Jeg kan ikke registrere mig, for mine data er allerede registreret. Hvad kan jeg gøre?

Dette betyder, at du allerede har gennemført en registrering på bwin. Har du mistet eller glemt dit brugernavn eller dit password, skal du henvende dig til vores support team og oplyse for- og efternavn, adresse, fødselsdato og den e-mail-adresse, som du har angivet i din bwin-konto.

Skriv i din e-mail, hvorfor du henvender dig, så vores support team hurtigt kan besvare din henvendelse.