Rugby Union

Ud over følgende specielle regler, er de generelle regler for spil gældende. De specielle regler har forrang over de generelle regler.

1.) Afvikling af væddemål Alle vindende væddemål bliver afgjort til de odds, der vises på hjemmesiden på det tidspunkt, hvor væddemålet blev accepteret. Dette omfatter ikke uoverensstemmelser efter kampen af et hold, der ændrer det endelige resultat af en kamp på et senere tidspunkt. Med henblik på disse regler er en halvleg defineret som de planlagte første 40 minutter af 1. halvleg. Normal tid og 80 minutters spil er defineret som den planlagte 80 minutters spil i 1. og 2. halvleg. Ekstra tid er defineret som alle planlagte perioder med spil efter normal tid og 80 minutters spil. Alle væddemål på rugby kampe er baseret på resultatet efter 80 minutters spil, medmindre andet er angivet eller væddemålet allerede er afgjort. Odds i forbindelse med resultatet af kampen efter forlænget spilletid kan tilbydes efter de planlagte 80 minutters spil. Alle indsatser, der er specifikke for ekstra tid, vil blive annulleret, hvis en kamp afbrydes før det planlagte sluttidspunkt, medmindre andet er angivet eller væddemålet allerede er afgjort.

2.) Afbrudte kampe Alle væddemål vil være ugyldige på kampe, der afbrydes inden afslutningen af 80 minutters spil, medmindre andet er angivet eller væddemålet allerede er afgjort.

3.) Udsatte / omarrangerede kampe Alle væddemål på kampe, der udskydes, er ugyldige, medmindre kampen spilles inden for 48 timer efter den oprindelige starttid, i hvilket tilfælde indsatser vil stå.

4.) Ændring af spillested Hvis kampen ikke længere spilles på det annoncerede spillested, vil dit væddemål stadig stå. Dette gælder så længe spillestedet ikke er blevet ændret til modstanderens hjemmebane (eller i tilfælde af internationale kampe, så længe spillestedet forbliver i samme land).

5.) Turneringsvinder (kun regulær sæson) Vindende væddemål skal forudsige vinderen af ligaetabellen i slutningen af sæsonen.

6.) Turneringsvinder (Inklusiv playoffs) Vindende væddemål skal forudsige vinderen i slutningen af sæsonfinalen, som finder sted efter den normale sæson er blevet afgjort via play-off kampe.

7.) 3-vejs spil Vindende væddemål skal forudsige vinderen af kampen ved afslutningen af normal tid.

8.) 2 vejs (Spil annulleres ved uafgjort) Vindende væddemål skal forudsige vinderen af kampen ved slutningen af normal tid, hvis kampen ender uafgjort vil alle væddemål blive annulleret

9.) 2 vejs (Resultat efter ekstra tid) Vindende væddemål skal forudsige vinderen af kampen ved kampens slutning, inklusiv ekstra spilletid (hvis uafgjort ved slutningen af den normale tid).

10.) Handikap spil Vindende væddemål skal forudsige vinderen af kampen ved afslutningen af normal tid, efter slutresultatet er blevet justeret af handicapet.

11.) Samlet point Vindende væddemål skal forudsige det samlede antal point, der er scoret af begge hold/hvert hold individuelt inden udgangen af første halvleg eller normal tid afhængigt af det angivne tilbud. Eventuelle point scoret i ekstra tid tæller ikke medmindre andet er angivet.

12.) Første hold der scorer / Første hold der scorer i 2. halvleg Vindende væddemål skal forudsige det første hold der scorer i kamp / anden halvleg af kampen i normal tid. Straffespark tæller med henblik på dette marked. Hvor et 2-vejs marked tilbydes, hvis ingen scorer, vil alle spil blive ugyldige. Hvis en kamp afbrydes før kampen afsluttes og ingen hold har scoret, er alle spil ugyldige.

13.) Halvtid - Fulltidsspil (dobbelt resultat) Vindende væddemål skal forudsige resultatet efter halv tid og efter fuld tid. Væddemål er ugyldige, hvis 80 minutters spil ikke er afsluttet. Spil annulleres hvis 80 minutters spil ikke er afsluttet.

14.) Første / Næste scoringsspil Vindende væddemål skal forudsige, om det næste scoringsspil er et forsøg, straffespark eller drop goal i normal tid. Et straffespark vil blive betragtet som et forsøg, medmindre et odds er specifikt tilbudt på "Straffespark". Hvis der ikke opnås noget scoringsspil inden udgangen af normal tid, vil alle spil blive ugyldige, medmindre der tilbydes odds på "Ingen scoringsspil".

15.) Sidste scoringsspil Vindende væddemål skal forudsige, om det sidste scoringsspil er et forsøg, straffespark eller drop goal i normal tid. Et straffespark vil blive betragtet som et forsøg, medmindre et odds er specifikt tilbudt på "Straffespark". Hvis der ikke opnås noget scoringsspil inden udgangen af normal tid, vil alle spil blive ugyldige, medmindre der tilbydes odds på "Ingen scoringsspil". Forsøg conversion tæller ikke i dette tilfælde vil "Forsøg" være den vindende mulighed.

