Craps Classic

Introduktion:

• Craps er et spil med to runder kaldet come-out og point.
  • Til at starte med i come-out-runden kastes to terninger for at danne en come-out-score på 4, 5, 6, 8, 9 eller 10 som kaldes point.
  • Når "point" er nået, starter point-runden.
  • Spillet forbliver i point-runden indtil point-scoren eller syv er blevet kastet, hvorefter spillet vender tilbage til come-out-runden.

Sådan spiller du:

• Vælg din indsats ved at klikke på en chip med den ønskede værdi.
  • Den valgte chip animeres.
  • Når en indsats er placeret på PASS LINE eller DON’T PASS BAR 12, KAST, FORTRYD og FJERN INDSATS -knapper aktiveres.
  • Vores KAST -knappen aktiveres kun hvis en indsats lige med eller højere end end minimumindsatsen sættes på PASS LINE eller DON’T PASS.
  • I point-runden, når come-out er kastet, vil den eneste tilgængelig knap være KAST.
  • I point-runden kan flere chips sættes på gyldige spil.
  • Hvis flere chips satses på FORTRYD og FJERN INDSATS -knappen bliver synlige.
  • I point-runden vil FJERN INDSATS kun fjerne spil der er blevet sat siden det sidste kast og tidligere odds spil. Hvis der kastes syv, er COME-spillet tabt. PASS LINE eller DON'T PASS og spillet vender tilbage til come-out runden.
  • Fjern spil fra en plads, ved at klikke på FORTRYD eller FJERN INDSATS -knappen
  • Din spilsaldo vises øverst til højre på spilskærmen.
  • Indsats kan tilføjes med + ved $
  • Klik på REBUY for at købe flere chips fra din Party-konto.
  • Klik på REGLER for at se spillereglerne
  • Klik på SPILHISTORIK for at se en oversigt over de spil du har spillet.
  • Klik på VERSION for at se den aktuelle version af spillet.
  • For at forlade spillet skal du klikke på X i øverste højre hjørne.
  • Spillereglerne og udbetalinger er de samme i real-money og spil for sjov versionerne.

Regler:

Craps spilles med to terninger.

Indsatser placeres med chips.

En runde begynder med at spilleren (terningkasteren) placerer en indsats på enten "Pass Line" eller "Don't Pass".

Efter at have placeret en indsats på "Pass Line" eller "Don’t Pass" aktiveres "KAST"-knappen.

Hvis "Come-out"-kastet medfører en samlet terningværdi på 7 eller 11 (også kaldet "natural"), forbliver spillet i come-out runden.

Hvis Come-out"-kastet medfører en samlet terningværdi på 2, 3, eller 12 (også kaldet "craps") forbliver spillet i come-out runden.

Hvis den samlede terningværdi er 4, 5, 6, 8, 9, eller 10 placeres et "Point " for det pågældende nummer (nummeret markeres med "ON" knappen på Craps-bordet). Spillet går ind i point-runden og bliver der, indtil terningerne er rullet med point-værdien eller syv.

Spil

Der er to typer spil, propositionelle spil og multikast spil.

Multikast spil:

• Omfatter PASS LINE, Pass Odds, Don’t Pass, COME, Come Odds, Don’t Come, lose, lay, buy, win, BIG 6, BIG 8, Hard 4, Hard, 6, Hard 8 og Hard 10.
  • Multikast indsatser kan forblive uløst indtil et bestemt resultat er kastet.
  • Multikast indsatser placeres på venstre og midt på craps bordet.
  • Klik på det ønskede område, for at lave en flerkast indsats.

Propositionelle spil

• Inkluderer FIELD, Yo, E&C, Any Craps, alle syvere, Snake Eyes, Ace/Deuce, Midnight og Horn
  • Propositionelle spil afgøres med ét kast.
  • Propositionelle spil er placeres til højre på craps-bordet.
  • Klik på den ønskede firkant for at for at lave en propositionel indsats.
  • Propositionelle spil er "ON" under come-out kast.

