Ofte stillede spørgsmål om eMONEYSAFE Wallet

1. Hvad er eMONEYSAFE Wallet?
  2. Skal jeg have en konto hos eMONEYSAFE Wallet for at indbetale?
  3. Hvordan sætter jeg penge ind på min eMONEYSAFE Wallet?
  4. Hvordan kan jeg indbetale på min konto med eMONEYSAFE Wallet?
  5. I hvilke valutaer kan jeg indbetale med eMONEYSAFE?
  6. Er der gebyrer forbundet med eMONEYSAFE Wallet?
  7. Hvor lang tid tager det før jeg modtager det overførte beløb på min konto?
  8. Er det sikkert at bruge eMONEYSAFE Wallet?
  9. Understøttes min eMONEYSAFE Wallet af alle Internet-browsere?
  10. Kan jeg udbetale til min eMONEYSAFE Wallet konto?
  11. I hvilke valutaer kan jeg udbetale til eMONEYSAFE?
  12. Kan jeg udbetale mere end min oprindelige indbetaling med eMONEYSAFE?
  13. Kan jeg udbetale samme dag jeg indbetaler med eMONEYSAFE?
  14. Hvor meget kan jeg mindst og maks. få udbetalt med eMONEYSAFE?

1. Hvad er eMONEYSAFE Wallet?

eMONEYSAFE Wallet er en online-konto, hvor du kan gemme dine penge til enhver fremtidig online-transaktion. Du kan foretage betalinger og online-køb med din eMONEYSAFE wallet-konto. Midler kan indsættes og overføres øjeblikkeligt.

2. Skal jeg have en konto hos eMONEYSAFE Wallet for at indbetale?

Ja. Du skal have en aktiv konto hos eMONEYSAFE Wallet før du kan benytte denne indbetalingsmetode. Klik her for at oprette en konto nu.

3. Hvordan sætter jeg penge ind på min eMONEYSAFE Wallet?

Kunden kan finansiere deres Wallet-konto med a) MoneySafe kuponer b) med deres egne kredit-/betalingskort (Visa & Mastercard) c) via SEPA bankoverførsel d) fra andre eMONEYSAFE wallets.

4. Hvordan kan jeg indbetale på min konto med eMONEYSAFE Wallet?

Følg nedenstående trin:

1. Log ind på din konto.
  2. Gå til "Kasse"-fanen og vælg "Indbetal".
  3. Du vil nu se eMONEYSAFE-ikonet. Vælg denne indbetalingsmetode ved at klikke på ikonet.
  4. Indtast eller vælg beløbet du vil indbetale og bonuskoden (hvis du har en) og klik på "Indbetal".

Bemærk: Det pågældende beløb skal være mindre end eller lig med beløbet på din eMONEYSAFE-konto.

Du bliver nu ført videre til eMONEYSAFE Wallet. Du skal logge ind på din eMONEYSAFE Wallet-konto.

En faktura vil blive oprettet på din eMONEYSAFE Wallet-konto for det indbetalte beløb. Vælg hvilken valgmulighed du vil bruge til at betale fakturaen - eMONEYSAFE Wallet-saldoen eller eMONEYSAFE-kuponer.

Følg instruktionerne på skærmen for at gennemføre dit indskud.

Hvis du vælger at betale med din eksisterende eMONEYSAFE Wallet-saldo eller det kort som du har registreret på din eMONEYSAFE Wallet-konto, og betalingen gennemføres, vil du modtage en e-mail som bekræfter transaktionsoplysningerne og beløbet der bliver krediteret på din konto.

5. I hvilke valutaer kan jeg indbetale med eMONEYSAFE?

eMONEYSAFE handler kun i euro.

6. Er der gebyrer forbundet med eMONEYSAFE Wallet?

Vi opkræver ikke et gebyr for eMONEYSAFE Wallet indbetalinger. eMONEYSAFE Wallet kan opkræve gebyr baseret på deres gebyrstruktur.

7. Hvor lang tid tager det før jeg modtager det overførte beløb på min konto?

Beløbet krediteres din konto med det samme.

8. Er det sikkert at bruge eMONEYSAFE Wallet?

Ja, eMONEYSAFE Wallet er fuldstændig sikkert. Med en kombination af transaktionsovervågning og SMS-verifikation for eMONEYSAFE-brugere, er eMONEYSAFE Wallet en helt sikker online betalingsmetode.

9. Understøttes min eMONEYSAFE Wallet af alle Internet-browsere?

De mest brugte internetbrowsere som Internet Explorer, Chrome og Firefox understøtter eMONEYSAFE Wallet.

10. Kan jeg udbetale til min eMONEYSAFE Wallet konto?

Ja, for at foretage en udbetaling med eMONEYSAFE skal du have indbetalt med din eMONEYSAFE-konto inden for de seneste seks måneder. Hvis du har foretaget en indbetaling inden for de seneste seks måneder, skal du gå til Kassen, vælge "Udbetaling" og derefter vælge eMONEYSAFE-logoet. Dit udbetalingsbeløb bliver sendt til din eMONEYSAFE-konto efter vores interne kontrol er overstået.

11. I hvilke valutaer kan jeg udbetale til eMONEYSAFE?

eMONEYSAFE handler kun i euro.

12. Kan jeg udbetale mere end min oprindelige indbetaling med eMONEYSAFE?

Ja. men du skal dog være opmærksom på at alle udbetalinger først skal godkendes af vores interne kontrolteam. Denne proces tager normalt op til 2 bankdage.

Når vi har behandlet din udbetaling tager det 24 timer før beløbet er på din bankkonto.

13. Kan jeg udbetale samme dag jeg indbetaler med eMONEYSAFE?

Ja.

14. Hvor meget kan jeg mindst og maks. få udbetalt med eMONEYSAFE?

Det mindste udbetalingsbeløb med eMONEYSAFE er 10.00 USD og det maksimale udbetalingsbeløb er 10.000.00.