Hvordan ved jeg om jeg har vundet et spil?

Du kan gå til “Mine spil”-siden fra bwin headeren (ved at klikke på ) eller via kontomenuen øverst i venstre hjørne på siden (klik på ). Du kan se afgjorte og åbne spil. Klik på "Vundet"-fanen for at se spil du har vundet. Spillene sorteres efter dato, med det nyeste spil først på listen. Klik på , hvis du vil se flere detaljer for dit spil.

Eventuelle gevinster fra afgjorte spil overføres automatisk til din saldo.

Vær opmærksom på at "Mere"-fanen er en rullemenu, hvor du kan vælge flere filtre. Nummeret ved siden af hvert filter viser det tilgængelige antal spil. Klik på -knappen, for at lukke hele "Mine spil" siden.