Three Card Poker Live

Spilleregler

Three Card Poker er målet at slå dealeren med en bedre hånd bestående af tre kort.

• Gør en Ante-indsats og evt. en frivillig Pair Plus-indsats og 6 Card Bonus-indsats.
  • Du modtager tre kort. Dealerens tre kort gives med billedsiden nedad.
  • Hvis du føler, at du har en god hånd, så klik PLAY for at gøre en play-indsats, der svarer til Ante-indsatsen. I modsat fald klikker du FOLD.

Vinderhænder

Three Card Poker spilles med et normalt 52-kort sæt (Jokere medregnes ikke). Kortene blandes efter hver spillerunde.
Tre-korts Straight rangerer højere end tre-korts Flush i Three Card Poker. Det skyldes helt enkelt, at der er færre måder at få en tre-korts Straight på end en tre-korts Flush.
De enkelte kort rangeres i faldende orden: Es (højt eller lavt), Konge, Dame, Knægt, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3 og 2. Et Es kan udgøre kortet med den højeste værdi i en Straight med E, K, D eller kortet med laveste værdi i en Straight med 3, 2, E.
Hvis du og kortgiveren har hænder af samme slags, så vil hånden med kort af højeste værdi vinde (for eksempel vil tre konger slå tre damer; en flush med D, Kn, 10 slår en flush med 10, 9, 8).
Hvis du og Dealeren står lige, vil det efterfølgende højeste kort, som ikke er en del af vinderkombinationen, kendt som 'Kicker', afgøre, hvem der vinder.

Vinderhænder for Three Card Poker:

1

Mini Royal er en kombination af Es, Konge and Dame i samme kulør.

2

Straight Flush er en hånd indeholdende tre kort i rækkefølge, alle i samme kulør, for eksempel: Konge, Dame og Knægt, alle i ruder.

3

Tre ens er en hånd, der består af tre kort af samme værdi. For eksempel vil en spiller med tre konger i hånden have Tre ens. Tre ens af højere værdi slår Tre ens af lavere værdi.

4

Straight er en hånd, som indeholder tre kort med værdi i rækkefølge fordelt på mindst to forskellige kuløer, for eksempel Nier, Otter, Syver i to eller flere kuløer. To straight rangeres ved at sammenligne det højeste kort af hver. To straight med det samme højeste kort er jævnbyrdige i værdi, idet farverne ikke anvendes til at adskille dem.

5

Flush er en hånd, hvor alle tre kort er af samme kulør, men ikke i rækkefølge, for eksempel tre kort, der alle er klør. To flush sammenlignes, som om de var Højt kort-hænder; det højest rangerende kort i hver hånd sammenlignes for at bestemme vinderen. Hvis begge hænder har det samme højeste kort, så sammenlignes de næsthøjest rangerende kort og så fremdeles, indtil der findes en forskel.

6

Et parer en hånd, som indeholder to kort af samme værdi (for eksempel to Konger), plus en kort, som ikke er af denne værdi eller af samme værdi indbyrdes. Par af højere værdi slår par af lavere værdi.  Hvis to hænder har par af samme værdi, vil de øvrige kort (Kickers) blive sammenlignet i faldende orden for at bestemme vinderen.

7

Højt kort er en pokerhånd, som består af hvilke tre kort som helst, som ikke lever op til nogen af kravene ovenfor. Egentlig udgør den ikke nogen hånd, og det eneste af nogen betydning i spillerens hånd er kortet med den højeste værdi.

Vinderhænder for 6 CARD BONUS:

8

Royal Flush er en straight flush med Esset, Kongen, Damen, Knægten og tieren, alle i samme kulør.

9

Straight Flush er en hånd indeholdende fem kort i rækkefølge, alle i samme kulør, for eksempel: En Nier, Otter, Syver, Sekser og Femmer, alle i Hjerter.

10

Fire ens er en hånd, som indeholder alle fire kort af samme værdi og et tilfældigt andet kort. For eksempel vil fire esser i din hånd være fire ens. Fire ens med kort af højere værdi slår dem med lavere rangerende kort.

11

Fuldt hus er en hånd, som indeholder tre kort af samme værdi og to matchende kort af en anden værdi, for eksempel tre konger og to seksere. Indbyrdes imellem to fulde huse vil det med de højest rangerende tre ens kort vinde.

