Må jeg ændre mine personlige data, efter jeg har registreret mig?

Vær opmærksom på, at de grundlæggende informationer såsom for- og efternavn, fødselsdato, valuta til din bwin-konto og indstilling for land ikke kan ændres efter registreringen. Seriøsitet og pålidelighed har førsteprioritet hos bwin. Andre informationer kan godt ændres efter registreringen.
I særtilfælde undersøger og accepterer bwin en ændring i dine grundlæggende data, hvis du fremlægger fyldestgørende dokumentation.