wmscosmiccash

Introduktion til spillet

Money Mad Martians Cosmic Cash er et femhjulsspil med et rumvæsentema.
Der er 10 betalingslinjer og tre spændende bonussrunder, blandingshjul, asteroidebonus og planetbonus.

Sådan spilles det

Vælg din indsats -
Hvis du ønsker at justere dette, trykkes på knapperne INDSATS/LINJE "+" og "-" for at øge eller reducere størrelsen på din indsats pr. linje.

Lad hjulene snurre -

Tryk på SPIN-knappen for at starte dit spil.
Der er en automatisk spillefunktion til rådighed, som automatisk starter hvert spin, enten til der sker noget, som kræver din indblanding, eller antallet af indstillede spins er brugt.
Vælg dit ønskede antal spins ved at trykke på de nummerede knapper, der kommer frem, når du trykker på AUTOPLAY.
Tryk på "Stop" for at annullere automatisk spil.

Udbetalingstabel

Alle linjers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabellen som multiplikatorer af indsatsen pr. linje.
Disse vises som kontantværdier i spillet, og de ændrer sig, når indsatsen pr. linje justeres.

Blandet hjulbonus

I slutningen af et tabende spin er der chance for, at hjulene kan blandes for at give gevinst.

Asteroidebonus

Asterodiebonusserne udløses med 3 bonussymboler på hjul 1, 3 og 5.
Spilleren bliver bedt om at vælge ét af disse symboler, der enten afslører en multiplikatorværdi eller et BONUS-symbol.
Hvis spilleren afslører en multiplikatorværdi, ganges indsatsen med denne værdi, og bonussen afsluttes.
Hvis spilleren afslører BONUS-symbolet, modtager spilleren tre valg og bliver bedt om at vælge en asteroide.
Når en asteroide vælges, afsløres der enten en multiplikatorværdi eller et rumvæsen. Hvis der vælges et rumvæsen, vil nogle af de omgivende asteroider eksplodere og afsløre en værdi eller et andet rumvæsen.
Bonussen slutter, når enten alle valg er gennemført, eller alle asteoriderne er blevet afsløret.
Spilleren belønnes derefter med summen af alle de afslørede multiplikatorværdier.

Planetbonus

Der er chance for, at det første valg af en asteoridebonus vil udløse planetbonussen.
Denne bonus tildeles én af de tre kontantværdier, der repræsenteres af planeterne, som suser forbi rumfartøjet og kan ses igennem vinduet.
Den planet, der stopper i vinduet, angiver den værdi, som vil blive udbetalt for denne bonus.

Dette spil er lovreguleret af Gibraltar Regulatory Authority.

Den teoretiske gennemsnitsudbetaling til vinderen er 95.09 %.
Denne RTP repræsenterer spillets langsigtede, forventede udbetaling, som er blevet beregnet og bekræftet af en uafhængigt testvirksomhed.

Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.
Alle uafklarede spil vil blive ugyldige efter en periode på 90 dage og vil blive doneret til velgørenhed.