12

Flush er en hånd, hvor alle fem kort er af samme kulør, men ikke i rækkefølge, for eksempel fem kort, der alle er klør. To flush sammenlignes, som om de var Højt kort-hænder; det højest rangerende kort i hver hånd sammenlignes for at bestemme vinderen. Hvis begge hænder har det samme højeste kort, så sammenlignes de næsthøjest rangerende kort og så fremdeles, indtil der findes en forskel.

13

Straight er en hånd, som indeholder fem kort med værdi i rækkefølge fordelt på mindst to forskellige kuløer, for eksempel Nier, Otter, Syver, Sekser og Femmer i to eller flere kuløer. To straight rangeres ved at sammenligne det højeste kort af hver. To straight med det samme højeste kort er jævnbyrdige i værdi, idet farverne ikke anvendes til at adskille dem.

14

Tre ens er en hånd, som indeholder tre kort af samme værdi, plus to kort, som ikke er af denne værdi eller af samme værdi indbyrdes. For eksempel vil en spiller med tre konger i hånden have Tre ens. Tre ens af højere værdi slår Tre ens af lavere værdi. Hvis to hænder har Tre ens af samme værdi, sammenlignes de kort, der ikke deltager i hånden (kickers), for at finde en vinder.

Spilresultater

Dealeren skal kvalificere sig med en Dame som højeste kort eller en endnu bedre hånd.
Hvis dealeren ikke kvalificerer sig, returneres din Play-indsats og din Ante-indsat giver 1:1 udbetaling.
Hvis dealeren kvalificerer sig, sammenlignes din hånd med dealerens hånd. Den bedste hånd vinder runden!

• Hvis du har den bedste hånd, giver din Play-indsats og din Ante-indsats pengene igen 1:1.
  • Hvis dealeren har den bedste hård, taber du dine Play- og Ante-indsatser.
  • Hvis hænderne er lige, er runden uafgjort. Dine Ante- og Play-indsatser returneres.

Hvis du gør en Play-indsats og får Straight Flush, Tre ens eller Straight med de tre første kort, vinder du Ante-bonussen, selv hvis dealeren vinder runden.
Hvis du gør den frivillige Pair Plus-indsats, vinder du i henhold til udbetalingstabellen på et Par eller bedre på dine tre kort, selv hvis du folder, og dealeren vinder runden.
Hvis du gør den frivillige 6 Card Bonus-indsats, vinder du, hvis dine tre kort og dealerens tre kort giver en 5-korts pokerhånd på Tre ens eller bedre. Du vinder i henhold til udbetalingstabellen, selv hvis du folder, og dealeren vinder runden.

Udbetalinger

ANTE BONUS

Hånd

Udbetaling

Straight Flush eller højere

5:1

Tre ens

4:1

Straight

1:1

PAIR PLUS

Hånd

Udbetaling

Mini Royal (AKQ velegnet)

100:1

Straight Flush

40:1

Tre ens

30:1

Straight

5:1

Flush

4:1

Par

1:1

6 CARD BONUS

Hånd

Udbetaling

Royal Flush

1000:1

Straight Flush

200:1

Fire ens

100:1

Fuldt hus

20:1

Flush

15:1

Straight

10:1

Tre ens

7:1

Udbetalingen for Ante-indsatser er 1:1.
Udbetalingen for Play-indsatser er 1:1.
Tekniske fejl ugyldiggør alle udbetalinger og spil.

Tilbagebetaling til spilleren

Den optimale teoretiske tilbagebetalingsprocent er:

• 96,63% - Ante-indsats
  • 95,51% - Pair Plus-indsats
  • 91,44% - 6 Card Bonus-indsats

Placer indsats

Panelet INDSATSGRÆNSER viser den mindste og største samlede indsats, som er tilladt ved bordet.
15
Du vil modtage en besked på skærmen, hvis du forsøger at placere en indsats, som overstiger grænsen for den indsatstype. Hvis du placerer en indsats, som er lavere end mindstegrænsen, vil din indsats blive afvist, når indsatstiden er gået. Hvis du placerer flere indsatser, og kun nogle af dem er mindre end minimumsgrænsen, vil kun de indsatser, som ikke lever op til minimumsgrænsen, blive afvist.
For at deltage i runden skal du have tilstrækkeligt med penge til at dække dine indsatser. Du kan se din aktuelle SALDO på skærmen.

TRAFIKLYSET fortæller dig om den aktuelle status i spillerunden ved at informere om, hvornår du kan gøre indsatser (GRØNT lys), hvornår indsatstiden næsten er forbi (GULT lys) og hvornår indsatstiden er udløbet (RØDT lys).

