Jeg klikker på Instant Play-linket, men softwaret loader ikke?

Vores software, som ikke kræver download, køres med Java. Kontroller at du har den nyeste version af Java. Den bedste måde at finde ud af det på er at åbne linket http://www.java.com/en/download/testjava.jsp i samme browser, som du bruger til softwaret Instant Play. Der kan du se om Java er opdateret, og/eller om Java-plugin-programmet er aktiveret i din browser. Følg instruktionen på siden om hvordan du løser eventuelle Java-problemer på din PC. Prøv igen derefter.

Hvis du fortsat har problemer med at indlæse softwaret, er du velkommen til at kontakte os på https:///da/account/contact. Giv os besked om hvilken slags maskine du bruger og hvilket problem der er opstået.