Wishwood

Alle stier afslører hemmelige skatte i den mystiske Wishwood-skov! Tag med Poa the wisp og de andre skovdyr, når du klatrer op i det magiske træ, der vokser dybt inde i skoven! Det er ikke noget almindeligt træ – dette majestætiske, altid grønne træ i skoven, indeholder mange hemmelige funktioner i basisspillet, inklusiv Wispy Wilds og Magiske Multiplikatorer. Hvis du vinder, kan du udløse en Tangled Symbols-funktion, hvor vindersymbolerne låser på hjulene og forbliver låste, indtil der ikke er flere gevinster. Udløs Bonus Climb, og vind en pengepræmie eller en af de tre gratis spins bonusser! Jo højere du klatrer, jo større præmier!

Sådan satser du

Wishwood har 20 gevinstlinjer.

• Indsatskonfigurations-menu (mobil/tablet-spil)
  • Tryk på pilen for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.
  • Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Linjer

• Viser det nuværende antal gevinstlinjer.
  • Indsatser er fastsat til 20 gevinstlinjer.

Samlet indsats

• Viser den aktuelle møntværdi i valuta.
  • Tryk på minusknappen (-) for at sænke møntværdien.
  • Tryk på plusknappen (+) for at hæve møntværdien.

Spin

Tryk på den runde pil for at spille for den valgte indsats.

[ top ]

Autospin-funktion

• Autospin spiller automatisk spillet et forudbestemt antal spins til den nuværende linjeindsats.
  • I Storbritannien er autospin deaktiveret: Vælg antal autospin, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænse.
  • Tryk på AUTOSPIN, når du har valgt den ønskede indsatskonfiguration, og vælg hvor mange spins, du vil spille til den valgte indsatskonfiguration.
  • Autospin-funktionen spiller det specificerede antal spins, indtil du trykker på STOP, udløser en bonus, eller din saldo er utilstrækkelig.
  • Autospin er kun muligt i godkendte jurisdiktioner.
[ top ]

Mystisk Vælger

• 3 hvislen kan vilkårligt vise sig foran hjulene i ethvert spin i basisspillet. Vælg en hvislen for at afsløre Wispy Wilds-funktionen, den Magiske Multiplikatorer-funktion, eller gå direkte til Bonus Climb.
  • En Mystisk Vælger-funktion kan ikke fremkomme på et spin, som udløser et Bonus Climb.
[ top ]

Wispy Wilds-funktion

Op til 4 positioner på hver af hjulene ændres til Wild-symboler.

[ top ]

Magiske Multiplikatorer-funktion

• En kombination af 3 eller 4 af følgende multiplikatorer kan vise sig mellem hjulene: 2x, 3x, 4x, 5x, eller 10x. Linjegevinster ganges med udfaldet af alle multiplikatorværdier, der rører ved symboler i en vinderkombination.
  • Der anvendes forskellige hjul under Magiske Multiplikatorer-funktionen.
[ top ]

Tangled Symbols-funktion

• I alle spins i basisspillet låser vinderkombinationer på positionen, og hjulene spinner igen. Alle nye gevinster fortsætter med at låse, og hjulene spinner igen, indtil der ikke opstår flere gevinster.
  • Tangled Symbols-funktionen kan ikke fremkomme på et spin, som udløser en Mystisk Vælger, eller naturligt udløser et Bonus Climb.
  • Der anvendes berigede hjul under genspin i Tangled Symbols-funktionen.
[ top ]

Bonus Climb

• Bonus Climb udløses, når tre Bonus scatter-symboler dukker op hvor som helst på hjul 1, 3, og 5, eller når Bonus Climb fremkommer under en Mystisk Vælger. Hvis kun 2 Bonus-symboler fremkommer på hjulene, kan Poa sparke til hjulene og få det tredje Bonus-symbol til at fremkomme.
  • Kravl op i træet under Bonus Climb for at afgøre, størrelsen på den tildelte bonus. Kravl højere op i træet for større bonusser.
  • Tryk på hjulet for at spinne. Hjulet viser antallet af grene der skal klatres længere op i træet, fremskridt til den næste del af træet, og hvornår Bonus Climb afsluttes.
  • Hvis hjulet lander på en værdi (spænder fra 1 til 3), skal du flytte det viste antal grene op i træet.
  • Hvis hjulet lander på {Advance}, flyttes Poa automatisk til den første gren i træets næste bonus-sektion.
  • Hvis hjulet lander på {Collect}, vindes den viste bonus på den sidst nåede sektion.
Gren Bonus Tildelt
11 Top of the Tree Bonus
7 - 10 Enchanted Wilds Bonus
3 - 6 Amber Wilds Bonus
0 - 2 10x samlet indsats

