Hvordan bruger jeg tastaturgenveje?

Med disse genveje kan du gøre alle de vigtige ting uden at flytte musen.

Her er de grundlæggende:

Ctrl + venstre pil: fold eller check / fold
Ctrl + pil op: check eller call
Ctrl + højrepil: satse eller raise
Ctrl + dit mushjul: ændrer størrelsen på din indsats
Du kan endda vælge handlinger på forhånd. Bare rolig, hvis du skifter mening. Klik på Esc-tasten før det er din tur eller vælg en anden.

Hvis dette lyder som den måde, du vil spille eller hvis du bare vil prøve det, skal du slå tastaturgenveje til under' "bordindstillinger", og de vil være tilgængelige for dig på alle vores borde.