16.) Hold der scorer 1. Forsøg Vindende væddemål skal forudsige det første hold, der scorer et forsøg i normal tid. Forsøg på straffespark tæller med henblik på dette marked. Hvor et 2-vejs marked tilbydes, hvis der ikke scores et forsøg, vil alle spil blive ugyldige. Hvis en kamp afbrydes inden det første forsøg er scoret, er alle spil ugyldige, inklusiv væddemål på "Ingen forsøg scoret". Hvis en kamp afbrydes efter det første forsøg er scoret, står alle væddemål.

17.) Næste hold der scorer et forsøg Vindende væddemål skal forudsige det første hold, der scorer et forsøg i normal tid. Forsøg på straffespark tæller med henblik på dette marked. Hvor et 2-vejs marked tilbydes, hvis der ikke scores et nyt forsøg, vil alle spil blive ugyldige. Hvis en kamp afbrydes efter det næste forsøg er scoret, står alle væddemål.

18.) Første hold der scorer et forsøg i 1. halvleg/2. halvleg Vindende væddemål skal forudsige det første hold der scorer et forsøg i kampen/anden halvleg af kampen i normal tid. Forsøg på straffespark tæller med henblik på dette marked. Hvor et 2-vejs marked tilbydes, hvis der ikke scores et forsøg, vil alle spil blive ugyldige. Hvis en kamp afbrydes inden slutningen af den halvleg væddemålet er placeret på og ingen forsøg er blevet scoret indtil det tidspunkt, er alle spil ugyldige.

19.) Sidste hold der scorer et forsøg Vindende væddemål skal forudsige det sidste hold, der scorer et forsøg i normal tid. Forsøg på straffespark tæller med henblik på dette marked. Hvor et 2-vejs marked tilbydes, hvis der ikke scores et forsøg, vil alle spil blive ugyldige. Hvis en kamp afbrydes før et forsøg bliver scoret, er alle spil ugyldige, inklusiv væddemål på "Ingen forsøg scoret".

20.) Første forsøg scoring Vindende væddemål skal forudsige den første spiller, der scorer et forsøg i normal tid. Straffespark tæller ikke med henblik på dette marked (medmindre odds er tilgængelige på "Straffespark"). Væddemål vil være ugyldige på spillere, der ikke deltager i kampen eller kommer på banen som indskiftning efter det første forsøg er scoret. Væddemål på spillere, der er udskiftet eller sendt af banen før første forsøg er scoret, afregnes som tabere. Hvor "Ingen forsøg scoret" tilbydes som væddemål, og kampen slutter uden forsøg, bliver det den vindende mulighed og alle andre resultater vil blive afgjort som tabere, hvor det er relevant, hvis "Ingen forsøg scroet" ikke tilbydes som en mulighed og intet forsøg er scoret vil alle spil blive ugyldige. Hvis en kamp afbrydes før det første forsøg er scoret, er alle spil ugyldige, inklusiv væddemål på "Ingen forsøg scoret". Hvis en kamp afbrydes efter det første forsøg er scoret, står alle væddemål. Væddemål på første forsøg scoring afregnes i overensstemmelse med statistikkerne og rapporterne på den officielle hjemmeside for ligaen/turneringen den pågældende kamp afvikles i. Efterfølgende ændringer vil ikke ændre afregningen. Mens der gøres en indsats for at udarbejde en omfattende liste over deltagere i hver kamp, er listerne ikke fuldstændige og andre spillere tæller som vindere, hvis de scorer det første forsøg.

21.) Der scores på næste forsøg Vindende væddemål skal forudsige den næste spiller, der scorer et forsøg i normal tid. Straffespark tæller ikke med henblik på dette marked (medmindre odds er tilgængelige på "Straffespark"). Væddemål vil være ugyldige på spillere, der ikke deltager i kampen eller kommer på banen som indskiftning efter det første forsøg er scoret. Væddemål på spillere, der er udskiftet eller sendt af banen før første forsøg er scoret, afregnes som tabere. Hvor "Ingen forsøg scoret" tilbydes som væddemål, og kampen slutter uden forsøg, bliver det den vindende mulighed, og alle andre resultater vil blive afgjort som tabere, hvor det er relevant, hvis "Ingen forsøg scroet" ikke tilbydes som en mulighed og intet forsøg er scoret vil alle spil blive ugyldige. Hvis en kamp afbrydes før det næste forsøg er scoret, er alle spil ugyldige, inklusiv væddemål på "Ingen forsøg scoret". Hvis en kamp afbrydes efter det næste forsøg er scoret, står alle væddemål. Væddemål på næste forsøg scoring afregnes i overensstemmelse med statistikkerne og rapporterne på den officielle hjemmeside for ligaen/turneringen den pågældende kamp afvikles i. Efterfølgende ændringer vil ikke ændre afregningen. Mens der gøres en indsats for at udarbejde en omfattende liste over deltagere i hver kamp, er listerne ikke fuldstændige og andre spillere tæller som vindere, hvis de scorer det næste forsøg.

