Golden Jungle

Find eksotiske rigdomme og forbudte skatte i Golden Jungle. Saml skatte for at låse op for Wild-hjul og store gevinster!

Sådan spiller du

Golden Jungle indeholder 50 gevinstlinjer.

LINJEINDSATS

viser den aktuelle linjeindsats i penge. Klik på venstre pil (–) for at reducere linjeindsatsen. Klik på højre pil (+) for at øge linjeindsatsen.

LINJER

Viser aktuelt antal valgte gevinstlinjer. Indsatsen er fastsat til 50 gevinstlinjer, hvilket koster 50 mønter.

SPIN

Klik for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spil med den aktuelle linjeindsats.

Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger. Autospin spiller det angivne antal spil, indtil der klikkes på STOP-knappen, der udløses en bonus eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Autospin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

[ til toppen ]

Wild Stays 4 Plays-funktion

Saml 4 statuesymboler på et hjul for at aktivere Wild Stays 4 Plays 4-funktionen. En måler over hvert hjul angiver, hvor mange statuesymboler, der er blevet indsamlet.

Når 4 statuesymboler er indsamlet, bliver hjulet, hvorpå funktionen udløses, Wild. Hjulet forbliver Wild i 4 spins, hvorefter måleren over hjulet nulstilles.

[ til toppen ]

Gratis spins-bonus

Gratis spins-bonussen udløses ved at få tre eller flere bonussymboler hvor som helst på hjulene. Når bonussen udløses, får spilleren tre valgmuligheder. De tilgængelige valgmuligheder afhænger af, hvor mange bonussymboler der var på hjulene, da bonusrunden blev udløst.

3 bonusudløsere 4 bonusudløsere 5 bonusudløsere
15 gratis spins hvor hjul 3 er Wild 30 gratis spins hvor hjul 3 er Wild 75 gratis spins hvor hjul 3 er Wild
6 gratis spins hvor hjul 2 og 4 er Wild 12 gratis spins hvor hjul 2 og 4 er Wild 30 gratis spins hvor hjul 2 og 4 er Wild
2 gratis spins hvor hjul 1, 3 og 5 er Wild 4 gratis spins hvor hjul 1, 3 og 5 er Wild 10 gratis spins hvor hjul 1, 3 og 5 er Wild

Gratis spins spilles med samme linjeindsats som det udløsende spin.

[ til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste linjegevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linje. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes.

Kun den største scatter-gevinst bliver udbetalt. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Bonussymboler og statuesymboler vises kun i grundspillet.

Gevinster vises i penge.

I nogle jurisdiktioner er der, uanset størrelsen på din indsats, et gevinstloft på alle enkelttransaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af gratis spins-bonussen plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden med det samme, selvom der er resterende gratis spins.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spille-session kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i den faktiske tilbagebetaling, du kan opleve.

Den forventede tilbagebetaling er også baseret på korrekte spillervalg for alle spil, der involverer strategier for hovedspillet og/eller bonusspillet.

Intellektuel ejendom

Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT i USA og/eller andre lande. © 2016 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

[ til toppen ]

Seneste opdatering: 15-12-2016