Diners Club-kort - hyppigt stillede spørgsmål

1. Hvilke kredit-/betalingskort accepterer I?
  2. Hvorfor bliver kreditkorttransaktioner afvist?
  3. Hvordan laver jeg indskud til min konto med Diners Club-kort?
  4. Er der transaktionsgebyrer forbundet med indskud med Diners Club-kort?
  5. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?
  6. Kan jeg lave udbetalinger til Diners Club-kort?
  7. Er det sikkert at oplyse sine kreditkortoplysninger?
  8. Kan jeg udbetale samme dag jeg indskyder med Diners Club-kort?
  9. Er der gebyrer i forbindelse med udbetalinger med Diners Club-kort?
  10. Kan jeg udbetale mere end mit oprindelige indskud med Diners Club-kort?

1. Hvilke kredit-/betalingskort accepterer I?

Vi accepterer Visa, MasterCard, Maestro, Laser og Diners Club.

2. Hvorfor bliver kreditkorttransaktioner afvist?

De mest almindelige årsager er:

1. Du har overskredet din kreditgrænse.
  2. Du har indsendt ufuldstændige eller forkerte oplysninger. Dit navn, adresse og/eller telefonnummer skal svare til oplysningerne i kreditkortudstederens system.
  3. Du har ikke indtastet det rigtige CVC-nummer (den tre-cifrede kode på bagsiden af dit kreditkort).
  4. Din bank tillader ikke overførsler til spilleselskaber. Hvis det er tilfældet vil vi anbefale dig at prøve et andet kreditkort eller vælge en anden indskudsmulighed.

3. Hvordan laver jeg indskud til min konto med Diners Club-kort?

Følg nedenstående trin for at lave indskud til din konto med dit Diners Club-kort:

1. Log ind på din konto.
  2. Gå til "Cashier" og vælg "Indskyd".
  3. Du vil nu se Diners Club-kort - logoet. Klik på ikonet for at vælge denne indskudsmulighed.
  4. Indtast eller vælg dit indskudsbeløb og bonuskode (hvis du har en) og klik på "Indskyd".
  5. Udfyld "Kreditkort indskudsformular" og klik på "Indskyd". Kontroller at:
    Den indtastede adresse svarer til fakturaadressenn på dit kredit-/betalingskort kontoudtog. I modsat fald vil transaktionen blive afvist pga. manglende bekræftelse af adresse.
    at de oplysninger som er relateret til dit kreditkort, såsom kreditkortnummer, CVC-nummer og udløbsdato er korrekt indtastede.
  6. Det næste skærmbillede vil vise dig, om din kreditkortstransaktion blev gennemført eller mislykkedes.
  7. Hvis transaktionen mislykkes, vil du se en fejlmeddelelse med årsagen til transaktionsfejlen.
  8. Opdateringen af din kontosaldo tager kun et par minutter. Hvis din saldo ikke bliver opdateret efter to minutter, skal du logge ud og derefter logge ind igen.

4. Er der transaktionsgebyrer forbundet med indskud med Diners Club-kort?

Der er ingen gebyrer for indskud med Diners Club-kort. I enkelte tilfælde kan kreditkortudstedere dog finde på at tage et gebyr, som vil figurere på din kreditkortopgørelse.

5. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?

Beløbet krediteres din konto med det samme.

6. Kan jeg lave udbetalinger til Diners Club-kort?

Ja. Diners Club-kort kan benyttes til at lave udbetalinger. Du kan dog kun lave udbetalinger til den Diners Club-kort som du tidligere har brugt til at lave et indskud med i løbet af de seneste seks måneder.

7. Er det sikkert at oplyse sine kreditkortoplysninger?

Alle Cashier-transaktioner behandles i henhold til Payment Card Industry's (PCI) standarder for datasikkerhed. Vi anvender en 128-bit kryptering, som garanterer for sikkerheden af de overførte data. Denne avancerede beskyttelse er den samme som anvendes af store banker og pengeinstitutter verden over.

8. Kan jeg udbetale samme dag jeg indskyder med Diners Club-kort?

Ja.

9. Er der gebyrer i forbindelse med udbetalinger med Diners Club-kort?

Vi tager et transaktionsgebyr på USD 2.50 når du laver en udbetaling med Diners Club-kort.

10. Kan jeg udbetale mere end mit oprindelige indskud med Diners Club-kort?

Ja, men du skal dog være opmærksom på at alle udbetalinger først skal godkendes af vores interne kontrolteam. Denne proces tager normalt op til 3 bankdage. Når vi har behandlet din udbetaling tager det op til 3-5 bankdage før beløbet krediteres din bankkonto.