Battleship

BATTLESHIP

Introduktion

Så til søs! Sejl i krig på åbent hav i BATTLESHIP! Stacked 2X Wilds-funktionen fordobler ildkraften for eksplosive gevinster! I Victory-bonussen skal du affyre missiler for at sænke fjendens flåde, hvilket giver gratis spins, multiplikatorer og bonunsgevinster! Fejr fjendens nederlag med Stacked 2X Wilds-funktionen i gratis spinbonussen, der gør dette spil til en fuldtræffer!

til toppen

Sådan spiller du

BATTLESHIP har 40 gevinstlinjer.

LINJEINDSATS
Viser aktuel linjeindsats i valuta. Klik på venstre pil (-) for at reducere linjeindsatsen. Klik på højre pil (+) for at øge linjeindsatsen.

LINJER
Viser det aktuelle antal valgte gevinstlinjer. Klik på venstre pil (-) for at reducere antallet af linjer, der spilles på. Klik på højre pil (+) for at øge antallet af linjer, der spilles på.

SPIN
Klik for at dreje hjulene og indsende din indsats.

til toppen

Auto-spin

Auto-spin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med det aktuelle antal linjer og linjeindsats.

Vælg den ønskede linjeindsats, tryk på AUTO-SPIN og vælg hvor mange spil, der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger. Auto-spin bliver ved med at spille det specificerede antal spil, indtil du klikker på STOP-knappen, der udløses en bonus eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Auto-spin er kun tilgængelig i godkendte lande.

til toppen

Stacked 2X Wilds-funktion

Med Stacked 2X Wilds-funktionen spækkes hvert hjul med grupper på otte fortløbende 2X Wild-symboler.

Hvis et eller flere 2X Wild-symboler indgår i en gevinst, fordobles gevinsten.

til toppen

Victory-bonus

Victory-bonussen udløses ved at få tre eller flere bonussymboler hvor som helst på hjulene. Disse symboler vises på hjul 1, 2, 3, 4 og 5.

Udløsning af Victory-bonussen giver 5 missiler og et antal ekstra missiler i vælgeren baseret på antallet af udløsende bonus-scattersymboler.

Tre bonus-scattersymboler udløser 2 ekstra missiler.
Fire bonus-scattersymboler udløser 3 ekstra missiler.
Fem bonus-scattersymboler udløser 4 ekstra missiler.

Vælgeren viser fem skibe og retter automatisk et missil mod hvert skib. Ret de ekstra missiler mod de ønskede skibe. Du kan rette ét ekstra missil mod hvert enkelt skib.

Tryk på AFFYR for at affyre missilerne og få vist et antal gratis spins (mellem 1 og 15), en gratis spinmultiplikator (mellem 1X og 5X) eller en bonusgevinst (mellem 1 og 25 gange den samlede udløsende indsats) på hvert skib.

Skibene tildeler gevinsten én gang per missiltræffer. For skibe, der rammes med to eller flere missiler, vil hvert ekstra missil generere en ekstra gevinst svarende til den gevinst, der blev udløst af det første missil. Hvis to eller flere multiplikatorer tildeles inden for samme valgrunde, er gratis spinmultiplikatoren summen af de tildelte multiplikatorer. Bonusgevinstbeløbet, der udløses i valgrunden ganges ikke med gratis spinmultiplikatoren.

Gratis spins spilles med den pågældende gratis spinmultiplikator.

Der er ingen bonussymboler på hjulene i gratis spinbonussen, hvorfor bonusrunden ikke kan genudløses.

Gratis spins spilles med samme linjeindsats og antal linjer som det udløsende spil.

til toppen

Valgmuligheder

Grafikkvalitet

Tilpas grafikkvaliteten for at få en optimal animationspræstation.

• BEDST– Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.
  • HØJ (standard) – Optimal indstilling for grafik og præstation.
  • MELLEM – Lavere kvalitet, men øget præstation.
  • LAV – Forringet grafikkvalitet, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på langsommere computere.
til toppen

Regler

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linje. Samtidige gevinster på forskellige gevinstslinjer tilføjes.

Kun den højeste scatter-gevinst udbetales. Samtidige scatter-gevinster for forskellige scatter-symboler tilføjes. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes også til det samlede udbetalte beløb.

Gevinster vises i valuta.

Uanset størrelsen på din indsats er der et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af gratis spinbonussen plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

til toppen

Yderligere oplysninge

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis topgevinsten vindes på et givent spin, er chancerne for at vinde topgevinsten igen på det efterfølgende spin nøjagtigt de samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede udbetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

Intellektuel ejendom
BATTLESHIP er et varemærke, der tilhører Hasbro og bruges med tilladelse. © 2013 Hasbro. Alle rettigheder forbeholdes.

Alle varemærker er registrerede varemærker eller patentanmeldte varemærker, der tilhører IGT og/eller deres licensgivere i USA og/eller andre lande. © 2013 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.