den største gevinst. Hvis forskellige symbolgrupper giver den samme gevinst, bliver symbolet brugt i den kombination som står højest på gevinstoversigten.
  • Joker-udvidelsen gælder ikke i bonusrunden. I bonusrunden kan joker-symbolet erstatte alle andre symboler. Det fungerer kun i sammenhæng med alle andre symboler, undtagen de spredte lade-symboler.
Bonusrunde-spillet:
  • Bonusrunden viser en landmand med en flok køer og tre lader.
  • I bonusrunden skal du vælge en lade som køerne skal placeres i.
  • Når du klikker på den valgte lade, vågner køerne op til dåd og går ind i laden. Ladeportene bliver derefter lukket i.
  • Tornadoen dukker op og vil enten smadre laden med køerne (og efterlade et par desorienterede køer på taget) eller smadre en af de andre lader (og dermed blot efterlade en ødelagt lade).
  • En planke vil falde ned foran hver lade og vise hvor meget brugeren har vundet og hvor meget de andre valg ville have givet.
  • Antallet af gratis spins og multiplikatorer, som blev vundet af spilleren, lander foran den valgte lade på en hvid planke og de antal som brugeren kunne have vundet, men ikke valgte, vises på røde planker.
  • Teksten på skiltet lyser op og viser hvor meget brugeren har vundet.
  • Alle gevinster i løbet af de gratis spins, inklusiv gevinster fra de genudløste spins, ganges med multiplikatoren for de oprindeligt udløste spins.
  • Det tildelte antal gratis spins og multiplikator er tilfældige.
  • Det oprindelige antal gratis spins, som tildeles for hvert udløst spil, kan være fra 2-6, og den tildelte multiplikator for hvert udløst spil kan være 2-5.
  • Bonusrunden kan udløse flere gratis spins.
  • De gratis spins bliver genudløst når 3 eller flere spredte lade-symboler ses på hjulene i løbet af de gratis spins. De bliver lagt til det samlede antal gratis spins. I løbet af de gratis spins vil 3, 4, eller 5 spredte lade-symboler udløse henholdsvis 3, 4 eller 5 gratis spins.
  • De gratis spins spilles med samme indsats som i det udløsende spin.
  • Bonusrundegevinster lægges til spilsaldoen.
Jackpot-bonusrunde
  • Jackpot-bonusrunden udløses hver gang du rammer en jackpot.
  • Kun spil med rigtige penge bidrager til jackpotten.
  • Jackpot-bonusrunden udløses når du rammer jackpotten. Skærmbilledet med hovedspillet skifter og skærmbilledet med jackpot-bonusrunden dukker op og giver dig mulighed for at vælge seks ud af ni symboler som vil afsløre "$"-tegn og det tildelte jackpot-niveau. Når jackpot-bonusrunden er færdig vil det normale spil vende tilbage. Din jackpot-gevinst krediteres din konto med det samme.
  • Hvis du rammer flere jackpots på samme tid, vil jackpot-bonusrunden for de forskellige jackpots blive spillet efter hinanden.
  • Det aktuelle beløb for alle fire jackpot-niveauer vises i øverste højre hjørne på spilskærmen. Hver jackpot bliver sat tilbage til den individuelle grundværdi når en spiller har ramt den pågældende jackpot. Tilbagestillingsværdien for alle fire jackpots vises i det følgende:
Jackpot-bonusrunde
  • Jackpot-bonusrunden udløses hver gang du rammer en jackpot.
  • Kun spil med rigtige penge bidrager til jackpotten.
  • Jackpot-bonusrunden udløses når du rammer jackpotten. Skærmbilledet med hovedspillet skifter og skærmbilledet med jackpot-bonusrunden dukker op og giver dig mulighed for at vælge seks ud af ni symboler som vil afsløre "$"-tegn og det tildelte jackpot-niveau. Når jackpot-bonusrunden er færdig vil det normale spil vende tilbage. Din jackpot-gevinst krediteres din konto med det samme.
  • Hvis du rammer flere jackpots på samme tid, vil jackpot-bonusrunden for de forskellige jackpots blive spillet efter hinanden.
  • Det aktuelle beløb for alle fire jackpot-niveauer vises i øverste højre hjørne på spilskærmen. Hver jackpot bliver sat tilbage til den individuelle grundværdi når en spiller har ramt den pågældende jackpot. Tilbagestillingsværdien for alle fire jackpots vises i det følgende:
Jackpot-niveau Tilbagestillingsværdi
Gold Mega Jackpot $500.000 USD
Gold Super Jackpot $50.000 USD
Gold Quick Jackpot $5.000 USD
Gold Blitz Jackpot $500 USD
  • Spil jackpot-bonusrunden for at se hvilket Gold Jackpot-niveau som du har vundet.
  • Alle indsatser kan vinde jackpotten. Jo større indsats i hvert spil, desto bedre bliver dine chancer for at vinde jackpotten.
  • Gratis spins kan ikke udløse jackpots.
  • Vælg seks ud af ni symboler for at finde "$"-tegnene.

• Hvert "$"-tegn udløser et niveau af Gold Jackpot :
  • Et "$"-tegn udløser Gold Blitz Jackpot.
  • To "$"-tegn udløser Gold Quick Jackpot.
  • Tre "$"-tegn udløser Gold Super Jackpot.
  • Fire "$"-tegn udløser Gold Mega Jackpot.
  • Klik på "FÆRDIG" for at vende tilbage til hovedspillet.
  • Hvis du vinder flere jackpots, vil jackpot-bonusrunden for den næste jackpot starte når du klikker på "FÆRDIG".

Regler

• Klik på "Regler" på skærmbilledet med hovedspillet for at komme til siden med regler.

Gold Jackpot-regler :

• Klik på "JACKPOT-REGLER" på skærmbilledet med regler for at komme til skærmbilledet med jackpot-reglerne.

Gevinstoversigt

• Klik på "GEVINSTOVERSIGT" på skærmbilledet for hovedspillet for at komme til skærmbilledet med "Gevinstoversigt 1". "GEVINSTOVERSIGT 2" på skærmbilledet for "GEVINSTOVERSIGT 1" fører dig til den næste side for gevinstoversigten.

For at se den teoretiske tilbagebetalingsprocent klik her.

Seneste opdatering: 21-05-2018