PASS LINE:

• Udbetaling er 1:1 (lige penge).
  • Klik på PASS LINE området for at sætte et PASS LINE spil.
  • PASS LINE indsatser skal sættes i come-out-runden.
  • Ved come-out-kast, vindes PASS LINE spil med et kast på 7 eller 11 og tabes med 2, 3 eller 12 (craps). Alle andre numre bliver point og starter point-runden.
  • I point-runden, vindes PASS LINE spil med at gentage point-værdien og tabes hvis det kastes en syver.
  • "Pass Line" er en såkaldt "kontraktindsats"; den kan ikke fjernes eller gøres mindre når "Point" er fundet. Den tabes eller vindes.

Don’t Pass:

• Udbetaling er 1:1 (lige penge).
  • Klik på Don't pass området for at sætte et Don't Pass spil.
  • "Don't Pass" indsatsen fungerer modsat "Pass Line" indsatsen, bortset fra at hvis spilleren kaster 12 ender det med uafgjort (en "push") og indsatsen returneres til spilleren.
  • "Don't Pass" indsatser skal placeres før "come-out " kastet
  • "Come-out" kastet tabes, hvis der kastes 7 eller 11 og vindes med 2 eller 3. 12 giver uafgjort (push) Alle andre numre bliver "point" (markeret med "ON" knappen) og runden fortsætter.
  • Hvis point nås, vinder Don't Pass spil med en syver, inden point gentages. Et kast med pointværdien taber Don't Pass spillet.
  • "Don't Pass" indsatsen er en "kontraktindsats"; den kan ikke fjernes eller gøres mindre når "point" er fundet. Den enten tabes eller vindes.

COME:

• Udbetaling 1:1 (Even money).
  • Come" indsatser ligner "Pass Line" indsatser, med den forskel at de ikke kan placeres på et "come-out" kast.
  • 7 eller 11 vinder, 2, 3, 12 taber. Alle andre numre bliver "Come Point" og det indikeres ved at indsatsen flyttes til det relevante nummerfelt. For at vinde "Come" indsatsen når "Come Point" er fundet, skal "Come Point" gentages (kastes) før 7 kastes ("7 out"). Hvis der kastes syv, er COME-spillet tabt.
  • Sæt et COME-spil ved at klikke på COME-området.
  • Indsatsen flyttes til det tilsvarende nummerfelt når "Come Point" er fundet.
  • Når "Come Point" er fundet, kan Come-indsatsen ikke ændres eller fjernes indtil der er vundet eller tabt.
  • Det er muligt at have mere end en "Come" indsats på bordet som afventer afgørelse

Don’t Come:

• Don't Come spil udbetales 1:1 (lige penge).
  • "Don't Come" indsatser ligner "Don't Pass" indsatser, med den forskel at de ikke kan placeres på et "come-out" kast.
  • 7 eller 11 taber, 2 eller 3 vinder, 12 er en push (uafgjort). Alle andre numre bliver "Don't Come Point" og det indikeres ved at flytte indsatsen til det pågældende nummerfelt.
  • For at vinde "Don't Come" indsatsen når "Don’t Come Point" er fundet, skal 7 kastes før "Don't Come Point" kastes igen (gentages).
  • Når "Don't Come Point" gentages eller 7 kastes, bliver indsatsen afgjort.
  • For at placere en "Don't Come" indsats, skal spilleren klikke på det område på bordet som er markeret med Don't Come.
  • Indsatsen flyttes til det tilsvarende nummerfelt når "Come Point" er fundet.
  • Når Don't Come point er blevet fundet, kan det ikke ændres eller fjernes før der er vundet eller tabt.
  • Det er muligt at have mere end en "Don’t Come" indsats på bordet som afventer afgørelse

Overblik over Odds-væddemål:

• Samtidigt med dine "Pass Line" og "Come" indsatser kan du placere en "Odds" indsats. Odds indsatser gælder for Do not Pass og Do not Come væddemål.
  • "Odds" indsatsen er populær fordi den udbetaler "rigtige odds", i henhold til gevinstoversigten nedenfor.

