Hvad er et FreeBet?

1. Hvad er et FreeBet?
  2. Hvordan ved jeg om jeg har et FreeBet?
  3. Er der nogle begrænsninger for brugen af mit FreeBet?
  4. Hvordan kan jeg bruge mit FreeBet?

1. Hvad er et FreeBet?

Et FreeBet lader dig sætte et spil på vores regning! Vælg det spil du ønsker at spille på, vi betaler indsatsen. Du beholder den del af gevinsten der overskrider indsatsen. F.eks: Du sætter et €5 FreeBet på odds 2.50: Hvis dine valg vinder, får du €7.50 (indsats på 5 x odds på 2.5 = 12.50, minus 5 = 7,50) uden nogen risiko for dig.

2. Hvordan ved jeg om jeg har et FreeBet?

Hvis du har et eller flere FreeBets, vises et FreeBet banner på hjemmesiden

freebet1_en

Hvis du klikker på banneret, åbnes en oversigt over dine FreeBets, hvor du kan finde relevant informtation om dine FreeBets.

freebet2_en

3. Er der nogle begrænsninger for brugen af mit FreeBet?

Nogle FreeBets er kun gyldige i en bestemt tidsperiode, til en bestemt sportsgren, liga eller lignende - nogle kan kun bruges via din mobiltelefon. Hvis der er nogle betingelser, kan du læse dem i oversigten over FreeBets.

Generelt, kan FreeBets bruges til kombi- og enkeltspil.

4. Hvordan kan jeg bruge mit FreeBet?

Når du tilføjer et valg til din spilleseddel, vil du blive informeret direkte på spillesedlen, hvis du kan bruge dit FreeBet. Du kan vælge at sætte spillet som et FreeBet eller at bruge det på et andet tidspunkt.

freebet3_en