Black & Yellow Roulette

Mål:

Dit mål er korrekt at gætte hvilket nummer kuglen lander på (enten det rigtige nummer eller den rigtige gruppe). Europæisk roulette spilles med et hjul med 37 nummerede felter (1-36 plus et 0), en kugle og et bord, hvorpå spilleren kan placere sin(e) indsats(er) på et enkelt tal eller på en gruppe af tal. Når spilleren har placeret sin indsats, spinner kuglen rundt i modsat retning af hjulet og falder ned i et af de nummererede huller, som angiver det vindende tal.

Sådan spiller du:

• Vælg din indsats ved at klikke på en chip med den ønskede værdi. Den valgte chip løftes.
• De mulige spiltyper kan ses i gevinstoversigten.
• Du kan sætte så mange spil du vil, afhængigt af spiltypen og bordgrænsen.
• Klik på FORTRYD eller FJERN, for at fjerne en chip fra bordet.
• Information om din tilgængelige spilsaldo og den samlede indsats nederst på spilskærmen over GVC panelet.
• Når du har placeret din indsats, drejes hjulet ved at klikke på "SPIL"-knappen.
• Når kuglen stopper, fremhæves vindernummeret og gevinstbeløbet.
• Hvis du klikker på SPIL, REBET/SPIL eller DOUBLE/SPIL, ruller kuglen i hjulet. Gevinstbeløbet udregnes i henhold til nedenstående gevinstoversigt og dine gevinster vises under "Seneste gevinst". Gevinsten lægges til din spilsaldo.
• Når kuglen stopper, vises nummeret over hjulet.
• Gevinstnummeret fra de sidste 5 spilomgange vises øverst på skærmen med det seneste resultatet til venstre.
• Efter spillet er slut er standardinsatsen for det næste spil den samme som i det foregående spil. Hvis du vil sætte en ny indsats, skal du klikke på det ønskede felt og placere din indsats.
• Spillet kan spilles uden indsatser på bordet.
• For at gentage samme spil, skal du klikke på REBET.
• Du kan fordoble din indsats og dreje hjulet ved at klikke på DOUBLE/SPIL.
• Du kan gentage dit spil og dreje hjulet ved at klikke på REBET/SPIL.
• Naboer: Du kan sætte kontinuerlige 3/5/7/9/11 numbers/VOISINS DU ZERO/ORPHELINS/TIER ved at klikke på "NEIGHBORS"-fanen til højre på skærmen.
• Klik på Gevinstoversigt i spilmenuen øverst til højre på spilskærmen for at se spillereglerne.
• Slå lyden til/fra ved at klikke på Lyd øverst til højre på skærmen i spilmenuen.
• Du kan slå "Træk for at satse" funktionen til/fra under Indstillinger i spilmenuen.
• Turbo: Du kan slå animationer fra/til i spillet, under Indstillinger i spilmenuen.
• Borddækning viser hvor stor en procentdel af bordet der er dækket af indsatser.

Indsatsgrænser:

Der er en maks. indsatsgrænse for hver type spil, samt en samlet maks. bordgrænse.
Bordgrænsen - De samlede indsatser sat før hjulet drejer, skal være lavere end eller lig med maks. indsatsgrænsen skrevet på bordet.
Maks. indsatsgrænse for hver spiltype er beskrevet i oversigten herunder:

Indsatsmulighed

Maks. indsats

Straight

1750 DKK

Split

3500 DKK

Street

5250 DKK

Corner

7000 DKK

6-linjer

10500 DKK

Kolonne/Dusin

21000 DKK

Lige/Ulige/1-18/19-36 chancer

31500 DKK

Nabobord:

• Nabobordet kan ses ved at klikke på NABOER som vises til højre i spiloversigten.
    • På Nabobordet kan du sætte forskellige spil som ikke er tilgængelige på Indsatsbordet. Disse specielle spil er:
    o TIER
    o ORPHELINS
    o VOISINS DU ZER

• Der er 5 nummereret NABOER-knapper som kan vælges og derefter klikkes der på et nummer på bordet og nabonumerene til venstre og højre.
Eksempler:
1. Klik på NABOER-knappen med 1-tallet og derefter på nummer 2 på bordet for at satse på nr. 2 og de nærmeste numre til venstre og højre for 2 (25 til venstre og 21 til højre).
2. Klik på NABOER-knappen med 4-tallet og derefter på nummer 2 på bordet for at satse på nr. 2 og de fire numre der er nærmest til venstre og de fire numre der er nærmest til højre for 2 (25, 17, 34, 6 til venstre og 21, 4, 19, 15 til højre).
• Klik på Tier, Orphelins og Voisins Du Zero vil sætte specielle spil, som er detaljeret i Gevinstoversigten herunder.

• Når du har sat din indsats, skal du klikke på SPIL for at starte spillet.