JETON-DISPLAY'ET gør det muligt at vælge værdien af hver jeton, som du ønsker at satse. Kun jetoner, som har en værdi, som kan dækkes af din aktuelle saldo, er tilgængelige. Dette display vil kun være oplyst og tilgængeligt, så længe der er indsatstid tilbage (lyset er grønt eller gult). Når indsatstiden er udløbet (rødt lys), slukkes jeton-display'et, sådan at ingen yderligere jetoner kan vælges.

18

Så snart du har valgt en jeton, kan du placere din indsats ved at klikke/trykke på indsatstedet på spillebordet. Hver gang du klikker/trykker på indsatsstedet, øges værdien af din indsats med værdien af den valgte jeton.
BEMÆRK: Minimer ikke dit browservindue, og åbn ikke andre faner i din browser, mens der er indsatstid tilbage, og du har placeret indsatser på bordet. Sådanne handlinger vil blive opfattet, som om du forlader spillet, og dine indsatser vil derfor blive afvist i den aktuelle spillerunde.
Knappen FORDOBLING (2x) giver dig mulighed for hurtigt at fordoble din indsats. Knappen slås til, efter at du har placeret din indsats.
Knappen FORDOBLING (2x) gør det muligt at fordoble indsatsen op til maksimumgrænsen.
Du kan kun fordoble din indsats en gang.

Knappen GENTAG giver dig mulighed for at gentage alle indsatser fra den forudgående runde.

Knappen FORTRYD annullerer den seneste indsats, du har placeret.

Du kan trykke gentagne gange på knappen FORTRYD for at annullere indsatser en efter en i den omvendte rækkefølge af, hvordan de blev placeret. Bemærk, at indsatser kun kan annulleres, så længe der er indsatstid tilbage (GRØNT eller GULT lys). Knappen FORTRYD annullerer den seneste indsats, du har placeret.
Indikatoren INDSATS I ALT viser det samlede beløb for alle de indsatser, der er gjort i runden.

Tag en beslutning

Efter at du har fået dine kort, vil din kombination og vinduet "TAG EN BESLUTNING" blive vist.

Nu skal du vurdere dine chancer for at vinde og beslutte, om du vil foretage en Play-indsats og fortsætte med at spille, eller Folde og opgive din Ante-indsats.

Hvis du har en vinderindsats på Ante Bonus, vil du modtage meddelelsen "PLAY for at indkassere din ANTE BONUS gevinst!" nedenunder PLAY / FOLD beslutnings pop-up vinduet. Du skal PLAY for at modtage udbetalingen fra din Ante Bonus.
Ved at klikke/trykke på PLAY kan du fortsættte med at spille spillet og gøre Play-indsatsen. Play-indsatsen vil automatisk blive placeret på Play-indsatsstedet.
Ved at klikke/trykke på FOLD, vil du miste alle de indsatser, du har gjort, men du vil stadig se spillet blive spillet færdigt uden at deltage. Du vil være nødt til at vente til den næste spillerunde for at gøre dine indsatser.

Chat

33
Du kan ændre størrelsen på chat-vinduet og flytte det til et hvilket som helst sted på skærmen.

Spilnummer

Hver spillerunde har et unikt SPILNUMMER.
35
Dette nummer angiver, hvornår runden begyndte i GMT i formatet time:minut:sekund. Henvis venligst til dette spilnummer (eller tag et screenshot af spilnummeret), hvis du ønsker at kontakte Kundeservice angående en bestemt runde.

Lyd

Knappen LYD slukker/tænder for alle spillyde og stemmer fra spillet. Bemærk, at hvis du skifter bord, vil der automatisk blive tændt for lyden.
36
Du kan ændre dine lydindstillinger ved at klikke/trykke på knappen INDSTILLINGER og derefter vælge fanebladet LYD.

Spilhistorie

Knappen HISTORY åbner et vindue, der viser alle live spillerunder, du har spillet og resultatet af dem.
37
Du kan gennemse din tidligere spilleaktivitet ved at se vores:

• KONTOHISTORIE – Viser din samlede kontohistorie som en liste af datoer, spil, indsatsbeløb og udbetalinger. Den senest afsluttede spillerunde vises øverst på listen.
  • SPILHISTORIE – Viser din historie i forbindelse med et bestemt spil, så snart du klikker/trykker på spillet i kolonnen SPIL.

