Spildetaljer

Det optimerede overblik over din spilhistorik giver dig et hurtigt overblik og alle nøgleinformationer.

Nøgleinformationerne indeholder:

• Dato/tidspunkt spillet blev sat.
  • Et hurtigt overblik og dine valgte events
  • Spiltype (enkelt, kombi, system)
  • Samlet odds i tilfælde af kombispil og enkeltspil
  • Din indsats og mulig gevinst
  • Din spilstatus (vundet, tabt, aflyst)
  • Dine aktuelle gevinster, når spillet er slut

Klik på -ikonet for at udvide siden med spilinformationer og se en detaljeret side med dine spil (inklusiv dine valg, aktuelle resultater og spilleseddel-ID). Ved at klikke på spillet igen, lukkes der ned til resumé overblik.

Vær opmærksom på at teks som slutter med “…”, betyder at der er gemt tekst.. Ved at klikke på teksten, vil resten af indholdet blive vist med en animeret ticker.Klik på -knappen, for at lukke hele "Min spil"-siden.