Lucky Larry’s Lobstermania 2

Lucky Larry's Lobstermania 2

Gennemfisk havene for penge i Lucky Larry's Lobstermania 2! Hæv dine net for at finde lækre Wild-symboler, jackpotter og multiplikatorer, der alle er viklet sammen i denne buffet af funktioner og gigantiske gevinster.

Udløs bonusrunden og tag af sted til eksotiske himmelstrøg i Lucky Larry's Bøjebonus 2 i jagten på den eftertragtede gyldne hummer. Hvert sted giver store gevinster, men de tilbyder også en chance for at vinde den lukrative Gyldne hummer-bonus, der er unik for hvert sted. Eller hvis du foretrækker det, kan du prøve lykken i Lucky Lobster's gratis spinbonus og få gratis spins med hjul, der er spækket med saftige Wild-hummere.

Sådan spiller du

Lucky Larry's Lobstermania 2 indeholder 40 gevinstlinjer for 60 mønter.

40 LINJER + FUNKTIONER
Viser det aktuelt antal valgte mønter, der spilles. Indsatsen er fastsat til 40 gevinstlinjer, hvilket koster 60 mønter.

MØNTVÆRDI
Viser den aktuelle møntværdi i penge.
Tryk på venstre pil (–) for at reducere møntværdien.
Tryk på højre pil (+) for at øge møntværdien.

SPIN-KNAPPEN
Tryk for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med det aktuelle antal linjer og den aktuelle møntværdi.

Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin bliver ved med at spille det angivne antal spil, indtil der trykkes på STOP-knappen, der udløses en bonus, eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Autospin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

[ til toppen ]

Jackpot-funktion

Under ethvert spin i basisspillet kan Jackpot-overskriften vises over ethvert symbol undtagen bonus-symbolet på et hvilket som helst hjul.

Symboler med en Jackpot-overskrift erstatter deres respektive symboler og udløser Jackpot-gevinsten, hvis de vises på tre eller flere fortløbende hjul på ethvert spin.

Jackpot-gevinster ganges med møntværdien.

Der kan kun udbetales én Jackpot-gevinst pr. spin.

Jackpot-gevinster er ikke tilgængelige under Lucky Lobster's gratis spinbounus.

[ til toppen ]

Multiplikator-funktion

På ethvert spin i basisspillet kan en 5x-multiplikator blive vist over et bøje-, båd-, fyrtårn- eller bådehussymbol. En 3x-multiplikator kan også blive vist over et bøje-, båd- eller fyrtårnsymbol.

Alle linjer, som en multiplikator er en del af, ganges med multiplikatoren.

Multiplikatorsymboler vises kun på hjul 3.

[ til toppen ]

Bonusudløser

Bonussymboler kan vises på hjul 1, 2 eller 3 i ethvert spin.

Bonusrunden udløses, når 3 bonussymboler er en del af en linjegevinst.

Efter bonusrunden er udløst, vises en vælgerskærm med to muligheder: Lucky Larry's bøjebonus 2 eller Lucky Larry's gratis spinbonus.

Vælgeren udløser mellem 40x til 95x møntværdien i det udløsende spin.

Når hele bonusrunden er afsluttet, ganges alle gevinster fra bonusrunden med det antal linjer, som oprindeligt udløste bonusrunden.

[ til toppen ]

Lucky Larry's bøjebonus 2

Hvis Lucky Larry's bøjebonus 2 vælges efter bonusrunden er blevet udløst, får du valget mellem tre steder. Brasilien, Australien eller Maine.

Når et sted er blevet valgt, tildeles mellem 2 og 4 bøjevalg. Hver bøje indeholder mellem 2 og 4 hummere, der tildeler 10x til 575x møntværdien på det udløsende spin eller den gyldne hummer.

Den gyldne hummer udløser Blæksprutte-, Kænguru-, eller Pelikanbonussen afhængigt af, hvilket sted, der blev valgt i begyndelsen af bøjebonussen.

Bøjebonussen afsluttes og alle resterende bonusgevinster (Blæksprutte-, Kænguru- eller Pelikanbonus) begynder, når der ikke er flere hummere tilbage.

Der kan kun tildeles én gylden hummer-bonus pr. bonusudløser.

[ til toppen ]

Gylden hummer-bonus

Hvis spilleren får en gylden hummer i bøjebonussen, tildeles Blæksprutte-, Kænguru- eller Pelikanbonussen afhængigt af sted, der blev valgt, da bonusrunden blev udløst.

Australiens kængurubonus: Hvis du får en gylden hummer i Australien, udløses Kængurubonussen. Hver kænguru giver 50x til 250x den udløsende møntværdi. Vælg kænguruer, indtil du vælger en kænguru, der viser den gyldne hummer. Den samlede gevinstværdi fra alle valgte kænguruer udbetales. Den gyldne hummer giver 200x den udløsende møntværdi.

Brasiliens blækspruttebonus: Hvis du får en gylden hummer i Brasilien, udløses Blækspruttebonussen. Hver kiste indeholder en multiplikator med en værdi fra 1x til 5x. Vælg kister, indtil du vælger kisten med den gyldne hummer. Gevinsten er 200x den udløsende møntværdi ganget med den sidste multiplikator valgt fra kisten, før du fik den gyldne hummer. Hvis den gyldne hummer vælges i første forsøg, er gevinsten 200x den udløsende møntværdi.

Maines pelikanbonus: Hvis du får en gylden hummer i Maine, udløses Pelikanbonussen. Hver pelikan giver 160x til 625x den udløsende møntværdi. Hvis du har valgt en pelikan, som ikke indeholder gevinstværdien på de 625x, skal du vælge om du vil acceptere den tilbudte gevinst eller afvise den og vælge igen. Pelikanbonussen afsluttes, når gevinsten på de 625x vælges, når en tilbudt gevinst accepteres, eller når gevinsten på det tredje valg tildeles automatisk.

[ til toppen ]

Lucky Lobster's gratis spinbonus

Hvis spilleren vælger Lucky Lobster's gratis spinbonus efter at have udløst bonusrunden, får spilleren 5 gratis spins med ekstra gevinstrige hjul.

Tre bonussymboler, der vises på en linjegevinst i gratis spinbonussen udløser 5 ekstra gratis spins. Gratis spinbonussen kan genudløses flere gange op til et maksimum på 240 gratis spins pr. bonusrunde.

Der er ingen jackpot- eller multiplikator-funktion i gratis spinbonussen.

Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

[ til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Linjegevinster udløses fra venstre til højre. Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste linjegevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes.

Jackpot-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.

Bonussymboler vises kun på hjul 1, 2 og 3. Hvis bonusrunden udløses på flere linjer, ganges de samlede gevinster fra bonusrunden med antallet af udløsende linjer.

Gevinster vises i penge.

I nogle jurisdiktioner er der, uanset størrelsen på din indsats, et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden plus det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen er nået i gratis spinbonussen, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, saldoens størrelse, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis topgevinsten vindes på et givent spin, er chancerne for at vinde topgevinsten igen på det efterfølgende spin nøjagtigt de samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling, kan man opleve.

Intellektuel ejendom
Lucky Larry’s Lobstermania 2 er udviklet af King Show Games, Inc. Få mere at vide om King Show Games (KSG) på www.ksg.com.

Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT og/eller deres licensgivere i USA og/eller andre lande. © 2015 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

“ROCK LOBSTER”
SKREVET AF PIERSON/SCHNEIDER/STICKLAND/WILSON/WILSON
UDGIVET AF EMI MUSIC PUBLISHING INC OBO BOO FANT TUNES INC OG 401K MUSIC INC OBO DISTILLED MUSIC INC