Triple Card Poker

I Triple Card Poker spiller du mod dealeren og målet er at slå dealerens hånd. Du får uddelt tre kort med billedsiden op, mens dealeren får uddelt tre kort med billedsiden ned.

Spilinformation

• Spillet spilles med et enkelt standardkortsæt med 52 kort uden jokere.
  • Kortsættet blandes ved starten af hvert spil.
  • Indsatsgrænsen vises på titlen på spilskærmen.
  • Spillet og spillereglerne ved spil med rigtige penge og med fiktive penge er ens.
  • Alle kortfarver (spar, hjerter, ruder og klør) har samme værdi.
  • Straight er bedre end Flush.

Sådan spiller du

• Du kan placere din "ante"-indsats, når du har valgt jetoner. Du skal bare klikke i ante-området af bordet for at placere din indsats. Hvis du vil fjerne en indsats, skal du klikke på en jeton, der allerede er lagt på bordet.
  • Du får nu tre kort med billedsiden opad. Dealeren får tre kort med billedsiden nedad.
  • Afhængigt af om du har en god eller dårlig hånd, kan du nu vælge enten "Sats" eller "Smid". Hvis du klikker på 'Smid', mister du din 'ANTE' og eventuelt din 'PAIR PLUS'-indsats.
  • Hvis du klikker på 'Sats', sættes automatisk en indsats med samme værdi som ANTE på bordet kaldet 'BET'. Efter du har klikket på 'BET', kan du ikke trække dette spil tilbage.
  • Dealerens kort vises, og de to hænder sammenlignes. Spillet afsluttes.
  • Efter at et spil er blevet afsluttet, kan du klikke på 'CLEAR' for at slette de foregående indsatser.
  • Knappen 'REBET' vises, efter et spil er blevet afsluttet. Hvis du klikker på den, sætter du de samme indsatser på 'ANTE' og/eller 'PAIR PLUS' som i det foregående spil, og kortene vil automatisk blive uddelt.
  • Resultatet af spillet med gevinstbeløbet og gevinstkategorien vises i et rullevindue nederst på spilleskærmen.
  • Hvis din spilsaldo er mindre end forrige indsats, vises 'REBET'-knappen ikke. Du skal da sænke indsatsen for at fortsætte spillet.
  • Hvis din spilsaldo kommer under den mindste tilladelige indsats, åbnes vinduet "Buy-in". Du kan bruge dette vindue til at købe flere kreditter fra din konto.
  • Du kan læse spillereglerne ved at klikke på knappen "Regler".
  • Brug knappen "Spilhistorik" til at få vist logfiler over dine afsluttede spil.
  • Klik på 'REBUY' for at få flere penge til din spillesaldo.
  • Klik på 'GAMELOGS' for at se loggerne for spillene, som du har spillet.
  • Brug knappen "Version" til at få vist spillets aktuelle versionsnummer.
  • Brug knappen "Forlad" i spilvinduet for at forlade spillet.

Regler

Der er to mulige spil i Triple Card Poker. Du kan sætte et 'PAIR PLUS'-spil, et 'ANTE'-spil, eller begge to samtidig.

Pair Plus-spil:

For at sætte en ønsket 'PAIR PLUS'-indsats, vælg ønsket chipsværdi og klik på 'Pair Plus Bet'-feltet til den ønskede indsats er sat. Når du har gjort dette, klikker du på 'DEAL'. Du vil da få uddelt tre kort med billedsiden op. Dealeren får også uddelt tre kort, men med billedesiden ned. Denne hånd vil ikke blive taget i betragtning, hvis du kun har sat et 'PAIR PLUS'-spil. Du vinder, hvis du har et par eller bedre, og taber, hvis din hånd er dårligere end et par. Gevinsterne er nærmere beskrevet i 'PAIR PLUS'-gevinstoversigten herunder.

Pair Plus-gevinstoversigt – hænder og gevinster vises i stigende rækkefølge
Pokerhånd Gevinst Kort
Pair 1 til 1 To kort af samme værdi. Eksempel: J, J, A
Flush 4 til 1 Tre kort af samme kulør, uanset værdi. Eksempel: K, 6, 3 i samme kulør.
Straight 6 til 1 Tre kort i nummerisk rækkefølge, men ikke i samme kulør. Eksempel: 5, 4, 3
Tre ens 30 til 1 Tre kort af samme værdi. Eksempel: 9, 9, 9
Straight Flush 40 til 1 Tre kort i nummerisk rækkefølge og i samme kulør. Eksempel: 10, 9, 8 i samme kulør.

Ante-spil

For at sætte ønskede 'Ante'-indsats, vælg ønsket chipsværdi og klik på 'Ante Bet'-feltet til den ønskede indsats er sat. Når du har gjort dette, klikker du på 'DEAL'. Du vil da få uddelt tre kort med billedsiden op. Dealeren får også uddelt tre kort, men med billedsiden ned. Afhængig af hvor gode kort du har, klikker du på knappen 'BET', hvis du vil fortsætte spillet, eller 'FOLD' hvis du vil kaste kortene. Hvis du klikker på 'FOLD', taber du din 'Ante'-indsats (og eventuelt din 'PAIR PLUS'-indsats), og dealerens kort bliver ikke vist.
Dealeren skal have dame eller bedre for at kunne spille videre. Hvis dealeren ikke kan spille videre, vinder du med oddset 1:1 på ante-spillet og får indsatsen på andre spil tilbage.
Hvis dealeren kan spille videre, kan følgende ske:

1. Dealerens hånd er bedre end din, og du taber både din 'Ante'-indsats og eventuelt din 'PAIR PLUS'-indsats.
  2. Hvis din hånd er bedre end dealerens hånd, vinder du med oddset 1:1 både på 'Ante'-spillet og eventuelt på 'PAIR PLUS'-spillet.
  3. Dealerens  hånd har samme værdi om din. Du får da både din 'Ante'-indsats og eventuelt din 'PAIR PLUS'-indsats tilbage.

Du vinder en ekstra 'Ante Bonus' hvis du får Straight eller bedre. Du vil da få udbetalt bonusbeløbet, uanset hvilke kort dealeren har (uanset om du vinder, taber eller det bliver uafgjort). Ante Bonus lægges til andre gevinster. Herunder finder du gevinstoversigten for Ante Bonus:

Ante Bonus
Pokerhånd Gevinst Kort
Straight 1 til 1 Tre kort i nummerisk rækkefølge, men ikke i samme kulør. Eksempel: 5, 4, 3
Tre ens 4 til 1 Tre kort af samme værdi.
Eksempel: 9, 9, 9
Straight Flush 5 til 1 Tre kort i nummerisk rækkefølge og i samme kulør. Eksempel: 10, 9, 8 i samme kulør.

Jeg kunne ikke færdiggøre spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du ikke kan fuldføre Triple Card Poker eller mister forbindelsen midt i et spil, skal du logge dig ud og så logge på igen. Du bliver da bedt om at fuldføre spillet.