Don’t Pass Odds-væddemål:

• Don’t Pass odds-væddemål kan kun placeres, når et Don’t Pass point er blevet etableret efter en Don’t Pass indsats.
  • Klik på feltet for Don’t Pass odds-væddemål bag Don’t Pass indsatsen.
  • Don’t Pass odds-væddemål kan forhøjes, fjernes og reduceres.
  • Det højest mulige Don’t Pass Odds-væddemål er 3 gange Don’t Pass indsatsen.
  • OBS: Don’t Pass odds-væddemål er i spil, indtil de fjernes eller afgøres.
  • Don’t Pass Odds-væddemål er tab eller vind sammen med den overordnede Don’t Pass indsats.

Don’t Come Odds-væddemål:

• Don’t Come odds-væddemål kan kun placeres, når et Don’t Come point er blevet etableret efter en Don’t Come indsats.
  • Klik på feltet for Don’t Come odds-nummeret til venstre for Don’t Come indsatsen.
  • Don’t Come odds-væddemål kan forhøjes, fjernes eller reduceres.
  • Det højest mulige Don’t Come Odds-væddemål er 3 gange Don’t Come indsatsen.
  • OBS: Don’t Come odds-væddemål er i spil, indtil de fjernes eller afgøres.
  • De ændrer status til ’off’ hvis Pass/Don’t Pass væddemål er blevet spillet og afgjort.
  • Don’t Come Odds-væddemål er tab eller vind sammen med den overordnede Don’t Come indsats.
  • De ændrer status til ’off’, hvis Pass/Don’t Pass væddemål er blevet spillet og afgjort, men hvis det næste come-out kast er på 7, returneres odds-væddemålet til spilleren.
Terning samlet Pass Line, Come odds spil giver Maks. indsatsgrænse
4 og 10 1: 2 3 gange Pass Line / Come spil
5 og 9 2: 3 3 gange Pass Line / Come spil
6 og 8 5: 6 3 gange Pass Line / Come spil

Pass Line odds

• "Pass Line Odds" indsatser kan kun placeres når der er placeret en "Pass Line" indsats på bordet og efter "Point" er fundet
  • Klik på det tomme område bagved "Pass Line" for at sætte et Pass Line odds spil. En chip som repræsenterer din "Pass Line Odds" indsats bliver placeret.
  • "Pass Line Odds" indsatser kan øges, fjernes eller reduceres.
  • "Pass Line Odds" indsatsen kan MAKSIMALT være 3 gange indsatsen på "Pass Line" indsatsen.

Come odds:

• "Come Odds" indsatser kan placeres når der er placeret en "Come" indsats på bordet og efter "Come Point" er fundet.
  • Klik på "Come Point" nummeret der hvor Come spil er blever rykket til.
  • "Come Odds" indsatser kan øges, fjernes eller reduceres.
  • "Come Odds" indsatsen kan MAKSIMALT være 3 gange indsatsen placeret på "Come" indsatsen.
  • OBS: Come Odds-væddemål er i spil, indtil de fjernes eller afgøres.
  • Come Odds-væddemål er tab eller vind sammen med den overordnede Come indsats.
  • De ændrer status til ’off’, hvis Pass/Don’t Pass væddemål er blevet spillet og afgjort, men hvis det næste come-out kast er på 7, returneres odds-væddemålet til spilleren.

Indsatser på specifikke numre, 4, 5, 6, 8, 9, 10 kan placeres med "Win" "Buy", "Lose" og "Lay" indsatser. Win og Buy er spil på, at dette nummer opnås før der slås 7 Lose og Lay er spil på at 7 sker før nummeret.

Terning samlet Pass Line, Come odds spil giver Maks. indsatsgrænse
4 og 10 2 : 1 3 gange Pass Line / Come spil
5 og 9 3 : 2 3 gange Pass Line / Come spil
6 og 8 6 : 5 3 gange Pass Line / Come spil

Win:

• Med en "Win" indsats på 4, 5, 6, 8, 9 eller 10 spilles på at dette nummer kastes før 7.
  • For at placere en "Win" indsats, skal du klikke på det felt som er markeret med Win under det ønskede nummerfelt.
  • "Win" indsatser er "ON" i løbet af "come-out" kastet.

