Wild Knights King's Ransom

Introduktion til spillet

"Wild Knights King's Ransom er et spil med 15 hjul, hvor hjulene er konfigureret i en 5x3-matrice. Dette spil omfatter Handskebonus, Wild Times-bonus, Rundt bord-bonus, Ubegrænset frispins og en Grydebonus. "

Sådan spilles det

Vælg din indsats -
Hvis du ønsker at justere denne værdi, skal du klikke på knapperne INDSATS "+" og "-" for at øge eller reducere størrelsen af din indsats pr. linje.

Gevinstlinjer
Standardvalget af gevinstlinjer er 10.
Gevinstlinjerne er ikke justerbare i dette spil.

Start spillet

Tryk på SPIN for at starte spillet.
Spillet indeholder en AUTOSPIL-funktion, der lader spilleren vælge et antal automatiske, fortsatte spil.
Vælg dit ønskede antal spins ved at trykke på de nummererede knapper, der kommer frem, når du trykker på AUTOPLAY
Tryk på "STOP" for at annullere automatisk spil.

Hjælp

Alle linjers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel som multiplikatorværdier.
Disse kan ses ved at trykke på HJÆLP.

Handskebonus

Handskebonussen kan udløses til sidst i et ikke-vindende spin.
Hvis Handskebonussen udløses, ændres et eller flere symboler og afslører et nyt symbol og garanterer en eller flere linjegevinster.

Wild Times-bonus

Wild Times-bonussen kan udløses til sidst i et ikke-vindende spin.
Hvis Wild Times-bonussen udløses, bliver et eller flere symboler til jokere og afslører en multiplikatorværdi, som anvendes til alle resulterende linjegevinster.

Rundt bord-bonus

Den runde bord-bonus er kun tilgængelig under Big Bet- og Super Big Bet-spil.
Rundt bord-bonussen tilbyder en chance for at multiplicere spillerens gevinst eller giver adgang til bonussen Ubegrænsede frispins.
Super Big Bet-spillet omfatter et yderligere Grydebonussymbol i Rundt bord-bonussen.
Hvis Ubegrænsede frispins eller Grydebonussen udløses, tilbydes spilleren valget mellem enten at indkassere den aktuelle gevinst eller udveksle den til den tilbudte funktion.

Bonussen Ubegrænsede frispins

Ubegrænsede frispins udløses, når 3 skjolde kan ses på hjul 2, 3 og 4.
Frispins-funktionen startes med enten 3 liv, 2 liv eller 1 liv afhængigt af, om der vises 3 røde, blå eller blandede skjolde.
Hvis der vises et JOKER-symbol på i den øverste eller midterste position i løbet af freespins, går hjulet ét trin nedad ved næste spin.
Et liv mistes, når et sort baron-symbol vises på hjul 5, og bonussen slutter enten, når den maksimale gevinst er nået, eller der ikke er flere liv tilbage.

Grydebonus

Grydebonussen udløses ved at få 3 grydesymboler på hjul 1, 3 og 5.
Spilleren vælger et kort for at afsløre en bronze-, sølv- eller guldgryde.
Den endelige gevinst består af den samlede indsats x grydemultiplikatoren.

Den teoretiske tilbagebetaling er 94-98 % afhængigt af den valgte indsats.
Ved den bedste strategi er den forventede tilbagebetaling 98 %, ved spil af Big Bet- eller Super Big Bet-spil.
Denne teoretiske tilbagebetaling repræsenterer den langsigtede forventede tilbagebetaling for spillet som beregnet og bekræftet af en uafhængig testvirksomhed.
Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 29-06-2016