Hvor stort er administrationsgebyret?

Tidsplan for gebyr for inaktiv konto

€ 5,00 EUR*

Bemærk: Alle gebyrer og tillæg kan når som helst blive ændret.

Som det fremgår af afsnit 11 (Gebyrer for inaktive konti) i Vilkår og betingelser for brug, er gebyret for inaktiv konto et administrationsgebyr, der fratrækkes saldoen på din konto, hvis den ikke har været aktiv i mere end 365 dage.

Gebyret for inaktiv konto fratrækkes saldoen på din konto, dagen efter (afslutningen på) fristen på 365 dage udløber (dvs. på dag 366) og efterfølgende hver tredive (30) dag derefter, hvis din konto forbliver inaktiv. Eksempel: Hvis gebyret for inaktiv konto er € 5,00 EUR*, så skal du betale et gebyr på € 5,00 EUR*, efter fristen på 365 dage udløber (på dag 366) og efterfølgende hver tredive (30) dag derefter, hvis din konto forbliver inaktiv.

Vi fratrækker automatisk et beløb op til gebyret for inaktiv konto fra saldoen på din konto, dagen efter fristen på 365 dage udløber (på dag 366) og efterfølgende hver tredive (30) dag derefter (under forudsætning af at din konto forbliver inaktiv).

Hvis saldoen på din konto er nul, og der ikke er nogen penge på din konto, fratrækkes der ikke noget. Derudover fratrækker vi ikke det fulde gebyr for inaktiv konto fra saldoen på din konto, hvis din kontosaldo er mindre end gebyrbeløbet for inaktiv konto. Vi har imidlertid ret til at fratrække "op til" gebyrbeløbet for inaktiv konto. Dette betyder f.eks., at hvis du har en kontosaldo på € 2,00 EUR*, og gebyret for inaktiv konto er på € 5,00 EUR*, så kan vi fratrække € 2,00 EUR* fra din kontosaldo (hvis din konto forbliver inaktiv).

Hvis du begynder at bruge din konto ved at "logge" på din konto med dit kontonavn og din adgangskode, og du (i) laver et kontant væddemål, eller hvis du (ii) deltager i en turnering med et adgangsgebyr, der skal betales kontant, eller hvis du (iii) spiller en raked hånd, så vil din konto blive anset som værende "aktiv", og vi stopper med at fratrække gebyret for inaktiv konto fra din kontosaldo fra den dato.

* I det tilfælde hvor din kontovaluta ikke er EUR, veksles gebyret for inaktiv konto om til din kontovaluta til de vekselskurser, som vi tilbyder på tidspunktet for fratrækkelse på din konto.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice døgnet rundt.

Ændret/oprettet den 28. november 2016