Hvad er en "Banker"?

Bankere er kun mulige i systemspil. Hvis du er sikker på udfaldet af en kamp (f.eks. hvis der er en klar favorit), kan du vælge et spil med banker i dit systemspil. Så snart du har bestemt dig for et systemspil med 3 valg (f.eks. System 2/3), kan du kombinere systemet med en banker.

Spillet er vellykket, hvis du har valgt det rigtige banker-resultat, og spillet møder systemspilskriterierne.

Eksempel: Du ønsker at spille på tre kampe og sætter et “System 2/3”-spill. Derudover vælger du, at AC Milan vinder sin hjemmebanekamp mod Real Madrid som banker. Du vinder hvis AC Milan tager sejren, og mindst 2 af valgene i systemet er rigtige.

live_banker_en

Bemærk venligst: For at spille med bankere skal du markere det valgte spil på kuponen og klik på fanen "System". Aktiver bankerfuntionen ved at klikke på "Vis Banker". Klik på "B" foran det respektive resultat, som du ønsker at have som banker (deaktiver ved at klikke “B” igen).