Hvordan kan jeg foretage ændringer på min bwin-konto?

Du kan ændre indstillinger under Indstillinger på bwin-hjemmesiden. Du kan for eksempel foretage følgende ændringer:
  • du kan også vælge det sprog, du ønsker

• din foretrukne datoformat.

Du kan også vælge dine ønskede kommunikationsindstillinger under Kommunikationsindstillinger på bwin-hjemmesiden. Du kan for eksempel vælge følgende:

• e-mail om arrangementer (du kan vælge mellem newsflashs, ugentlige nyhedsbreve og bonus/kampagne-emails)

• hvis du ønsker at modtage email-beskeder fra os i det hele taget, eller ej

• hvis du ønsker at modtage post fra os, eller ej

• hvis du ønsker at modtage SMS-er fra os, eller ej

• hvis du ønsker at modtage opdateringer om vores partneres specialtilbud.

Daglig, ugentlig og månedlig grænse for dine personlige indbetalinger på du konto, kan vælges under Indbetalingsgrænser

I sportsspil-sektionen kan du ændre følgende Generelle indstillinger:

• om oddsne skal vises i europæisk, britisk eller amerikansk format
  • om du vil fastsætte et standardbeløb for dine spil

Bemærk venligst at dine personlige indstillinger ikke fungerer, hvis din browser og sikkerhedsindstillinger ikke tillader cookies.