Terning samlet Win Bet udbetaling
4, 10 9 : 5
5, 9 7 : 5
6, 8 7 : 6

Køb:

• En ”BUY” indsats kan sammenlignes med en ’Multi-roll’ indsats og kan kun spilles, efter at ’Pass/Don’t Pass’ indsater er kommet i spil og point er etableret
  • Indsatsen kan fjernes, reduceres eller forhøjes i forbindelse med yderligere kast efter placering.
  • Med en "BUY" indsats på 4, 5, 6, 8, 9 eller 10 satser du på at et af disse numre kastes før 7.
  • For at placere en "Buy" indsats, skal du klikke på det felt som er markeret med Buy under det ønskede nummerfelt.
  • "Buy" indsatser er "ON" i løbet af "come-out" kastet.
  • "Buy" indsatser betaler rigtige odds, men der betales 5% provision på gevinsten.
  • Beløbet afrundes, før provisionen fratrækkes.
Terning total Buy Bet udbetaling
4, 10 2 : 1 (5% provision af gevinsten)
5, 9 3 : 2 (5% provision af gevinsten)
6, 8 6 : 5 (5% provision af gevinsten)

Lay:

• En ”LAY” indsats kan sammenlignes med en ’Multi-roll’ indsats og kan kun spilles, efter at ’Pass/Don’t Pass’ indsater er kommet i spil og point er etableret
  • Indsatsen kan fjernes, reduceres eller forhøjes i forbindelse med yderligere kast efter placering.
  • En “LAY” indsats er det modsatte af en “BUY” indsats.
  • Med en "Lay" indsats på 4, 5, 6, 8, 9 eller 10 satser du på at der kastes 7 før det valgte tal.
  • For at placere en "Lay" indsats, skal du klikke på feltet markeret med Lay over det ønskede nummerfelt
  • "LAY" indsatser er "ON" i løbet af "come-out" kast.
  • "LAY" indsatsen giver rigtige odds minus 5% på dine gevinster (provision eller "vig").
  • ”Buy” indsatser betaler rigtige odds, men der betales 5% provision på gevinsten.
  • Beløbet afrundes, før provisionen fratrækkes.
Point Lay Bet udbetaling
4, 10 1: 2 (5% provision af gevinsten)
5, 9 2 : 3 (5% provision af gevinsten)
6, 8 5: 6 (5% provision af gevinsten)

Lose:

• Med en "Lose" indsats på 4, 5, 6, 8, 9 eller 10 satser du på at der kastes 7 før det valgte tal.
  • For at placere en "Lose" indsats, skal du klikke på det område som er markeret med Lose over det ønskede nummerfelt.
  • "Lose" indsatser er "ON" i løbet af "come-out" kast.
Point Lose Bet udbetaling
4, 10 5:11
5, 9 5:8
6, 8 4:5

Big 6 and Big 8:

• Big 6 er indsatser på at 6 bliver kastet før 7.
  • Big 8 er indsatser på at 8 bliver kastet før 7.
  • For at placere en "Big 6" eller "Big 8" indsats, skal du klikke på det område på bordet, som er markeret med Big 6 eller Big 8.
  • "Big 6" og "Big 8" indsatser giver 1 til 1 (lige penge).
  • "Big 6" og "Big 8" indsatser kan til enhver tid øges, fjernes eller reduceres.
  • "Big 6" og "Big 8" indsatser er "ON" i løbet af "Come-out" kast.

FIELD:

• FIELD er et propositional spil (enkelt kast) på, at det næste kast bliver 2, 3, 4, 9, 10, 11 eller 12.
  • For at placere en "Field" indsats, skal du klikke på det område på bordet, som er markeret med Field.
  • "Field" indsatsen er "ON" i løbet af "Come-out" kast.
Point E&C Bet udbetaling (for hver halvdel af spillet)
2 2:1
12 3:1
3, 4, 9, 10, 11 1:1

HARD SPIL:

