Hvordan kan jeg indstille spilmeddelelser?

Du kan modtage meddelelser om dine spil på 2 måder: SMS (tekstmeddelelser) og per e-mail.

Du kan vælge meddelelsesmetoden mens du sætter dit spil. Når du har valgt de spil du vil spille på og din indsats, skal du klikke på “Videre” på spillesedlen. Du vil derefter blive tilbudt muligheden for at vælge meddelelsesmetoden, der vil blive brugt til at opdatere dig om dine spils status. Ved at klikke på boksen ved siden af indstillingen, aktiverer du vores meddelelsesservice.

Vær opmærksom på at SMS service ikke er gratis. Der kan opkræves betaling for hver SMS der sendes. Læs venligst de respektive oplysninger på din spilleseddel grundigt.