Sensible Soccer

Information om spillet

• Minimuminnsatsen per spill er 0,25 euro og maksimumsinnsatsen er 375 euro. Minimums- og maksimumsinnsatsene gjelder kun for hovedspillet.
  • Spillet spilles med 25 faste gevinstlinjer.

Sådan spiller du

• Gevinstlinjer: 25 gevinstlinjer velges som standard og spillet vil alltid bli spilt med 25 faste gevinstlinjer, det er ikke mulig å endre dette.
  • Velge 'Stake' (innsats): Når du begynner å spille, er en standardinnsats på 0,10 euro innstilt for alle de 25 gevinstlinjene, dvs. en totalinnsats på 2,50 euro. Du kan øke eller redusere innsatsen per linje ved å klikke på knappene "-" og "+".
  • Hvis spillesaldoen din er på under $2,50, vil systemet automatisk justere innsatsen til det nest høyeste, mulige beløpet.
  • Antall valgte gevinstlinjer multipliseres med innsatsen per linje. Den totale innsatsen vises under 'Change Total Stake' nederst i midten på spillskjermen.
  • GEVINSTTABELL: Du kan se gevinsttabellen ved å klikke på knappen 'Next' på høyre side av 'Free Spins Bonus'-skjermen. Du kan se spillereglene ved å klikke på knappen 'PAYTABLE' nederst til venstre på hovedspillskjermen. For å beregne gevinsten, må du multiplisere den aktuelle premien med innsatsen per gevinstlinje. Vær oppmerksom på at for å beregne gevinsten for scattersymbolene, må du multiplisere den aktuelle premien med den totale innsatsen. Du kan gå tilbake til spillet ved å klikke på knappen 'Back to reels' eller hvor som helst på skjermen.
  • SPINN: Klikk på 'SPIN' for å starte å spinne hjulene. Etter at hjulene slutter å spinne, vil en eventuell vinnerkombinasjon på gevinstlinjene gi gevinst i henhold til gevinsttabellen.
  • Gevinst: Eventuelle gevinster vises ved at de aktuelle gevinstlinjene markeres og symbolene blir animerte. Ved scatter-gevinster blir scattersymbolene animerte. Totalt antall gratisspinn vises
  • i et pop-up-vindu etter at gratisspinnene er over, det totale beløpet vises midt i gratisspinnene under teksten 'Free Spins Total'. Gevinster i Euro Cup Bonus vises når du er ferdig med rundene. Gevinsten for hver gevinstlinje vises i 'Win'-måleren med gevinstlinjetallene.
  • 'Total Win'-måler: 'Total Win'-måleren viser kun totalen av gevinstene fra gevinstlinjene.
  • 'Line Stake': Innsats per linje vises i 'Line Stake'-måleren.
  • Spillesaldo: Din gjenstående spillesaldo, etter at du har satt ønsket spill, vises under 'Balance'.
  • 'Buy Bonus': Du kan gå videre til 'Euro Cup Bonus' ved å klikke på knappen 'Buy bonus'. Den er ikke aktiv hvis den gjenstående saldoen (etter å ha satt innsatsen) er mindre enn 30 x Totalinnsatsen.
  • 'AUTOPLAY': Du kan bruke denne funksjonen til å velge antall automatiske spinn. Tilgjengelige alternativer med denne funksjonen er: 5 spinn: Spillet vil spinne automatisk 5 ganger hvis du klikker på knappen 5 SPINS.
  • 10 spin: Spillet vil spinne automatisk 10 ganger hvis du klikker på knappen 10 SPINS.
  • 15 spin: Spillet vil spinne automatisk 15 ganger hvis du klikker på knappen 15 SPINS.
  • 20 spin: Spillet vil spinne automatisk 20 ganger hvis du klikker på knappen 20 SPINS.
  • 25 spin: Spillet vil spinne automatisk 25 ganger hvis du klikker på knappen 25 SPINS.
  • Until Bonus: Spillet vil spinne automatisk helt til du vinner en bonus hvis du klikker på knappen 'Until Bonus'.
  • For at bruke autospinnfunksjonen, må du klikke på knappen 'AUTOPLAYS' nederst på spillskjermen til venstre for knappen 'SPIN'. Når autospinnvinduet åpnes, klikker du på ønsket alternativ. 'STOP'-knappen vil da vises (og erstatter 'AUTOPLAYS'-knappen). Klikk på 'SPIN' for å starte spinnene.
  • Du kan deaktivere autospinnfunksjonen ved å klikke på knappen 'STOP'. Hvis et spinn er i gang, vil autospinnfunksjonen stoppes etter at dette spinnet er fullført. Hvis ikke, vil autospinnfunksjonen stoppes umiddelbart.
    Merk! Autospinnfunksjonen er ikke tilgjengelig når du spiller med virtuelle penger.
  • Din nåværende spillesaldo er summen av beløpene som vises i 'Balance'-måleren og 'TOTAL Stake'-måleren.
  • Klikk på 'GAME LOGS' for å se loggene til spillene du har spilt.
  • Klikk på 'Game Rules' for å se reglene til spillet.
  • Klikk på 'REBUY' for å hente mer penger til spillesaldoen din fra din bwin-konto.
  • Klikk på 'EXIT GAME' for å forlate spillet og gå tilbake til lobbyen.
  • Spillereglene er de samme når du spiller med ekte penger og virtuelle penger.
  • Klikk på 'QUICK DEPOSIT' for å innbetale penger til din bwin-konto.
  • Wild Wobbler vises kun på hjul 4.
  • Wild Fanatic vises kun på hjul 3.
  • Wild Banker vises kun på hjul 2.
  • Alle gevinster gjelder kun for valgte gevinstlinjer, bortsett fra scattersymbolene som gir gevinst uansett hvor de vises.
  • Kun matchende symboler på linje fra venstre til høyre gir gevinst, bortsett fra scattersymbolene som gir gevinst uansett hvor de vises.
  • Gevinster på ulike gevinstlinjer legges sammen til din totalgevinst.
  • Den høyeste gevinsten per gevinstlinje gjelder.
  • Gevinstlinjene multipliseres med innsats per linje.
  • Feilbruk ugyldiggjør alle gevinster og spill.