• Hvis du når eller kommer forbi den sidste gren, bliver Top of the Tree Bonussen tildelt.
  • Bonus Climb afsluttes, når hjulet lander på et {Collect} eller når sidste gren nås eller passeres.
[ top ]

Amber Wilds Bonus

• En udløsning af Amber Wilds Bonussen tildeler 7 gratis spins. Efter hvert gratis spin låser Wild-symboler, som ikke er en del af en vinderkombination, på pladsen. Wild-symboler forbliver låset, indtil de er en del af en vinderkombination, eller bonussen afsluttes.
  • Hjulene, der anvendes under Amber Wilds Bonussen, er forskellig fra hjulene i grundspillet.
  • Amber Wilds Bonussen kan ikke genudløses.
  • Gratis spins spilles med samme samlede indsats og antal gevinstlinjer som det spin, som udløste Bonus Climb.
[ top ]

Enchanted Wilds Bonus

Der tildeles 5 indledende gratis spins ved at udløse Enchanted Wilds Bonus. Hver gang et Hvislen-symbol fremkommer hvor som helst på de midterste tre hjul, gemmes hver hvislen på en særlig på-skærm-indsamler. Når der er blevet indsamlet 3 Hvislen i alt, bliver alle Ugle-symboler Wild og der tildeles 5 ekstra gratis spins. Ugle-symbolet bliver Wild på alle hjul i det næste spin, når den tredje Hvislen er indsamlet og i alle efterfølgende spins i bonussen.

Alle yderligere rækker med 3 Hvislen opgraderer et ekstra symbol og/eller tildeler 5 ekstra gratis spins:

• 3 Hvislen: Ugle bliver wild
  • 6 Hvislen: Egern bliver også wild
  • 9 Hvislen: Sommerfugl bliver også wild
  • 12 Hvislen: 5 ekstra gratis spins bliver tildelt

Når der er blevet indsamlet 12 Hvislen-symboler, kan der ikke indsamles flere Hvislen. Når bonusrunden slutter, tømmes alle Hvislen-tællere.

Hjulene, der anvendes under Enchanted Wilds Bonussen, er forskellig fra hjulene i basisspillet.

Hvislen-symboler fremkommer kun på hjul 2, 3 og 4.

Enchanted Wilds Bonussen kan blive genudløst flere gange op til et maksimum på 25 gratis spins pr. bonus.

Gratis spins spilles med samme samlede indsats og antal gevinstlinjer som det spin, som udløste Bonus Climb.

[ top ]

Top of the Tree Bonus

• Der tildeles i gratis spins ved at udløse Top of the Tree Bonussen.
  • Vælg en af de seks bokse for at afsløre det særlige udvidelses-symbol: Ugle, Egern, eller Sommerfugl.
  • Under Top of the Tree Bonussen, vil specialsymbolet, som fremkommer hvor som helst på hjulene, aktivere symboludvidelsen. Alle specialsymboler udvider sig vertikalt og udfylder hjulet, og derefter vil alle hjul mellem specialsymbolet længest til venstre og det længest til højre blive fyldt ud med specialsymbolet.
  • Linjegevinster bliver evalueret før og efter udvidelser. Kun gevinster, som kommer fra symbol-udvidelsen udbetaler på den anden evaluering.
  • Hjulene, der anvendes under Top of the Tree Bonussen, er forskellig fra hjulene i basisspillet.
  • Top of the Tree Bonussen kan ikke genudløses.
  • Gratis spins spilles med samme samlede indsats og antal gevinstlinjer som det spin, som udløste Bonus Climb.
[ top ]

Regler

• Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Alle linjegevinst-symboler skal fremgå på en spillet linje og på fortløbende hjul startende med hjulet længst til venstre.
  • Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den vindende linje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes.
  • Bonus-gevinster er uafhængige af linjegevinster, og tilføjes det samlede beløb, som udbetales.
  • Gevinster vises i valuta.
  • I nogle jurisdiktioner er der en begrænsning på alle enkelt transaktioner, som er uafhængig af indsatsbeløbet. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen nås i bonusrunden, afsluttes runden omgående, selv om der er tilbageværende gratis spins.

[ top ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med påkrævet fair gaming-praksis i de fleste jurisdiktioner verden over, er alle spiludfald fuldstændig uafhængige, undtagen i tilfælde af spins, som udløser en funktion med efterfølgende spin eller rækker af spins, som nævnt i spillereglerne. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, din indsats, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spille-session kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i faktiske udbetaling, du kan opleve.

Intellektuel ejendomsret

© 2017 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker brugt heri ejes af IGT eller deres affilierede, og må ikke bruges uden tilladelse. Alle varemærker markeret med et ® er registreret i U.S. Patent and Trademark Office.

[ top ]

Seneste opdatering: 16-05-2018