Hvordan kan jeg udbetale fra min konto?

Log ind på din konto og vælg "Udbetalinger". Derefter vil du se en liste over udbetalingsmetoder. Vælg den udbetalingsmetode du ønsker og følg instruktionerne.

Bemærk, at vi altid, efter eget skøn, kan vælge at betale en del af eller alle dine udbetalinger ved først at tilbageføre tidligere gebyrer til et kredit-/ betalingskort eller virtuel betalingskonto først.
Når du er færdig, vil du modtage en e-mail kvittering, som indeholder et bekræftelsesnummer og detaljerede oplysninger om udbetalingen, herunder hvordan den bliver sendt til dig. Gem venligst denne kvittering i dit arkiv.