Euro Cup Bonus:

• Du kommer til Euro Cup Bonus-runden ved å få 3 scattersymboler (Euro Cup Bonus) hvor som helst på hjul 1, 3 og 5.
  • Scattersymbolene (Euro Cup Bonus) vil ikke vises på hjul 2 og 4.
  • Du vinner ingen gevinst ved å få 3 scattersymboler (Euro Cup Bonus).
  • Hvis du får en gevinst på samme spinn som du vinner bonusrunden, vil symbolene som gir gevinst bli animerte og du vil motta gevinsten.
  • Når du vinner en bonusrunde er du garantert gevinst.
  • Når "EURO CUP BONUS"-sunden starter, får du to valg: PLAY - WITH HIGHLIGHTS
  • QUICK PLAY - NO HIGHLIGHTS.
  • Hvis du velger det første alternativet, vil spillet være animert.
  • Velg 1 av 16 lag.
  • Jo lenger du går i turneringen, desto mer vinner du!
  • Svakere lag med større multiplikatorer har mindre sjanser til å gå langt i turneringen, men vil gi større premier.

Gevinstoversigt

Holdets navn Multiplikator for holdet
Barcelona X1
Manchester United X1
Chelsea X1,2
Inter Milan X1,2
Bayern Munich X1,4
Real Madrid X1,4
Arsenal X2
AC Milan X2
AS Roma X3
Tottenham Hotspur X3
Benfica X4
Olympique Lyon X4
Panathinaikos X6
Shakthar Donetsk X6
Rangers X8
Spartak Moscow X8

Turneringspræmiestruktur:

Resultat Premie
Vinder X50
2. plads X30
Slået ud i semifinalen X15
Slået ud i kvartfinalen X7
Slået ud i ottendedelsfinalen X2

Gevinst = holdets multiplikator X Præmiemultiplikator X Totalindsats

• Når bonusrunden starter, må du klikke på en av knappene 'Play- with highlights' eller 'Quick Play - No Highlights' for å gå videre. Når du har klikket på en av disse knappene, må du velge et lag og klikke på 'YES' for å starte turneringen. Lagene vil da bli delt i 8 hjemme- og bortelag.
  • I hver runde er det hjemme- og bortekamp, bortsett fra i finalen.
  • Informasjon om mål blir oppdatert løpende.
  • Du får se premien din når du blir slått ut.

Turneringsrunder:

• Ottendedelsfinale - hjemme- og udekamp
  • Kvartfinale - hjemme- og udekamp
  • Semifinale - hjemme- og udekamp
  • FINALE

'Buy Bonus':

• Når du klikker på knappen 'Buy Bonus', kommer det opp en melding med hvor mye det koster og spørsmål om du vil fortsette.
  • Klikk på YES for å fortsette eller NO for å lukke popup-vinduet.
  • Hvis du fortsetter til Euro Cup Bonus, blir det spilt på akkurat samme måte som om du hadde fått 3 bonusscattersymboler hvor som helst på hjul 1, 3 og 5.
  • Kostnaden er 30 x Totalinnsats.
  • Dette alternativet er ikke tilgjengelig under bonusrunden med gratisspinn eller under autospinn.
  • Den er ikke aktiv hvis den gjenstående saldoen (etter å ha satt innsatsen) er mindre enn 30 x Totalinnsatsen.