• Hard spil er fire tal, der hver har deres plads på højre side af craps-bordet. Disse tal omfatter 4, 6, 8 og 10.
  • En hard way gevinst udbetales, når begge terninger viser samme værdi. Hvis du spiller på hard 6, er terningekombinationen 3 og 3 den eneste måde, du kan vinde på en hard 6, spillet er tabt på 7 eller enhver anden kombination, der giver 6 (f.eks. 4+2 og 5+1).
  • Hard spil kan sammenlignes med Multi-roll spil og kan først spilles, efter at Pass/Don’t Pass er kommet i spil og point er etableret.
  • Disse spil kan kun ske på point kast.
  • Hard spil kan fjernes, reduceres eller forhøjes i forbindelse med yderligere kast efter placering.
  • Hard 6 – (3,3) og Hard 8 – (4,4) udbetaler 9:1
  • Hard 10 – (5,5) og Hard 4 – (2,2) udbetaler 7:1

ANDRE ENKELT KAST SPIL

• Disse spil kan placeres nårsomhelst under spillet og afsluttes med et terningekast.
  • Ace/Deuce – (1,2) og Yo – (5,6) udbetaler 15:1.
  • Snake eyes – (1,1) og Midnight – (6,6) udbetaler 30:1

ALLE SYVERE:

• ALLE SYVERE er et spil på et kast på 7.
  • ALLE SYVERE udbetaler 4:1

Horn:

• Horn drejer sig om at spille på 1 enhed hver for 2, 3, 11 og 12 samtidig i næste kast.
  • Spillet er egentlig fire separate spil og udbetaling afhænger af, hvilket tal, der egentlig kastes, minus tre enheder for de andre tre tab.
  • Indsatser på horn kan placeres nårsomhelst i spillet og afsluttes med et terningekast.
  • Horn betaler som følger:
  • Snakes eyes – (1,1) og Midnight – (6,6) betaler hver 30:1 * ¼ af indsatsen
  • Ace/Deuce – (1,2) og Yo – (5,6) betaler hver 15:1 * ¼ af indsatsen.

Alle Craps spil:

• Vinder hvis terningkasteren kaster 2, 3 eller 12.
  • Udbetales 7:1

E & C spil:

• En kombineret indsats hvor spilleren placerer halvdelen af indsatsen på craps (2, 3 eller 12) og den anden halvdel på 11 (yo).
  • Kun ét af de to spil kan vindes.
  • Dette spil kan sættes ved at sætte chips på diamanten mellem E og C.
Point E&C Bet udbetaling (for hver halvdel af spillet)
2, 3, 12 7:1
11 15:1

”Place to Lose”, ”Place to Win”, ”Come Odds”, ”Don’t Come Odds”, ”Hard” spil kommer kun i spil på point kast, hvilket betyder, at når Pass/Don’t Pass spil afsluttes, ændrer alle disse spil status til ”OFF” og kommer tilbage i spil, når næste runde Pass/Don’t Pass spil laves og spilles.

Alle udbetalinger afrundes til den mest præcise akkumulerede gevinst til spilleren.

Funktioner:

Området med beskeder findes nederst til højre på spilskærmen og hjælper dig mens spillet er i gang.

Spilindstillinger:

• Maksimér vinduet med knappen øverst til højre på skærmen.
  • Slå lyden til eller fra med knappen øverst til højre på skærmen.
  • Spillerkontrolområdet inkluderer Kast, Fortryd og Ryd indsatser samt en chip-beholdning som spilleren bruger til at vælge forskellige chip-værdier.
  • Du kan placere indsatser ved at klikke på det ønskede indsatsområde og fjerne indsatser ved at bruge Fortryd som fjerner indsatser som netop er blevet placeret.
  • For at gøre det nemmere gemmes den seneste chip-værdi, som spilleren klikkede på i chip-stakken (iindikeret med en animation) så indsatsen kan gentages uden at gå tilbage til chip-bunken.