22.) Forsøg scoring når som helst Vindende væddemål skal forudsige at en spiller scorer et forsøg i normal tid. Straffespark tæller ikke med henblik på dette marked (medmindre odds er tilgængelige på "Straffespark"). Væddemål på spillere der ikke deltager i kampen vil være ugyldige. Spil på spillere som deltager i kampen på et eller andet tidspunkt vil stå. Hvis en kamp annulleres, er alle væddemål ugyldige, inklusiv væddemål på "Ingen forsøg scoret" med undtagelse af eventuelle vindende væddemål placeret på en spiller der scorer et forsøg som allerede har scoret et forsøg. Væddemål på forsøg scoring afregnes i overensstemmelse med statistikkerne og rapporterne på den officielle hjemmeside for ligaen/turneringen den pågældende kamp afvikles i. Efterfølgende ændringer vil ikke ændre afregningen. Mens der gøres en indsats for at udarbejde en omfattende liste over deltagere i hver kamp, er listerne ikke fuldstændige og andre spillere tæller som vindere, hvis de scorer det forsøg.

23.) Samlet forsøg i en kamp / samlet forsøg af et hold Vindende væddemål skal forudsige det samlede antal forsøg, der er scoret i en kamp i normal tid. I tilfælde af at en kamp bliver afbrudt, vil alle spil blive ugyldige. I forbindelse med dette væddemål tæller straffespark.

24.) Samlet forsøg i 1. halvleg/2. halvleg Vindende væddemål skal forudsige det samlede antal forsøg, der er scoret i løbet af en halvleg på 40 minutter (inklusive stop). I tilfælde af at en kamp bliver afbrudt, vil alle spil blive ugyldige. I forbindelse med dette væddemål tæller straffespark.

25.) Samlet forsøg/point/røde kort/gule kort/drop goals i en gruppe af kampe/turnering Vindende væddemål skal forudsige det samlede antal forsøg/point/røde kort/gule kort/drop goals der scores i en gruppe af kampe i normal tid. I tilfælde af at nogle kampe i gruppen bliver afbrudt, vil alle spil blive ugyldige.

26.) Tidspunktet for første/næste/sidste forsøg Vinderne må forudsige det tidspunkt, hvor første/næste/sidste forsøg bliver scoret i normal tid. For eksempel i en kamp, hvor der ikke scores nogle forsøg, vil resultatet være "20:00 minutter og efter/ingen forsøg" blive afgjort som en vinder og "00:00-19:59 minutter" vil blive afgjort som taber. Hvis en kamp afbrydes, er alle spil ugyldige, medmindre det første forsøg er blevet scoret.

27.) Hvor mange point vil blive scoret mellem xx:xx – xx:xx minutes. Vindende væddemål skal forudsige antallet af point scoret i den tilbudte tidsramme. I tilfælde af at en kamp afbrydes, står alle væddemål, hvis de allerede er bestået og afviklet. For eksempel, hvis kampen afbrydes efter 25 minutter, vil væddemål placeret på tidsrammen "1-10" og "11 -20" stå, "20-30" og fremover være ugyldige. I tilfælde af uoverensstemmelse over tidspunktet for eventuelle point vil klokkeslættet hos TV-stationen, der sender kampen, blive anvendt. Denne type væddemål vil kun blive tilbudt på TV-kampe.

28.) Først 10/20/30 point Vindende væddemål skal forudsige holdet, der først når 10/20 eller 30 point, hvor der tilbydes en 2-vejs mulighed og ingen hold scorer for eksempel 10 point i 'Først 10 point" væddemål, vil alle spil blive ugyldige. I tilfælde af at en kamp afbrydes, står alle væddemål, hvis de allerede er bestået og er blevet afgjort, hvis poengsummen ikke er nået før afbrydelsen, bliver væddemålene ugyldige.

29.) Gives der et gult kort Vindende væddemål skal forudsige, om der bliver givet et gult kort i kampen. Væddemålene tæller kun for normal tid. I tilfælde af at en kamp afbrydes, står alle væddemål, hvis der er blevet givet et gult kort inden kampen blev afbrudt.

30.) Gives der et rødt kort Vindende væddemål skal forudsige, om der bliver givet et rødt kort i kampen. Væddemålene tæller kun for normal tid. I tilfælde af at en kamp afbrydes, står alle væddemål, hvis der er blevet givet et rødt kort før kampen blev afbrudt.

31.) Scores der et drop goal? Vindende væddemål skal forudsige om der scores et drop goal i kampen og gælder kun for normal tid. I tilfælde af at en kamp afbrydes, står alle væddemål, hvis der er blevet scoret et drop goal før kampen blev afbrudt.