1000X-præmien:

• Enhver runde laget ditt spiller i med 10 mål (sammenlagtresultatet i hjemme- og bortekampen eller finalen, straffesparkkonkurranse ekskludert) vinner 1000X-premien.
  • 1000X-premien er 1000 x Totalinnsatsen

Bonusrunden 'Free Spins':

• Du kommer til bonusrunden 'Free Spins' ved å få 3 scattersymboler ('Free Spins'-symbol) hvor som helst på hjul 1, 3 og 5.
  • Scattersymbolene ('Free Spins'-symbol) vil ikke vises på hjul 2 og 4.
  • Du vinner ingen gevinst ved å få 3 scattersymboler ('Free Spins'-symbol).
  • Hvis du får en gevinst på samme spinn som du vinner bonusrunden 'Free Spins', vil symbolene som gir gevinst bli animerte og du vil motta gevinsten.
  • Du vinner ikke nye 'Free Spins' under 'Free Spins'.
  • Scattersymbolet 'Euro Cup Bonus' vil ikke vises under bonusrunden 'Free Spins'.
  • Når bonusrunden 'Free Spins' aktiveres, kommer du til skjermen "Pick a modifier for the free spin game!"
  • Kun den valgte 'Wild-modifier' vil ha en spesialeffekt under bonusrunden 'Free Spins', mens de to andre fungerer som vanlige Wild-symboler.

Du kan velge mellom 3 'Modifiers':
1.The Banker Modifier
2.The Fanatic Modifier
3.The Wobbler Modifier

Banker wild:

• Du vinner 15 gratisspinn.
  • Antall gjenværende gratisspinn vises øverst midt på skjermen og Banker-symbolet vises på høyre side av FREE SPINS-teksten.
  • Hvis Wild Banker-symbolet vises hvor som helst på hjul 2, vil ett eller flere hjul bli gjort om til Wild Banker-symboler.
  • Dommeren (Swiss Banker) vises og animasjonen vil starte hvor dommeren går opp til 1 eller flere hjul og gi dem rødt kort.
  • Når det røde kortet vises, vil alle symbolene i det aktuelle hjulet bli gjort om til Wild Banker-symboler.
  • Hvis du vinner i bonusrunden Banker Wild, vil gevinstene på gevinstlinjene bli utbetalt etter at de valgte hjulene blir gjort om til Wild-symboler.

Fanatic wild:

• Du vinner 10 gratisspinn.
  • Antall gjenværende gratisspinn vises øverst midt på skjermen og Fanatic-symbolet vises på høyre side av FREE SPINS-teksten.
  • Hvis Fanatic wild-symbolet vises hvor som helst på hjul 3, vil symbolene på begge sider av Fanatic og 1 eller flere symboler rett under de symbolene kunne gjøres om til Fanatic wild-symboler.
  • Opptil 6 symboler totalt kan gjøres om til Fanatic wild-symboler.
  • Hvilke symboler som gjøres om til Fanatic wild-symboler avhenger av hvor Fanatic wild-symbolene vises på hjulene.

Eks: Fanatic øverst på hjul 3
Wild Fan Wild
Wild Wild
Wild Wild

Fanatic midt på hjul 3
Wild Fan Wild
Wild Wild

Fanatic nederst på hjul 3
Wild Fan Wild

• Fanatic wild-gevinstene på gevinstlinjer utbetales etter at symbolene gjøres om til Fanatic wild-symboler.

Wobbler wild:

• Du vinner 20 gratisspinn.
  • Antall gjenværende gratisspinn vises øverst midt på skjermen og Wobbler-symbolet vises på høyre side av FREE SPINS-teksten.
  • Hvis Wobbler Wild-symbolet vises hvor som helst på hjul 4, vil noen tilfeldige symboler bli gjort om til Wobbler Wild-symboler.
  • Wobbler refererer til Bruce Grobalar og Jerzy Dudeks "Wobbly Legs" under deres heroiske innsats i straffesparkkonkurransene i Champions League.
  • En fotball har rullet ned til midten nederst på hjulene og sparkes mot symbolene på hjulene (tenk på hjulområdet som målet).
  • Keeper-symbolet vil flakke fram og tilbake på hjulene. Hvis ballen treffer et symbol, vil det gjøres om til en Wobbler Wild. Det er tilfeldig hvor mange symboler som vil bli truffet av ballen, men det vil alltid være mellom 2 og 6.
  • Fotballen vil så forsvinne og gevinstene på gevinstlinjene vil utbetales.
  • Klikk på knappen 'PAYTABLE' i hovedspillskjermen, du vil da komme til gevinsttabellskjermen ved å klikke på knappen 'NEXT'.

Den teoretiske tilbakebetalingen til spillerne for dette spillet er 93.08%
.

Jeg kunne ikke fuldføre spillet. Hvad gør jeg nu?

Hvis du blir frakoblet midt i hovedspillet, vil programvaren automatisk fullføre spillet for deg. Du kan se resultatet ved å klikke på 'Game Logs' når du har logget deg på igjen.

Hvis du blir frakoblet etter at en bonusrunde er aktivert eller du er midt i en bonusrunde, vil programvaren automatisk starte bonusrunden på nytt når du logger deg på igjen fra der du var da du ble frakoblet. Etter å fullført bonusrunden, kan du begynne å spille det samme hovedspillet igjen, eller du kan velge et annet spill.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte vår kundeservice som er tilgjengelig døgnet rundt.

Seneste opdatering: 06-07-2022