Hvad er "Vis ikke denne besked igen i løbet af denne session"?

Når du sætter dit spil, vil du blive bedt om at angive dine spilleseddel indstillinger og meddelelser. Pop op-siden vises ved at trykke på "Videre"-knappen på spillesedlen.

Efter du har defineret dine personlige indstillinger om godkendelse af odds og din foretrukne meddelelsesmetode for kommunikation med dig, kan du også markere afkrydsningsfeltet "Vis ikke denne besked igen i løbet af denne session" for at instruere systemet om at huske dine seneste indstillinger, indtil du logger ud fra din konto (dvs. afslutter din session). Ved at afkrydse denne boks, vil du ikke blive bedt om igen at angive dine indstillinger og "Videre"-knappen vil ikke blive vist under spilplacering processen.

Hvis du vil ændre dine indstillinger, kan du klikke på (på headeren af pop-up-siden over "Sæt spil"-knappen") for at se siden med dine spilleseddel indstillinger. Klik på for at lukke pop-up-siden.