Indstillinger

INDSTILLINGER -knappen udløser en menu af indstillinger, der kan ændres.
De indstillinger, du vælger, vil blive anvendt med det samme, og de vil blive gemt på din profil. Gemte indstillinger slås automatisk til, så snart du logger på fra et hvilket som helst apparat.
Du kan ændre indstillingerne for at forandre dine generelle spilindstillinger.
39
Indstillingerne er organiseret under adskillige faneblade i vinduet INDSTILLNGER:
GENERELT

• Du kan skjule/vise andre spilleres chat-beskeder.
  • Du kan slå de frivillige EKSTRAINDSATSER til.

VIDEO
Din videokvalitet justeres automatisk, men du kan manuelt ændre din videokvalitet ved at vælge en specifik stream.

LYD
Du kan tænde/slukke for din DEALERS STEMME og SPILLYDEN og justere deres indbyrdes lydstyrke.

Procedure ved fejl

Hvis der indtræffer en fejl i spillet, i spilsystemet eller i spilproceduren, vil spillerunden midlertidigt blive afbrudt, mens dealeren underretter den vagthavende leder. Sammen med de andre spillere vil du via chat eller via en pop-up-besked på skærmen modtage en besked, der gør opmærksom på, at sagen undersøges. Hvis den vagthavende leder med det samme kan rette fejlen, fortsætter spillerunden som normalt. Hvis problemet ikke kan løses med det samme, vil runden blive annulleret og alle indsatser vil blive betalt tilbage til de spillere, der deltog i den pågældende spillerunde.

Flere spil

Det er altid muligt at trykke på LOBBY-knappen (såfremt den er aktuel).

Denne knap giver dig mulighed for hurtigt at skifte spillebord eller at vælge et hvilket som helst andet live-spil. Du vil ikke blive fjernet fra dit nuværende bord, før du rent faktisk har valgt et nyt bord, som du ønsker at slutte dig til. Du kan bruge LOBBY til at gennemse de andre spil, mens du stadig spiller ved dit aktuelle bord.

Multi-Spil (hvis muligt)

Hvis du synes om non-stop action, kan du slutte dig til op til 4 forskellige spilleborde på en gang og se dem alle i det samme browservindue!
Klik på LOBBY, efter at du har sluttet dig til mindst et bord, og gå til lobbyen. I lobbyen skal du placere din cursor over det bord, som du ønsker at slutte dig til, og klikke på den + knap, der hører til dette bord, for at slutte dig til det. (Visse borde kan være lukkede for multi-spil og vil derfor ikke have nogen + knap.)
47

Efter at du har sluttet dig til flere borde på samme tid, vil du have mulighed for at ændre på størrelsen af hele dit browservindue, men du vil ikke kunne ændre størrelsen på hvert spillebordsvindue separat.
Du kan forlade et hvilket som helst bord, uden at det har indflydelse på din tilstedeværelse ved de andre borde, du har sluttet dig til. For at forlade et bord, skal duklikke på X knappen, som viser sig, når du placerer din cursor over bordets vindue.
Bemærk:

• X knappen, der bruges til at forlade et bord, er ikke tilgængelig, når bordet vises i fuldskærm.
  • Du vil automatisk forlade et bord, hvis du skulle slutte dig til det samme bord via en anden enhed/en anden browser.
  • Hvis du klikker direkte på bordets ikon i stedet for at klikke på + knappen, vil du blot skifte bord, fremfor at slutte dig til det valgte bord tillæg til det bord, du tidligere har sluttet dig til.

Vi anbefaler, at du kun slutter dig til så mange borde, som din skærm kan rumme uden at hindre dig i at placere indsatser frit og præcist.

Genvejstaster

Genvejstaster kan bruges til hurtigt at udføre nyttige spilhandlinger.

TAST

FUNKTION

Nummertasterne
1-6

Vælger den ønskede jeton fra jetondisplay'et. "1" svarer til jetonen længst til venstre med den laveste værdi, og "6" svarer til jetonen længst til højre med den højeste værdi.

SPACE

Gentager din seneste indsats. Tryk på SPACE igen for at fordoble din indsats.

CTRL+Z (CMD+Z)

Annullerer din seneste indsats.

DELETE

Annullerer din seneste indsats. Hold DELETE nede i 3 sekunder for at annullere alle dine indsatser.

ESC

I relevante situationer kan ESC bruges til at:

• At forlade fuldskærmsvisning,
  • At lukke et åbent pop-up vindue (Historie, Hjælp, Indstillinger, etc.),
  • Åbne LOBBY.

Seneste opdatering: 08-07-2016