GiroPay - hyppigt stillede spørgsmål

1. Hvad er GiroPay?
  2. Hvilke banker giver mulighed for indskud via giropay?
  3. Skal jeg oprette en konto hos giropay for at lave indskud?
  4. Hvordan laver jeg indskud til min konto med GiroPay?
  5. I hvilken valuta debiteres min giropay-konto?
  6. Er der gebyrer forbundet med GiroPay?
  7. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?
  8. Kan jeg lave udbetalinger til GiroPay?
  9. Er det sikkert at bruge GiroPay?

1. Hvad er GiroPay?

giropay er et online bankalternativ i Tyskland. Det er en hurtig, sikker og enkel måde at behandle betalinger over Internettet.

2. Hvilke banker giver mulighed for indskud via giropay?

Denne betalingsmetode understøttes af alle banker. Få mere information ved at klikke her.

3. Skal jeg oprette en konto hos giropay for at lave indskud?

Nej, du skal bare have en bankkonto hos en af de nævnte banker i spørgsmål to (og penge på bankkontoen selvfølgelig!).

4. Hvordan laver jeg indskud til min konto med GiroPay?

For at lave indskud til din konto skal du først registrere og bekræfte din bankkonto som tidligere beskrevet i trin 4. Derefter gør du følgende:

1. Log ind på din konto.
  2. Gå til "Cashier" og vælg "Indskyd".
  3. Du vil nu se GiroPay-logoet. Klik på ikonet for at vælge denne indskudsmulighed.
  4. Indtast eller vælg dit indskudsbeløb og bonuskode (hvis du har en) og klik på "Indskyd".
  5. Indtast dit bankkonto- og registreringsnummer og klik "Indsend".
  6. Du bliver nu ført videre til GiroPay.
  7. Indtast login-oplysningerne for din netbank.
  8. Bekræft det beløb du vil indskyde til din konto.
  9. Du modtager en bekræftelse med det samme og bliver ført tilbage til Cashier.

5. I hvilken valuta debiteres min giropay-konto?

Din giropay-konto debiteres i Euro.

6. Er der gebyrer forbundet med GiroPay?

Vi tager ikke noget gebyr for indskud med GiroPay. GiroPay kan tage et gebyr afhængig af deres gebyrstruktur. Se http://www.giropay.de/ for mere information.

7. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?

Beløbet krediteres din konto med det samme.

8. Kan jeg lave udbetalinger til GiroPay?

GiroPay kan i øjeblikket kun benyttes til at lave indskud.

9. Er det sikkert at bruge GiroPay?

Med giropay kan du lave fuldstændig sikre netbanktransaktioner. Alle dine transaktioner og følsomme oplysninger beskyttes af markedets nyeste og mest avancerede sikkerhedssystemer.