Gevinstoversigt:

Indsats Odds Paid House Edge House Edge Udbetaling til spilleren
Pass / Come 1:1 1.41% 98.59%
Don’t Pass / Don’t Come (Bar 12) 1:1 1.36% 98.64%
Pass odds / Come odds 2:1 på 4 eller 10 3:2 på 5 eller 9 6:5 på 6 eller 8 0% 100%
Don’t Pass odds / Don’t Come odds 1:2 på at 7 slår 4 1:2 på at 7 slår 10 2:3 på at 7 slår 5 2:3 på at 7 slår 9 5:6 på at 7 slår 6 5:6 på at 7 slår 8
0% 100%
11 (Yo) 15:1 11.11% 88.89%
3 (Ace/Deuce) 15:1 11.11% 88.89%
2 (Snake Eyes) 30:1 13.89% 86.11%
12 (Midnight) 30:1 13.89% 86.11%
C (Alle Craps) 7:1 11.11% 88.89%
E&C 7:1 på craps 15:1 på 11 11.11% 88.89%
ALLE SYVERE 4:1 16.67% 83.33%
Field 1:1 på 3,4,9,10 eller 11 2:1 på 2, 3:1 på 12 2.78% 97.22%
Horn  15:1 * ¼ (Yo og Ace/Deuce) 30:1* ¼ (Snake Eyes og Midnight) 12,50% 87,50%
Hard 4, Hard 10 7:1 11.11% 88.89%
Hard 6, Hard 8 9:1 9.09% 90.91%
Big 6 1:1 9.09% 90.91%
Big 8 1:1 9.09% 90.91%
Win 4 / Win 10 9:5 6.67% 93.33%
Win 5 / Win 9 7:5 4% 96.00%
Win 6 / Win 8 7:6 1.52% 98.48%
Lose 4 / Lose 10 5:11 3.03% 96.97%
Lose 5 / Lose 9 5:8 2.50% 97.50%
Lose 6 / Lose 8 4:5 1.82% 98.18%
Buy 4 / Buy 10 2:1 minus 5% provision 3.33% 96.67%
Buy 5 / Buy 9 3:2 minus 5% provision 3,00% 97.00%
Buy 6 / Buy 8 6:5 minus 5% provision 2.73% 97.27%
Lay 4 / Lay 10 1:2 minus 5% provision 1.67% 98.33%
Lay 5 / Lay 9 2:3 minus 5% provision 2.00% 98.00%
Lay 6 / Lay 8 5:6 minus 5% provision 2.27% 97.73%

Sandsynligheden af terningkombinationerne bestemmer odds på udbetalingen Nedenstående oversigt viser de terningkombinationer, som skal kastes for hvert nummer To og Tolv er de sværeste at kaste, da kun en terningkombination er mulig. Craps er bygget op omkring et terningkast på syv, da det er den nemmeste terningkombination der kan kastes

Terningkast Mulige terningkombinatione
2 1-1
3 1-2, 2-1
4 1-3, 2-2, 3-1
5 1-4, 2-3, 3-2, 4-1
6 1-5, 2-4, 3-3, 4-2, 5-1
7 1-6, 2-5, 3-4, 4-3, 5-2, 6-1
8 2-6, 3-5, 4-4, 5-3, 6-2
9 3-6, 4-5, 5-4, 6-3
10 4-6, 5-5, 6-4
11 5-6, 6-5
12 6-6

Den teoretiske udbetaling til spilleren i dette spil afhænger af den placerede indsats.

Den teoretiske minimumudbetaling til spilleren i dette spil er 83.33%.

Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Indbetal penge på din konto

• Du kan også hente flere penge til spillet fra din konto, ved at klikke på +$ til venstre for saldoen, eller klikke på Re-buy.
  • For at indbetale på din konto, skal du klikke på Hurtig indbetaling og vælge den ønskede indbetalingsmetode. Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode. Du kan kun tilføje penge i starten af et nyt spil.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse

• Hvis din saldo falder under minimumindsatsen, vises buy-in vinduet Du kan hente penge til spillet fra din konto, eller indbetale,
  • For at indbetale, skal du klikke på Indbetal nu i Buy-in vinduet eller klik på INDBETAL i lobbyen

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i en runde (hvadenten der er placeret enkeltindsatser eller flere indsatser, enkeltkast eller flerkast, vinderrunde eller ikke-vinderrunde), vil det uafsluttede spil blive genoptaget, hvor afbrydelsen skete, når forbindelsen genoprettes og du logger på igen
  • Hvis du stadigvæk har problemer skal du kontakte vores kundeservice