Rocket Fellas

Spilleregler

Knap Funktion
 1  Klik for at starte en spillerunde. Hvis du spiller på en stationær computer eller en bærbar, kan du også trykke på mellemrumstasten.
 2  Vis indstillinger for indsats.
 3  Vis indstillinger for autospil.
 4  Vis spilleregler.
 5 Vis gevinsttabel.
 6  Spring præsentation over.
 7  Tænder og slukker for lyden.
 14  Afslut spil.
 8  Afslut aktuelle visning.
 9  Vis oplysninger om spillerunde (i et separat vindue).
 10  Slå vibration til/fra.
 11  Start feature (fx gratis spil).
 12  Start feature (fx gratis spil).
 13  Stop autospil-session.

Bemærk: Rocket Fellas Inc. videospillet kaldes Rocket Fellas Inc., spillet eller blot spil.

1. Rocket Fellas Inc. er et videospil med 5 hjul og 30 faste spillelinjer. Spillet har Wilds, Sticky Wilds, transformerende symboler, Hot reel-funktion og Bonusspil med gratis spin. Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren er 96,1 %.

2. En spillerunde startes med action-knappen, og spillet spilles med det valgte indsatsniveau.

3. Autospil spiller automatisk det antal spillerunder, der er valgt på siden for autospil.

4. Alle udbetalinger og gevinstkombinationer i spillet udbetales ifølge gevinsttabellen.

5. Alle gevinster på spillelinjer under en spillerunde tilføjes og vises ved afslutning af spillerunden.

6. Alle gevinster vises og udbetales i den valgte valuta.

7. Kun den højeste gevinst pr. spillelinje udbetales i kombinationer angivet i gevinsttabellen.

8. Wild-symbolet erstatter et hvilket som helst symbol, undtagen Scatter-symbolet.

9. 3 (eller flere) Scatter-symboler udløser bonusspillet bestående af gratis spin.

I bonusspillet udløser 2 eller flere Scatter-symboler ekstra gratis spin.

10. Rocket-symbolet forekommer kun på det venstre hjul. Rocket-symbolet transformeres altid til et Wild-symbol. Når en raket og en tønde vises på samme rocket, bliver tønden (og alle andre tønder på det samme hjul) transformeret til et Wild-symbol.

11. Når en raket og en tønde vises på samme rocket i Bonusspillet, bliver tønden transformeret til et Sticky Wild-symbol.

12. Tønder på det samme hjul som en Sticky Wild i Bonusspillet bliver transformeret til et Wild-symbol.

13. Indsatser kan ikke ændres under en spillerunde.

14. I tilfælde af fejl i spillet, vil alle påvirkede indsatser og udbetalinger blive annulleret.

Seneste opdatering: 05-12-2018