Roulette hjulet:

• Når der klikkes på SPIL, efter en indsats er blevet placeret, spinner kuglen i roulette hjulet.
    • Hjulet drejer i en retning og en kugle spinner i hjulet i den modsatte retning. Kuglen vil lande i et af hullerne.
    • Hvis kuglen lander i et hul du har satset på, vinder du en udbetaling i henhold til din indsats. Gevinsten lægges til din spilsaldo.
    • Hullet kuglen landede i vises øverst til venstre.

Indsatstyper og gevinstoversigt:

Spiltype

Dækker

Beskrivelse

Udbetaling

Straight

1 nummer

En indsats direkte på et enkelt nummer (inklusiv 0).

35:1

Split

2 numre

En indsats mellem to tilstødende numre ved at anbringe chippen på stregen mellem de to numre.

17:1

Street

3 numre

En indsats for enden af hver talrække dækkende tre numre.
En indsats placeret på ‘0, 1, 2’, ‘0, 2, 3’ anses også som en Street indsats.

11:1

Corner- eller Square-indsats eller Quarter-indsats

4 numre

En indsats på hjørnet, hvor fire numre mødes. Indsatsen dækker alle fire numre.

8:1

Topline

4 numre

En indsats mellem de tilstødende streets i 'nul' og '1'. Denne indsats dækker fire tal. 0, 1, 2 og 3.

8:1

Linje

6 numre

En indsats for enden af to "streets" på linjen mellem dem. En linje-indsats dækker alle numre i hver street, seks i alt. (dvs. 1, 2, 3 + 4, 5, 6)

5:1

Dusin

12 numre

En indsats i en af kasserne mærket '1. 12', '2. 12' eller '3. 12', hver dækkende tolv numre.

2:1

Kolonne

12 numre

En indsats i en af kasserne mærket "2 til 1" for enden af bordet, hver dækkende 12 numre pr. kolonne.

2:1

Gul

Sort

Lige

Ulige

1 TIL 18

19 TIL 36

18 numre

En indsats placeret i en af de seks bokse på siden af bordet, dækker halvdelen af numrene på bordet, som beskrevet i den pågældende boks. 0 og 00 er ikke dækket af nogle af disse bokse. Hvert felt dækker 18 tal.

1:1

Gul/Sort.

Lige/Ulige, 1-18/

19-36, og kuglen lander i hullet 0.

18 numre

En indsats placeret i et af de fire felter på siden af bordet, dækker halvdelen af numrene på spillebordet, som beskrevet i det pågældende felt. Nullet er ikke dækket af nogle af disse felter. Hvert felt dækker 18 tal.

Halvdelen af indsatsen returneres.

Spiltype

Beskrivelse

TIER

Denne indsatstype placere indsatser på 5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30 og 33/36.

ORPHELINS

Delte indsatser placeret på 31/34, 17/20, 14/17, 6/9 og en straight-indsats på nummer 1 udgør tilsammen en Orphelins indsats.

VOISINS DU ZERO

Denne indsatstype placerer indsatser på 32/35, 19/22, 18/21, 12/15, 4/7, 2 chips på en street indsats 0, 2 og 3, og 2 chips på hjørne-indsats 25/26/28/29.

NABO INDSATS

Der er mulighed for at vælge 1, 2, 3, 4, 5 numre som naboer. Når en indsats placeres på et nummer og 1/2/3/4/5, placeres ligeledes indsatser på de to numre på begge sider. De numre udgør tilsammen en nabo-indsats.

Spilinformation:

• Spillet og spillereglerne er de samme i spil med rigtige penge og spil for sjov.

Spilindstillinger:

rsz_game_options
    • Hjælp: For at se spillets spilleregler.
    • Lyd: For at slå lyden til og fra.
    • Indstillinger: Få at indstille Turbo og Træk for at satse indstillinger.

Indstillinger:

rsz_settings

Turbo-version: For at aktivere/deaktivere animationer i spillet.

Træk for at satse: For at aktivere/deaktivere Træk for at satse i spillet.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Ansvarligt spil for at gå til siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på Spilleregler for at se spillereglerne.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Indbetal Deposit Button for at indbetale penge på din konto.
  • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Statistik vindue:

• Spilstatistik giver dig mulighed for at se dine tidligere resultater.
  • Statistik vinduet viser de sidste 5 resultater.
  • Statistik vinduet viser gule resultater med tal i gule firkanter, sorte resultater med tal i sorte firkanter og resultat af 0 i grønne firkanter.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 97,30%.

Spilhistorik:

Du kan se detaljeret spilhistorik ved at logge ind på din konto på en PC og vælge menuen "Spilhistorik".

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" Deposit Button for at indbetale.

3. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og spil.

4. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.

Seneste opdatering: 12-02-2020