Hvad er PROTEKTOR?

PROTEKTOR er en ny funktion, som beskytte din indsats mod en vis mængde af forkerte valg i f.eks. dit kombispil. Du kan tabe nogle af spillene i dit kombispil og stadigvæk få din indsats tilbage.

PROTEKTOR er kun tilgængelig for pre-match kombispil (på visse markeder). PROTEKTOR-funktionen vises i "Kombispil"-sektionen på din spilleseddel.

Du kan ikke burge PROTEKTOR når du sætter et spil med et beløb som er begrænset til bestemte spil (for eksempl ikke bonuspenge). Du kan tjekke alt om din begrænsede saldo på din konto under "Min konto".

Du kan vælge af beskytte hvilket som helst antal valg i dit kombispil, op til ét mindre end det samlede antal valg. For eksempel kan du beskytte fire valg i et kombispil med 5 valg.

Udgifterne til PROTEKTOR defineres af oddsene for kombispil, indsatsen og antallet af valg du vælger at beskytte.

Mulige scenarier:

• Dit kombispil er vundet: Du får den samlede gevinster (men beskyttelsesomkostningen returneres ikke).

• Dit kombispil tabes, men er tilstrækkeligt beskyttet: Du får indsatsen og beskyttelsesomkostningen tilbage.

• Dit kombispil tabes og ikke tilstrækkeligt beskyttet: Du får ingen penge tilbage.

Tidlig tilbagebetaling med PROTEKTOR

Hvis det er sikkert, at et kombispil ikke vil blive vundet, men det er tilstrækkeligt beskyttet - også før alle valg er afgjort - vil brugeren modtage den respektive udbetaling (spil + beskyttelsesomkostningen) på forhånd.

Annullering af PROTEKTOR:

Hvis et valg i et kombispil med PROTEKTOR bliver aflyst, er PROTEKTOR også aflyst. I tilfælde af aflysning, bliver beskyttelsesomkostningerne returneret til brugerens konto. Kombispillet forbliver åbent uden PROTEKTOR.

Hvis en PROTEKTOR er købt, vil det være synligt i "Konto / Mine spil"-sektionen.

bwin garanterer ikke at tilbyde PROTEKTOR til enhver tid. Når du har klikket på knappen "Sæt spil", kontrollerer systemet tilgængeligheden af ​​det respektive spil. Hvis en eller flere valg i kombispillet er frosne frosne eller allerede lukket eller de respektive odds har ændret sig, vil PROTEKTOR blive afvist.